Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:24 AM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, Sveikatytės Airidukui anwei mua O suknelės man nerodo galvoju ačiukas jau gerėja žymiai atsikosijam sloga mažėja tikiuos greit pasveiksime hm įdomiai kaži kodėl nerodo Quote (Vai2ske) Laurituke, paršykis tu su vaiku sanatorijon, pati atsipūstum, ir vaikui kaip gerai nieko tada neužklausiau užmiršau kažkaip...... Quote (noele) .ir kad nemato skyrybu juokas smile ilgas ir gražus gyvenimas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:27 AM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis aš eisiu po biški ruoštis antrą val pas dantistę traukti šaknį nu savijauta jau nuo dabar baisi eisiu raminamųjų įkalsiu toks nerimas kažkoks bijau blemba
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 11:26 AM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas, o gal jau ir pietus tuoj vidurdienis. Siandien mokykloj pavasario svente, mamos diena kartu, eisiu i renginuka na o siaip nieko naujo is musu fronto, vaikiukai darziukai, ryt jau sestadienis busim visa seimuke namuose nieko idomaus nenumate.
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 11:28 AM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas dantistę traukti šaknį oi nemaloni procedura laukia, laikykis ka darysi kitaip nebus, jei jau reikia tai reikia.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 12:21 PM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) jei jau reikia tai reikia. tai va vien tais žodžiais ir laikausi kad jau reikia tai reikia nieko nepadarysi ech einu ruoštis .......susirašysime kai gryšiu jei gyva liksiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 12:43 PM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau nuo dabar baisi eisiu raminamųjų įkalsiu toks nerimas kažkoks bijau blemba kalk visa buteliuka va as po sventes,valio Zygis manes nepavede ,visos mamos stebejos kad toks mazas o toks drasus,nes labai garsiai ir israiskingai pasake .zodziu svente praejo liuks ir kaip visada gavau daug daug dovanu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 1:07 PM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kalk visa buteliuka sveikata aga su kvapu nulekiu sakysiu nepykit labai reikėjo nusiraminti Quote (idit) va as po sventes,valio Zygis manes nepavede ,visos mamos stebejos kad toks mazas o toks drasus,nes labai garsiai ir israiskingai pasake .zodziu svente praejo liuks ir kaip visada gavau daug daug dovanu kaip miela ir smagu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 5:43 PM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Bliamba kokia pikta aš šiandien tai negaliu Torto tai neužsisakiau iš anksto dabar duodamės su vyru po visą miestą,aišku niekas užsakymo rytojui nebepriima,o pagamintų pasirinkimas mažas,yra skanių,bet gi norisi gražesniio,vyras tai visai imk sako bet kokį,kad tik būtų skanus ir bus rami galva,o man ne gi noriu gražesnio,bet kur tokį dabar rasti Važiuosime dar ieškoti per visas maximas gal kokį rasiu gražesnį ir skanų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 6:13 PM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos pupos uogos...nu va skambino direktore darzelio.sake ateiti uzpildyti jau dokus.atsirado vieta klaudiaji ant rugsejo...tai po to varem iki miesto.dabar sedim tinginiaujam.laukaim madagaskaro
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 7:12 PM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va as po sventes,valio Zygis manes nepavede ,visos mamos stebejos kad toks mazas o toks drasus,nes labai garsiai ir israiskingai pasake .zodziu svente praejo liuks ir kaip visada gavau daug daug dovanu kaip faina šaunuolis bernužėlis Quote (Romeniukas) Bliamba kokia pikta aš šiandien tai negaliu Torto tai neužsisakiau iš anksto dabar duodamės su vyru po visą miestą,aišku niekas užsakymo rytojui nebepriima,o pagamintų pasirinkimas mažas,yra skanių,bet gi norisi gražesniio,vyras tai visai imk sako bet kokį,kad tik būtų skanus ir bus rami galva,o man ne gi noriu gražesnio,bet kur tokį dabar rasti Važiuosime dar ieškoti per visas maximas gal kokį rasiu gražesnį ir skanų jo tortuką reikia iš anksto, mes prieš gerą mėnesiuką užsakom, va dabar eglei užsakėm darželio išleistuvėm nors jos tik mėnesio pabaigoje Quote (noele) sake ateiti uzpildyti jau dokus.atsirado vieta klaudiaji ant rugsejo...tai po to varem iki miesto.dabar sedim tinginiaujam.laukaim madagaskaro tai bus jau darželinukė, jaučiu kaip laukia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 7:14 PM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai su brangiausiuoju buvom iki pardės nuėję, oras gražus pasivaikščiojom o tai visur su mašina ir su mašina paėmieu šiandien mėsytės iš turgaus sekmadienį lėksim į sodą šašlykiuko pasikepti su draugais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 9:00 PM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokia plevele, reikia žinok dengti Agro plevele, kita nelbi padės, nelabai bijo dar šalčio bet va jei daržovės sudygusios tada jau ne kas 10 Taip agro plėvele,tokia aš ir uždengiau Quote (idit) a as neturejau agro tai su vyru dengem stiklo audiniu impregnuotu,o pernai su paklodem,na manu nera jokio skirtumi kuom dengsi,tik itariu paprasta nelabai nes gali susust Šiaip sako yra skirtumas,jei nepraleis oro bus šakės daržovėms
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 9:02 PM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikos pupos uogos...nu va skambino direktore darzelio.sake ateiti uzpildyti jau dokus.atsirado vieta klaudiaji ant rugsejo...tai po to varem iki miesto.dabar sedim tinginiaujam.laukaim madagaskaro Nu va kaip šaunu Mniškiai ir žiūrėjo madagaskarą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:03 PM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikutės welcome Bliamba kokia pikta aš šiandien tai negaliu _pikt_ Torto tai neužsisakiau iš anksto _pikt_ dabar duodamės su vyru po visą miestą,aišku niekas užsakymo rytojui nebepriima,o pagamintų pasirinkimas mažas,yra skanių,bet gi norisi gražesniio,vyras tai visai imk sako bet kokį,kad tik būtų skanus ir bus rami galva,o man ne gi noriu gražesnio,bet kur tokį dabar rasti Važiuosime dar ieškoti per visas maximas gal kokį rasiu gražesnį ir skanų nu va tai reikėjo užsisakyti ankščiau ko negalvojei taip,m?
|
Atsijungęs |
| |
|