Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 11:00 AM | Žinutė # 916 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) gerai plepsės, vakare po filmo pasirodykit, gerai būtu papliurpt, bet mano (sąžinė) vaikšto aplink, ir bumba, jog eis sodo šienaut, o jis negali mat, kol aš visų vazonų nepasitrauksiu ir savo šmutkių nesusirinksiu juokas jo susirenkam papletkinti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:18 PM | Žinutė # 917 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ant maniškio amžiaus tai duok žinoti kai jau kur sukelsi ikeliau truputuka,paskui dar ikelsiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:22 PM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ikeliau truputuka,paskui dar ikelsiu 10 foto žiūrint atrodo didokos gal taip tik atrodo maniškis atrodo toks knopkius na viskas atsijungiu reiks varyti jau ikiukas vėliau susipiešime
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:24 PM | Žinutė # 919 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes senai bebuvau cia,labai visu pasiilgau,per darbus visai nebera laiko,dirbu kasdien,o savaitgaliais darbu atsiranda namie,dabar kelias savaiteles bus laisviau,esu bilioteny,vakar isoperavo koju venas,tai ilsiuosi namuciuose
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:27 PM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) foto žiūrint atrodo didokos gal taip tik atrodo na jas nesiojo zygis pernai.jei ka galesiu dydi konkreciai paziureti Quote (Kristalija) sveikos mergytes labas Quote (Kristalija) dabar kelias savaiteles bus laisviau,esu bilioteny,vakar isoperavo koju venas,tai ilsiuosi namuciuose vaje tokiai jaunai?!
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:29 PM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, jo,man idomu kodel visi taip stebisi,kodel jaunai negali but venu juk kuo anksciau pastebi jas,isioperuoji ir veliau problemu maziau buna
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:32 PM | Žinutė # 922 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) idit, jo,man idomu kodel visi taip stebisi,kodel jaunai negali but venu juk kuo anksciau pastebi jas,isioperuoji ir veliau problemu maziau buna na nesistebiu mano puske 20metu issioperavo o daba vel reik
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:34 PM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, gal sutapimas bet zinok,kas zinojo kad operuojuos sakydavo,vaje vaje tokia jauna ir venas reik operuot nu kas cia tame blogo,zmoniu toks lengvabudiskas mastymas kad jauna reiskia turi buti idealios sveikatos o tavo pusesere isioperavo ir po kiek laiko jai atsinaujino?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:34 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as jau po antro puodelio.silta lauke...mano draugyte dirba.kai baigs darba eisim vakarom pasivaiskcioti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:35 PM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, labukas,jo lauke karsta,o as turiu kiurksot bute,bijau dar lyst i saule
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:39 PM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) gal sutapimas bet zinok,kas zinojo kad operuojuos sakydavo,vaje vaje tokia jauna ir venas reik operuot nu kas cia tame blogo,zmoniu toks lengvabudiskas mastymas kad jauna reiskia turi buti idealios sveikatos na as pernai sanari operavaus,bet man reikejo del stovimo darbo ir gijo 3 men.deja nebegalejau daugiau dirbt stovimo darbo Quote (Kristalija) o tavo pusesere isioperavo ir po kiek laiko jai atsinaujino? po 15 metu noele, labutis
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:41 PM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, oho liudna pabaiga,na mano darbas irgi stovimas judamas,nuo ryto iki vakaro ant koju,nu venos ir daugeja nuo per daug stovimo,ar per daug sedimo darbo,bet ka darysi,siais laikais darbai nesimeto,tenka dirbti toki koki turi nu tai normaliai po 15metu,gan gerai isbuvo,na cia priklauso ir nuo organizmo daug kas ,kitiems gali ir neatsirast,o kitiems gali greit vel atsinaujint
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:44 PM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) oho liudna pabaiga ai nesigailiu visai Quote (Kristalija) nu tai normaliai po 15metu,gan gerai isbuvo,na cia priklauso ir nuo organizmo daug kas ,kitiems gali ir neatsirast,o kitiems gali greit vel atsinaujint na turbut genai irgi lemia tokias ligas,bet zinoma geriau operacija nei skausmas ir dar didesnes komplikacijos
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 12:45 PM | Žinutė # 929 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, tai gerai kad nesigaili, jo lemia ir genai kazkiek,mano mamai va nera venu,o mociutei,mamos mamai baisios kojos,ir dabar budama 76 metu gailisi kam nesidare operacijos budama jaunesne
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 1:21 PM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas Quote (Kristalija) ,esu bilioteny,vakar isoperavo koju venas,tai ilsiuosi namuciuose mano draugytei dar laukia operacija irgi sakė išsioperuos ir bus rami galva
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |