Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:27 PM | Žinutė # 871 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) bet ne visi ardo variklį, kad galėtum galvutę patikrint tikrai taip bet gerai kad viskas gerai baigėsi ir nenusipirkot kokio š...
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:28 PM | Žinutė # 872 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) a didele istorija, važiuodami Palangon už cinkiškio gerokai pavažiavus, lenkiant Kamaza, kažkas sprogo, auto sumete, laimei vyras suvalde ir islekem į priešingą pusę...manem pradžioj jog padanga, bet paskui pamatė jog sprogo ten variklis, tepalai švirkščia, cilindrai net ismušti.. na žodžiu reik viso variklio, savaitė kaip ieškom, kaip ir radom, bet ger kad nuvežėm patikrint, galvutė trūkus, o jau būtume beveik tūkstantį sumokėjė.., o garantios parduodantieji neduoda, jau manėm metalan grūst, bet tik prieš porą sav tech pravaryta, išpurtyta, viskas sutvarkyta Siaubas kažkoks tikrai Bet tikrai galėjo viskas ir blogiau baigtis,svarbu jūs sveiki ir gyvi Bus tų mašinų ne karo metas Aišku gaila tokių didelių pinigėlių
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:51 PM | Žinutė # 873 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| a didele istorija, važiuodami Palangon už cinkiškio gerokai pavažiavus, lenkiant Kamaza, kažkas sprogo, auto sumete, laimei vyras suvalde ir islekem į priešingą pusę...manem pradžioj jog padanga, bet paskui pamatė jog sprogo ten variklis, tepalai švirkščia, cilindrai net ismušti.. na žodžiu reik viso variklio, savaitė kaip ieškom, kaip ir radom, bet ger kad nuvežėm patikrint, galvutė trūkus, o jau būtume beveik tūkstantį sumokėjė.., o garantios parduodantieji neduoda, jau manėm metalan grūst, bet tik prieš porą sav tech pravaryta, išpurtyta, viskas sutvarkyta gerai kad nors avarijos nebuvo,o varikli manau gausit,arba kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera gal nauja masiniuka nusipirksit ui siandien nusikaliau su tais skudurais,bet bet jau virsui tvarka pasidariau .ai beje pasiule darba<tipo praejau atranka ,nors net neabejojau kad pasiulys >na zodziu ziuresiu kaip seksis,kaip pavyks darba su vaikinais derint...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:53 PM | Žinutė # 874 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ai beje pasiule darba<tipo praejau atranka ,nors net neabejojau kad pasiulys >na zodziu ziuresiu kaip seksis,kaip pavyks darba su vaikinais derint... kaip faina sveikinu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-05-10, 9:57 PM | Žinutė # 875 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip faina sveikinu dekui siandien Zygi aukletoja gyre,nes vaiks vos viena syki isgirdes pasaka''dangus griuna''atkartojo zodis zodin tik labai jam sunku buvo istart lape snape vis norejo pasakyt snapse lapse
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:06 PM | Žinutė # 876 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na palauk savaitgalio, tada turėtu gerų būt, mes dabar be ratų, tai draugytės žadėjo pas mane sulėkt, klasiokė ir nakvos..tai jau foto turėtu būt miela labai lauksim Quote (snieguoliuke) pas mus jau sudygę kas lauke susodinta buvo db aš lauksiu kada sudygs smagu stebėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:08 PM | Žinutė # 877 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) db aš lauksiu kada sudygs smagu stebėti Aš ir nebuvau dabar dar darže kažin kaip ten viskas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:08 PM | Žinutė # 878 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .ai beje pasiule darbana zodziu ziuresiu kaip seksis,kaip pavyks darba su vaikinais derint... nu smagu ką sveikinu Quote (idit) siandien Zygi aukletoja gyre,nes vaiks vos viena syki isgirdes pasaka''dangus griuna''atkartojo zodis zodin tik labai jam sunku buvo istart lape snape vis norejo pasakyt snapse lapse juokas snapse geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:09 PM | Žinutė # 879 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ir nebuvau dabar dar darže kažin kaip ten viskas kada pasodinai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:09 PM | Žinutė # 880 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .ai beje pasiule darbana zodziu ziuresiu kaip seksis,kaip pavyks darba su vaikinais derint... Tai šaunu,sveikinu,kas per darbas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:11 PM | Žinutė # 881 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kada pasodinai? miela Nebeatsimenu prieš savaite ligtai kai buvau,nu tada kai čia nakti labai šalta buvo,tai uždengiau plėvele,niekas dar nebuvo sudigę Bliamba kada aš čia sodinau net nebežinau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:11 PM | Žinutė # 882 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nebeatsimenu juokas juokas prieš savaite ligtai kai buvau,nu tada kai čia nakti labai šalta buvo,tai uždengiau plėvele,niekas dar nebuvo sudigę galvoju Bliamba kada aš čia sodinau net nebežinau tai lėk apžiūrėti kai būsi laisva
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:13 PM | Žinutė # 883 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Blimba nu bet mūsų vaikai tai nerialūs,tik gavo dovanų paspirtuką šiandien jau sugebėjo sulaužyti,parnešė kokias penkias detales nui paspirtuko Siaubas kažkoks neįmanoma jiems nieko nupirkti, aišku manau tete sutvarkys,bet kaip sugebėti papilti kaip sakant detalėmis,pirštais atsukinėja varštus ar kaip nesuprantu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:14 PM | Žinutė # 884 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) siandien Zygi aukletoja gyre,nes vaiks vos viena syki isgirdes pasaka''dangus griuna''atkartojo zodis zodin tik labai jam sunku buvo istart lape snape vis norejo pasakyt snapse lapse koks šaunuolis pamenu mūsų kinderiui labai patikdavo grybų karas tai visą mokėjo mintinai kai kur pamiršdavo bet užvedi ant kelio ir vėl toliau varo gera atmintis pas tavo bernužėlį vadinasi Quote (Laurituke) db aš lauksiu kada sudygs smagu stebėti aga labai, kinderiui tai labai patinka stebėti kai žirniai auga sako visiems čia aš sodinau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-10, 10:15 PM | Žinutė # 885 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga labai, kinderiui tai labai patinka stebėti kai žirniai auga sako visiems čia aš sodinau maniškiui labai patinka juos valgyti kaip mėgsta tai šakes
|
Atsijungęs |
| |