Pirmadienis, 2025-01-27, 3:20 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
RomeniukasData: Antradienis, 2011-05-10, 10:17 PM | Žinutė # 886

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
tai lėk apžiūrėti kai būsi laisva

Na reikės gal rytoj iužeti pažėti,galvojau šeštadienį vėl sėti,bet kažin kaip bus,nes planuojam merginų vakaruškę

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-05-10, 10:18 PM | Žinutė # 887

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Blimba nu bet mūsų vaikai tai nerialūs,tik gavo dovanų paspirtuką šiandien jau sugebėjo sulaužyti,parnešė kokias penkias detales nui paspirtuko Siaubas kažkoks neįmanoma jiems nieko nupirkti, aišku manau tete sutvarkys,bet kaip sugebėti papilti kaip sakant detalėmis,pirštais atsukinėja varštus ar kaip nesuprantu

na tikrai pavaro taviškiai juokas juokas juokas bet kad ten nėra ko atsukinėti atsisuka tik vienas varštas juokas juokas juokas gal draugai padėjo

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-05-10, 10:19 PM | Žinutė # 888

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
maniškiui labai patinka juos valgyti kaip mėgsta tai šakes

sako ne aš vienas juos mėgstu ir kirmelės juokas juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-05-10, 10:21 PM | Žinutė # 889

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na tikrai pavaro taviškiai juokas juokas juokas bet kad ten nėra ko atsukinėti atsisuka tik vienas varštas juokas juokas juokas gal draugai padėjo

Tai greičiausiai kad draugai padėjo,tai kaip būtų išardę jei būtų paspirtukas už 19lt detalėm būčiau parsinešusi tikrai juokas ten išardyta apačioje kur kažkas fiksuojasi,bandžiau pati tvarkyti,bet nepavyko 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-05-10, 10:22 PM | Žinutė # 890

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na lekiu į lovą ryt į darbelį ir į vieną ir į kitą, tik spėk suktis bus gerų plepaliukų miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-05-10, 10:25 PM | Žinutė # 891

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai greičiausiai kad draugai padėjo,tai kaip būtų išardę jei būtų paspirtukas už 19lt detalėm būčiau parsinešusi tikrai ten išardyta apačioje kur kažkas fiksuojasi,bandžiau pati tvarkyti,bet nepavyko

na žinok aš kažkaip manau jei vaikas saugo žaislą tai jam ir už 2Lt tarnaus ilgai bet jei nesaugo ir linkęs laužyti ir už 100 sugebės per kelias dienas sulaužyti mūsų 3 ratis paspirtukas ir dabar stovi garaže kaip naujas bet jau mažas jam tai sakė jis saugo broliukui arba sesutei, o kažkada nupirkom už 12,99Lt ir tarnavo gal 2 metus, kol ratukas išlužo juokas juokas o dabar yra tas brangesnis, bet nebelabai jam įdomus sakėm gal krikštasūniui kažkuriam atiduosim _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-05-10, 10:28 PM | Žinutė # 892

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na žinok aš kažkaip manau jei vaikas saugo žaislą tai jam ir už 2Lt tarnaus ilgai bet jei nesaugo ir linkęs laužyti ir už 100 sugebės per kelias dienas sulaužyti mūsų 3 ratis paspirtukas ir dabar stovi garaže kaip naujas bet jau mažas jam tai sakė jis saugo broliukui arba sesutei, o kažkada nupirkom už 12,99Lt ir tarnavo gal 2 metus, kol ratukas išlužo juokas juokas o dabar yra tas brangesnis, bet nebelabai jam įdomus sakėm gal krikštasūniui kažkuriam atiduosim _liuks_

Laužom viską kas papuola juokas juokas pro ašaras Matai kartais kokybė ne kainos esmė geriau būtu nupirkę pigų,tai nebūtų gaila kai taip sulaužo.

Atsijungęs
noeleData: Antradienis, 2011-05-10, 10:43 PM | Žinutė # 893

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
sveikutes.mes ir malames lauke.vakar su paspirtuku maze lakste.siandien su triratuku....musu paspirtukas labai pigus.bet irgi laiko jau 2 metai.biski parudyjes nuo lietaus.bet vaziuoja..maziuke sugebejo taip nuvisti kad nosis nuvaryt air kakta. juokas bet uztai vaikas greit nuluzta issidukes _liuks_

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
virginijakData: Trečiadienis, 2011-05-11, 7:23 AM | Žinutė # 894

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės 4
Quote (deimi22)
Labas rytelis mergaiciukes stai ir as ! Pagaliau atradau laiko parasyt jum, kad jau turiu leliuka ir mum jau trys su virsum savaites :) esam ramus ir geruciai.
Kaip jus begyvenat? Kas naujesnio pas jumis?
Bandysiu ikelt nuotraukyciu savo spirgucio

oho kokia faina naujiena anwei sveikinu

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
babyData: Trečiadienis, 2011-05-11, 8:40 AM | Žinutė # 895

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 155
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas rytas 4 4
Quote (Romeniukas)
Laužom viską kas papuola juokas pro ašaras Matai kartais kokybė ne kainos esmė geriau būtu nupirkę pigų,tai nebūtų gaila kai taip sulaužo.

mano mamytė sako, kad jei vaikas nemoka saugoti savo žaislų tai čia jau auklėjimo klaida, reikia sako nuo mažens vaiką ugdyti ir aiškinti miela ji dirba psichologe tai sako tokių vaikų pasižiūri kad baisu liudna liudna gerai kad mes su sese nelaužom juokas juokas
Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-05-11, 9:08 AM | Žinutė # 896

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas rytas 4
Quote (baby)
mano mamytė sako, kad jei vaikas nemoka saugoti savo žaislų tai čia jau auklėjimo klaida, reikia sako nuo mažens vaiką ugdyti ir aiškinti ji dirba psichologe tai sako tokių vaikų pasižiūri kad baisu gerai kad mes su sese nelaužom

na atrodo saviskius aukleju vienodai,bet dickiai visai nesaugo savo daktu ir rubu,o mazasis tai sakes,net sudeliukai po 2 litus isilaike gal 3 metus<kol broliai nepaima>.cia manau ne auklejimo problema o harakteris.mes saviskiam buvom pirke paspirtukus is devetu''ketler''mokejom gal po 40 lt<kad ilgiau laikytu >nepamenu bet lyg po 2 savaiciu radom daug daug detaliu uztat pardavem kaip aliumini ir gavom 10lt
Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-05-11, 9:13 AM | Žinutė # 897

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai šaunu,sveikinu,kas per darbas

aciu 10 bandysiu pardavinet vilnones kaldras<mazdaug kaip bauer>zodziu darbas vakare nuo 6 val iki 8val,kas antra diena.reiks daug sneket<bet man patinka >na ir 1000tikrai duos + procentas.daba tureciau kazkada vaziuot i mokymus<kaip pudrint smegenis >.
Quote (Laurituke)
kada pasodinai?

va kaime prisiklausiau kada ka reik sodint:svogunus tik po steponiniu<buvo sestadieni>o agurkus jau i lauka geriausia geguzes 28,29,30 dienom.
Atsijungęs
noeleData: Trečiadienis, 2011-05-11, 9:21 AM | Žinutė # 898

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sveikutes 4 o as mazajai visada sakiau.lauzyk lauzyk mama daugiau nieko nebepirks ir nebeturesi _liuks_ ir ka padejo.nieko nelauzo.visaka labai saugo...arba sakydavau tau nereikia atiduosiu kitam vaikui anwei sakydavo kad cia jos kad jai reikia...

Atsijungęs
noeleData: Trečiadienis, 2011-05-11, 9:22 AM | Žinutė # 899

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
idit, tu kaip manao anyta.ta irgi visokius verslus suka.ir sneka kaip prisukta.dabar su kazkokiom bakterinem priemonem uzsimineja 10 juokas

Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-05-11, 9:31 AM | Žinutė # 900

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
o as mazajai visada sakiau.lauzyk lauzyk mama daugiau nieko nebepirks ir nebeturesi ir ka padejo.nieko nelauzo.visaka labai saugo...arba sakydavau tau nereikia atiduosiu kitam vaikui sakydavo kad cia jos kad jai reikia...

dickiam nepadeda,kiek sykiu esu ju zaislus isnesus i darzeli ar atidavus kitiem vienodai jiem sviecia ,nusibodo kovot
Quote (noele)
tu kaip manao anyta.ta irgi visokius verslus suka.ir sneka kaip prisukta.dabar su kazkokiom bakterinem priemonem uzsimineja

na nezinau kiek ten dirbsiu,gal visai patiks ,bet nors ismoksiu isiulyt ko zmogui nereik .man ten patiko darbo laikas _liuks_
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025