Antradienis, 2025-02-11, 3:55 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
iditData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:15 PM | Žinutė # 1006

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ir ko ten?

berots puse sesiu<ar septyniu>isplaukia keltas tiesiai i juru muzieju,ten vyks visokios atrakcijos,ruoniuku krikstynos ir t.t...net iki 11val vakaro,bus jureivisk tema,zodziu turetu but fainei...
Quote (Romeniukas)
O aš jau noriu vaikus nuvešti į zoologijos sodą,jau dirba kaip suprantu

jis visada dirba tik ziema zverys buna sulinde o kai kurie uzdaryti ,bet man Kauno nepatinka
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:20 PM | Žinutė # 1007

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas mielosios miela miela na va teko man šiandien kinderį į treniruotę nuvesti ir parsivesti nes brangiausiasis darbuojasi miela miela apsiniaukė pas mus jaučiu naktį lis
Idit mes turim paspirtuką su 3 ratukais pirkom berods prieš 4m tai dar iki šiol yra kaip naujas _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:20 PM | Žinutė # 1008

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
berots puse sesiuisplaukia keltas tiesiai i juru muzieju,ten vyks visokios atrakcijos,ruoniuku krikstynos ir t.t...net iki 11val vakaro,bus jureivisk tema,zodziu turetu but fainei...

aha smkamba visai neblogai,įdomu tikrai turėtų būti,tai ir nuvarykite _liuks_

Quote (idit)
jis visada dirba tik ziema zverys buna sulinde o kai kurie uzdaryti ,bet man Kauno nepatinka

O kodėl nepatinka? galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:23 PM | Žinutė # 1009

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
romeniukai kai vedžiau kinderį į treniruotę mačiau tavo vaikinukų paspirtukus, tai tokie nepatvarūs jie tokie pasirodė tai plnai suprantu kad iš kart detalėm papylė tavo bernužėlis, manau tikrai neverti tokios kainos liudna liudna mes pamenu per išpardavimą nupirkom tokį didelį su dideliais ratais ir toks platus na sakyčiau kaip tavo 2 sudėjus, tai gal todėl nelūžta

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:25 PM | Žinutė # 1010

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)

aga ir mums nepatiko nes labai smirda juokas juokas juokas juokas o vaikui tai gyvūnai labiausiai patinko bet sakė antrą kartą nenorėtų ten važiuoti juokas o va į delfinus ir ruonių pasirodymus sakė važiuosim ir šiemet _liuks_ tik kažin ar bus sugrįžę jau delfinai galvoju

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:26 PM | Žinutė # 1011

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
apsiniaukė pas mus jaučiu naktį lis

galetu ir pas mus palyt visai nesupykciau
Quote (snieguoliuke)
Idit mes turim paspirtuką su 3 ratukais pirkom berods prieš 4m tai dar iki šiol yra kaip naujas

maniskiai tai nuo 3metu su dviem ratukais varynedavo,o Zygai nepirkom,nes nera kur vaizinet.bet seip manu mazesniem labai gerai yra su trim ratukais
Quote (Romeniukas)
O kodėl nepatinka?

nes nieks nepasikeite per 30 metu smirda,gyvunai nelaimingi matosi
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:27 PM | Žinutė # 1012

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
maniskiai tai nuo 3metu su dviem ratukais varynedavo,o Zygai nepirkom,nes nera kur vaizinet.bet seip manu mazesniem labai gerai yra su trim ratukais

tai maniškis irgi jau nuo 3 važinėja su dviračiu, bet kol neišaugo triračio lakstydavo su juo

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:28 PM | Žinutė # 1013

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
romeniukai kai vedžiau kinderį į treniruotę mačiau tavo vaikinukų paspirtukus, tai tokie nepatvarūs jie tokie pasirodė tai plnai suprantu kad iš kart detalėm papylė tavo bernužėlis, manau tikrai neverti tokios kainos liudna liudna mes pamenu per išpardavimą nupirkom tokį didelį su dideliais ratais ir toks platus na sakyčiau kaip tavo 2 sudėjus, tai gal todėl nelūžta

Tai jau taip,gaila nemačiau aš tų su dideliais ratais,ai sulaužys tai nebeturės neprisaugosiu gi aš

Quote (idit)
nes nieks nepasikeite per 30 metu smirda,gyvunai nelaimingi matosi

liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:30 PM | Žinutė # 1014

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai jau taip,gaila nemačiau aš tų su dideliais ratais,ai sulaužys tai nebeturės neprisaugosiu gi aš

mes rududu pirkom ir kainavo berods tik 49 Lt o be nuolaidos 69 _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:30 PM | Žinutė # 1015

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)

Gerai ir su dviem ratukais,bet tie su dideliais gal ir fainesni ir patvaresni _liuks_ Ot vis aš po laiko pagalvoju

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:30 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:33 PM | Žinutė # 1016

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Gerai ir su dviem ratukais,bet tie su dideliais gal ir fainesni ir patvaresni Ot vis aš po laiko pagalvoju

tikrai patvaresni, ir metalas didesnis na nemoku paaiškinti, bet tikriausiai įsivaizduoji, na ratukai tai 2 kartus už taviškių didesni, geras mums buvo ir su mažais ratais bet kai važiuoji su juo labai jaučia mažas duobeles ir tarsi kratosi o su tuo didesniu leki kaip vėjas juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:34 PM | Žinutė # 1017

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
šakės kaip vištiena pabrango šiandien po darbo nuėjau sakau sparnelių nupirksiu savaitgaliu šakės po 8Lt

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:38 PM | Žinutė # 1018

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tikrai patvaresni, ir metalas didesnis na nemoku paaiškinti, bet tikriausiai įsivaizduoji, na ratukai tai 2 kartus už taviškių didesni, geras mums buvo ir su mažais ratais bet kai važiuoji su juo labai jaučia mažas duobeles ir tarsi kratosi o su tuo didesniu leki kaip vėjas

na vistiek lieku prie nuomones kad sulauzomu zaislu nebuna,viskas priklauso nuo vaiko o ne nuo kainos,firmos..

Quote (Romeniukas)
Gerai ir su dviem ratukais,bet tie su dideliais gal ir fainesni ir patvaresni Ot vis aš po laiko pagalvoju
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:40 PM | Žinutė # 1019

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na vistiek lieku prie nuomones kad sulauzomu zaislu nebuna,viskas priklauso nuo vaiko o ne nuo kainos,firmos..

irgi teisybė pilnai pritariu _liuks_ _liuks_ šiandien kaip metė paspirtuką Romeniuko bernužėlis kinderis sako tegu mėto tas berniukas tuoj suluš jam ir nebeturės ką mėtyti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:40 PM | Žinutė # 1020

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
aš vakar nužiūrėjau kinderiui basutes vasarai 75Lt nes išsitraukė pernykštes tai beveik mažos juokas juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025