Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
deimi22 | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:38 AM | Žinutė # 856 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aciu merginos
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Antradienis, 2011-05-10, 11:48 AM | Žinutė # 857 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) jau turiu leliuka labuka, sveikinimai, aukit sveiki druti
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-05-10, 5:17 PM | Žinutė # 858 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos gyvos as vos trumpam nes namie neturiu neto viskas labai saunu dziaugiuosi budama namuose ryt pirmas pokalbis del darbo laikykit kumscius Leila brangute simtas kart aciuuuuuuuuuuuuuuu tau uz visa tavo atsiusta grozi as tik apsimetysiu daiktus irsiuntinuka padarysiu aciu dar kart tikra auksiaranke ir visoms visoms po bucki
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-10, 5:57 PM | Žinutė # 859 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės oij, Pumpuras LT , sakau ko čia orai atšilo . sėkmės tau na, kur kitos? aš trumpam, mano vyriokas depresijoj, nes mums daug kainuos auto susitaisyt, vakar net trečia nakties žiūriu nemiega, nervinas...tai va šiandien darbelius nudirbom, minsiu su juo į karjerą, kompaniją palaikyt, žvejosiu iki vakarėlio
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-05-10, 6:21 PM | Žinutė # 860 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) aš trumpam Quote (Pumpurelis) as vos trumpam na ko tik trumpam? Quote (Pumpurelis) ryt pirmas pokalbis del darbo laikykit kumscius laikom,sekmes pokalbi Quote (Vai2ske) mano vyriokas depresijoj, nes mums daug kainuos auto susitaisyt, vakar net trečia nakties žiūriu nemiega, nervinas.. na nieko vistiek susiremontusit,po truputuka,po truputuka ar taip jau blogai ir nevaziuoja? Quote (Vai2ske) minsiu su juo į karjerą, kompaniją palaikyt, žvejosiu sekmes zvejyboj as tai siandien rubus rusiavau,sakiau sudesiu geresnius Zygio pardavimui,prastesniu puse konteinerio prikroviau zodziu irgi uzsiemus buvau normaliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 6:24 PM | Žinutė # 861 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) sveikos gyvos as vos trumpam nes namie neturiu neto viskas labai saunu dziaugiuosi budama namuose ryt pirmas pokalbis del darbo laikykit kumscius Leila brangute simtas kart aciuuuuuuuuuuuuuuu tau uz visa tavo atsiusta grozi as tik apsimetysiu daiktus irsiuntinuka padarysiu aciu dar kart tikra auksiaranke ir visoms visoms po bucki labukas kaip faina sekmės dideliausios tau Quote (Vai2ske) aš trumpam, mano vyriokas depresijoj, nes mums daug kainuos auto susitaisyt, vakar net trečia nakties žiūriu nemiega, nervinas...tai va šiandien darbelius nudirbom, minsiu su juo į karjerą, kompaniją palaikyt, žvejosiu iki vakarėlio po truputi po truputi susiremontuosit aš irgi visai norėčiau pažvejoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 8:44 PM | Žinutė # 862 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis Pumpurelis, smagu tave matyti sėkmės tau didelės ,ir užsuk dažniau kaip tik gali Vai2ske, nu tu tai visai dingusi net pamiršau kaip tu atrodai nei sms nei skaipe žinutės gausi oriukas šnd pasakiškas apsisodinau savo daržiuką dabar lauksiu kada užaugs mažius užmigo....tai prisėdau pažiūrinėti čia ar yra gyvų ką jūs per dieną nuveikėt?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:02 PM | Žinutė # 863 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na nieko vistiek susiremontusit,po truputuka,po truputuka ar taip jau blogai ir nevaziuoja? Quote (snieguoliuke) po truputi po truputi susiremontuosit a didele istorija, važiuodami Palangon už cinkiškio gerokai pavažiavus, lenkiant Kamaza, kažkas sprogo, auto sumete, laimei vyras suvalde ir islekem į priešingą pusę...manem pradžioj jog padanga, bet paskui pamatė jog sprogo ten variklis, tepalai švirkščia, cilindrai net ismušti.. na žodžiu reik viso variklio, savaitė kaip ieškom, kaip ir radom, bet ger kad nuvežėm patikrint, galvutė trūkus, o jau būtume beveik tūkstantį sumokėjė.., o garantios parduodantieji neduoda, jau manėm metalan grūst, bet tik prieš porą sav tech pravaryta, išpurtyta, viskas sutvarkyta
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:04 PM | Žinutė # 864 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Vai2ske, nu tu tai visai dingusi net pamiršau kaip tu atrodai nei sms nei skaipe žinutės gausi eij, nu aš tau foto atsiūsiu, kad nepamirštum
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:06 PM | Žinutė # 865 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, ok laukiu nes kitaip bus blogai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:17 PM | Žinutė # 866 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:19 PM | Žinutė # 867 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Labas rytelis mergaiciukes stai ir as ! Pagaliau atradau laiko parasyt jum, kad jau turiu leliuka ir mum jau trys su virsum savaites :) esam ramus ir geruciai. Kaip jus begyvenat? Kas naujesnio pas jumis? Bandysiu ikelt nuotraukyciu savo spirgucio Sveikute Didžiausi sveikinimai susilaukus sūnelio aukite sveiki ir didučiai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:22 PM | Žinutė # 868 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) didele istorija, važiuodami Palangon už cinkiškio gerokai pavažiavus, lenkiant Kamaza, kažkas sprogo, auto sumete, laimei vyras suvalde ir islekem į priešingą pusę...manem pradžioj jog padanga, bet paskui pamatė jog sprogo ten variklis, tepalai švirkščia, cilindrai net ismušti.. na žodžiu reik viso variklio, savaitė kaip ieškom, kaip ir radom, bet ger kad nuvežėm patikrint, galvutė trūkus, o jau būtume beveik tūkstantį sumokėjė.., o garantios parduodantieji neduoda, jau manėm metalan grūst, bet tik prieš porą sav tech pravaryta, išpurtyta, viskas sutvarkyta o siaubas gerai kad viskas laimingai baigėsi ir va sako pirk kad nori netikrinus išlenda visokie galai, gerai kad patikrinot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:26 PM | Žinutė # 869 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Vai2ske, ok laukiu nes kitaip bus blogai na palauk savaitgalio, tada turėtu gerų būt, mes dabar be ratų, tai draugytės žadėjo pas mane sulėkt, klasiokė ir nakvos..tai jau foto turėtu būt Quote (snieguoliuke) ir va sako pirk kad nori netikrinus išlenda visokie galai, gerai kad patikrinot bet ne visi ardo variklį, kad galėtum galvutę patikrint
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:26 PM | Žinutė # 870 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oriukas šnd pasakiškas apsisodinau savo daržiuką dabar lauksiu kada užaugs mažius užmigo....tai prisėdau pažiūrinėti čia ar yra gyvų ką jūs per dieną nuveikėt? tikrai dienelė pasakiška, mes su kinderiu davėmės po miestą, nereikėjo darbelin tai dantuką užsilantavo, picerijoje pasedėjom ir pralėkė dienelė, grįžo neseniai brangiausiasis iš Šiaulių, gavo pažymėjimą tai sakau lenktiniausim su tais pažymėjimais aš penktadieni ketinu pomirodus jau pasodinti pas mus jau sudygę kas lauke susodinta buvo
|
Atsijungęs |
| |