Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-05, 9:37 PM | Žinutė # 751 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ai.... iskart kad vyras neturi meiluzes?kad esam degtukai abu.ir kad nemato skyrybu tai cia blogai ar gerai?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-05, 9:45 PM | Žinutė # 752 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kazinau.gal gerai...nes diedas visad sake kad nori skirtis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-05, 10:28 PM | Žinutė # 753 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuks dar kartelį Na kaip galvojate bus naktį daug šalčio ar nelabai Aš tai greit nubėgau į daržą ir užsidengiau plėvele,tik bliamba nebeužteko svogūnams ir burokėliams,kažin kaip čia bus jei labai šalta bus naktį Baisu būtų netekti pirmojo derliaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 9:44 AM | Žinutė # 754 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas u kiek siandien reikalu,daba kava isgersiu<butu gerai jei kuri prisijungtumet >ir varysiu vyrukam baltiniu lygint,kostiumus ruosti,na o po pietu i pokalbi del darbo,vakare i kaima baigt sodint darzu.zodziu jei neprisisjungsiu gero,silto,smagaus savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 9:46 AM | Žinutė # 755 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas rytas u kiek siandien reikalu,daba kava isgersiu<butu gerai jei kuri prisijungtumet >ir varysiu vyrukam baltiniu lygint,kostiumus ruosti,na o po pietu i pokalbi del darbo,vakare i kaima baigt sodint darzu.zodziu jei neprisisjungsiu gero,silto,smagaus savaitgalio labukas, aš jungiuosi su arbatyte dėl kokio darbelio pokalbis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 9:48 AM | Žinutė # 756 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labuks dar kartelį Na kaip galvojate bus naktį daug šalčio ar nelabai Aš tai greit nubėgau į daržą ir užsidengiau plėvele,tik bliamba nebeužteko svogūnams ir burokėliams,kažin kaip čia bus jei labai šalta bus naktį Baisu būtų netekti pirmojo derliaus o kokia plevele, reikia žinok dengti Agro plevele, kita nelbi padės, nelabai bijo dar šalčio bet va jei daržovės sudygusios tada jau ne kas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 9:59 AM | Žinutė # 757 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dėl kokio darbelio pokalbis atrodo del vadybininkes bent taip speju. Quote (snieguoliuke) o kokia plevele, reikia žinok dengti Agro plevele, kita nelbi padės, nelabai bijo dar šalčio bet va jei daržovės sudygusios tada jau ne kas a as neturejau agro tai su vyru dengem stiklo audiniu impregnuotu,o pernai su paklodem,na manu nera jokio skirtumi kuom dengsi,tik itariu paprasta nelabai nes gali susust<nebet ryte anksti vel nudengt.pas mus tai sianakt salnu nebuvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:06 AM | Žinutė # 758 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) atrodo del vadybininkes bent taip speju. linkiu kad pasisektų Quote (idit) a as neturejau agro tai su vyru dengem stiklo audiniu impregnuotu,o pernai su paklodem,na manu nera jokio skirtumi kuom dengsi,tik itariu paprasta nelabai nes gali susust<nebet ryte anksti vel nudengt.pas mus tai sianakt salnu nebuvo aš tai tą ir turiu omenį, kad ta paprasta nelabai tinka, o ta agro jug palaiko šilumą aš visada agurkus dengiu ja kol sufždygsta, o mes paklodėm irgi kažkada dengėm bet pas mus šalnų irgi nebuvo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:10 AM | Žinutė # 759 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| koks grzus oras pas mus saulute svieciasu tokia siluma jei turesiu upo po sventes varysim prie juros pasivaiksciot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:11 AM | Žinutė # 760 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) koks grzus oras pas mus saulute svieciasu tokia siluma jei turesiu upo po sventes varysim prie juros pasivaiksciot pas mus irgi labai graži dienelė pagaliau savaitgalis Idit o kokia šventė
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:17 AM | Žinutė # 761 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Idit o kokia šventė mamyciu pagaliau Zygis irgi sakys eilerasti,bent jau tikiuos ,bet va stoves su mokyklinukais,niekaip aukletoja neikalba kad butu su darzelinukais .vakar aukletoja rode kaip jis man gelyciu pripiese<turejo nuspalvint>tai paktiskai visur juoda,nes sake cia geles naki ,o kai reikejo mane nupiest tai jis pokimonu pripaise,nes jie mano darugai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:20 AM | Žinutė # 762 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mamyciu pagaliau Zygis irgi sakys eilerasti,bent jau tikiuos ,bet va stoves su mokyklinukais,niekaip aukletoja neikalba kad butu su darzelinukais .vakar aukletoja rode kaip jis man gelyciu pripiese<turejo nuspalvint>tai paktiskai visur juoda,nes sake cia geles naki ,o kai reikejo mane nupiest tai jis pokimonu pripaise,nes jie mano darugai kaip faina nu tavo žygutis ot sumąsto jis o eilėraštuką manau tikrai pasakys ir dar labai gražų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:20 AM | Žinutė # 763 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o jos 100% medvilne? ne sudetis visai kitokia reikia db tiksliai pažiūrėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:22 AM | Žinutė # 764 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o eilėraštuką manau tikrai pasakys ir dar labai gražų jei labai nesusigedys,teks daug daug jam pazadet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:23 AM | Žinutė # 765 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei labai nesusigedys,teks daug daug jam pazadet tai jau reikės manau, na nieko pažadėk ką nors ir manau viskas bus čiki
|
Atsijungęs |
| |