Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:26 AM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .cia manau ne auklejimo problema aš irgi manau kad tikrai čia ne auklėjimo bėda yra..... Quote (idit) bet man patinka >na ir 1000tikrai duos + procentas.daba tureciau kazkada vaziuot i mokymus. nu galėsi pliurpti db be sustojimo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:27 AM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas merginos dienikė nuostabi varysiu iki banko reikia už suknelę pinigus pervesti ką jūs veikinėjate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:29 AM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) už 19lt 19 lt ar turėjai omenį 119 lt.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:34 AM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varysiu iki banko reikia už suknelę pinigus pervesti TAI PERK TA NUZIURETAJA?na kai gausi nepamirsk pasigirt Quote (Laurituke) nu galėsi pliurpti db be sustojimo namuose bus ramiau Quote (Laurituke) ką jūs veikinėjate? zadu eit fotkint Zygio rubelius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:38 AM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) TAI PERK TA NUZIURETAJA?na kai gausi nepamirsk pasigirt 10 AGA DOVANŲ TIKSLIAI GAUSIU GALE MĖN GIMTADIENIS TAI MAMUKAS PADOVANOS OKIS PARAŠYSIU KAS KAIP Quote (idit) namuose bus ramiau AGA Quote (idit) zadu eit fotkint Zygio rubelius parduosi?kokio dydžio gal kas mums tiktų?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:42 AM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Privietik aš jau ir svečių apturėjau, po keliu valandikių draugės vaiką reiks paimt iš mokyklos, ir nuvest pas odontologę...su mama kai eina, nesižioja, bandysim kitaip na o po to manes laukia nemoaloni procedūra, antra karta jau eisiu į darbo biržą, sakės, jaučiuos kaip pas kokią ginekologę besiruoždama , bet dabar jau nebijau, jei ir norėtu išmest, jau gavau pakvietimą apsaugon...tai dabar sakiau dar paatostogausiu, anglijon nulėksiu, o rudeniop jau darbuosiuos, nes kaip tik dekretan viena moterytė išeis kas dėl vaikų žaislų saugojimo, aš ir nesutinku su nuomone, kad auklėjimas kaltas, pas mane trys vaikai, ir visi skirtingi, auklėjam tai vienodai...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:44 AM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, labuka nu ir ko tos darbo biržos taip bijai?kad nesutiksi eiti dirbti ir išmes? na bet jei jau darbas yra tai jokio skirtumo tikrai gerai čia sugalvojote su odontologu gal prie tavęs išsižios
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:45 AM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, vakar rusla sakė vos nepasiklydo pas tave miestelyje gatvės prakastos sako ženklų jokių
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:48 AM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Vai2ske, vakar rusla sakė vos nepasiklydo pas tave miestelyje gatvės prakastos sako ženklų jokių o tu tam Ruslai duok mano tel, aš už gide pabūsiu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:50 AM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiaip tai subjaurojo miestelį, bet tikslas kilnus, mes vandenį pagaliau turėsim .., kažkada... Idit , su darbeliu , dar kažką su vaikeliu...mes katuką mažą turim, duris atidariau lauko, pravėdint namus, tai įsivaizduokit, katė jį mums spinton atnešė
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:53 AM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) parduosi?kokio dydžio gal kas mums tiktų? na mazdaug 4-5 metu.ai visokiu.zodziu ziuresiu kad butu be demiu Quote (Vai2ske) na o po to manes laukia nemoaloni procedūra, antra karta jau eisiu į darbo biržą, sakės, jaučiuos kaip pas kokią ginekologę besiruoždama mane irgi nervina kai reik ten eit,jau geriau i pokalbi del darbo Quote (Laurituke) vakar rusla sakė vos nepasiklydo pas tave miestelyje gatvės prakastos sako ženklų jokių tai kad ten nera kur pasiklyst visos gatves kvartalais eina
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:54 AM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) o tu tam Ruslai duok mano tel, aš už gide pabūsiu gerai kitai sav būtinai Quote (Vai2ske) šiaip tai subjaurojo miestelį, bet tikslas kilnus, mes vandenį pagaliau turėsim va,va pas mus tai gatvės buvo išdraskytos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:55 AM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na mazdaug 4-5 metu.ai visokiu.zodziu ziuresiu kad butu be demiu 10 na ant maniškio amžiaus tai duok žinoti kai jau kur sukelsi Quote (idit) tai kad ten nera kur pasiklyst galvoju visos gatves kvartalais eina galvoju na jam taip buvo sakė vos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:55 AM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Idit , su darbeliu aciu Quote (Vai2ske) dar kažką su vaikeliu...mes katuką mažą turim, duris atidariau lauko, pravėdint namus, tai įsivaizduokit, katė jį mums spinton atnešė nu sakes kokia gudra
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 10:58 AM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gerai plepsės, vakare po filmo pasirodykit, gerai būtu papliurpt, bet mano (sąžinė) vaikšto aplink, ir bumba, jog eis sodo šienaut, o jis negali mat, kol aš visų vazonų nepasitrauksiu ir savo šmutkių nesusirinksiu
|
Atsijungęs |
| |