Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:15 PM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ir ko ten? berots puse sesiu<ar septyniu>isplaukia keltas tiesiai i juru muzieju,ten vyks visokios atrakcijos,ruoniuku krikstynos ir t.t...net iki 11val vakaro,bus jureivisk tema,zodziu turetu but fainei... Quote (Romeniukas) O aš jau noriu vaikus nuvešti į zoologijos sodą,jau dirba kaip suprantu jis visada dirba tik ziema zverys buna sulinde o kai kurie uzdaryti ,bet man Kauno nepatinka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:20 PM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas mielosios na va teko man šiandien kinderį į treniruotę nuvesti ir parsivesti nes brangiausiasis darbuojasi apsiniaukė pas mus jaučiu naktį lis Idit mes turim paspirtuką su 3 ratukais pirkom berods prieš 4m tai dar iki šiol yra kaip naujas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:20 PM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) berots puse sesiu isplaukia keltas tiesiai i juru muzieju,ten vyks visokios atrakcijos,ruoniuku krikstynos ir t.t...net iki 11val vakaro,bus jureivisk tema,zodziu turetu but fainei... aha smkamba visai neblogai,įdomu tikrai turėtų būti,tai ir nuvarykite Quote (idit) jis visada dirba tik ziema zverys buna sulinde o kai kurie uzdaryti ,bet man Kauno nepatinka O kodėl nepatinka?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:23 PM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| romeniukai kai vedžiau kinderį į treniruotę mačiau tavo vaikinukų paspirtukus, tai tokie nepatvarūs jie tokie pasirodė tai plnai suprantu kad iš kart detalėm papylė tavo bernužėlis, manau tikrai neverti tokios kainos mes pamenu per išpardavimą nupirkom tokį didelį su dideliais ratais ir toks platus na sakyčiau kaip tavo 2 sudėjus, tai gal todėl nelūžta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:25 PM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jis visada dirba tik ziema zverys buna sulinde o kai kurie uzdaryti ,bet man Kauno nepatinka aga ir mums nepatiko nes labai smirda o vaikui tai gyvūnai labiausiai patinko bet sakė antrą kartą nenorėtų ten važiuoti o va į delfinus ir ruonių pasirodymus sakė važiuosim ir šiemet tik kažin ar bus sugrįžę jau delfinai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:26 PM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) apsiniaukė pas mus jaučiu naktį lis galetu ir pas mus palyt visai nesupykciau Quote (snieguoliuke) Idit mes turim paspirtuką su 3 ratukais pirkom berods prieš 4m tai dar iki šiol yra kaip naujas maniskiai tai nuo 3metu su dviem ratukais varynedavo,o Zygai nepirkom,nes nera kur vaizinet.bet seip manu mazesniem labai gerai yra su trim ratukais Quote (Romeniukas) O kodėl nepatinka? nes nieks nepasikeite per 30 metu smirda,gyvunai nelaimingi matosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:27 PM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskiai tai nuo 3metu su dviem ratukais varynedavo,o Zygai nepirkom,nes nera kur vaizinet.bet seip manu mazesniem labai gerai yra su trim ratukais tai maniškis irgi jau nuo 3 važinėja su dviračiu, bet kol neišaugo triračio lakstydavo su juo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:28 PM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) romeniukai kai vedžiau kinderį į treniruotę mačiau tavo vaikinukų paspirtukus, tai tokie nepatvarūs jie tokie pasirodė tai plnai suprantu kad iš kart detalėm papylė tavo bernužėlis, manau tikrai neverti tokios kainos liudna liudna mes pamenu per išpardavimą nupirkom tokį didelį su dideliais ratais ir toks platus na sakyčiau kaip tavo 2 sudėjus, tai gal todėl nelūžta Tai jau taip,gaila nemačiau aš tų su dideliais ratais,ai sulaužys tai nebeturės neprisaugosiu gi aš Quote (idit) nes nieks nepasikeite per 30 metu smirda,gyvunai nelaimingi matosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:30 PM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau taip,gaila nemačiau aš tų su dideliais ratais,ai sulaužys tai nebeturės neprisaugosiu gi aš mes rududu pirkom ir kainavo berods tik 49 Lt o be nuolaidos 69
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:30 PM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskiai tai nuo 3metu su dviem ratukais varynedavo,o Zygai nepirkom,nes nera kur vaizinet.bet seip manu mazesniem labai gerai yra su trim ratukais Gerai ir su dviem ratukais,bet tie su dideliais gal ir fainesni ir patvaresni Ot vis aš po laiko pagalvoju
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:30 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:33 PM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai ir su dviem ratukais,bet tie su dideliais gal ir fainesni ir patvaresni Ot vis aš po laiko pagalvoju tikrai patvaresni, ir metalas didesnis na nemoku paaiškinti, bet tikriausiai įsivaizduoji, na ratukai tai 2 kartus už taviškių didesni, geras mums buvo ir su mažais ratais bet kai važiuoji su juo labai jaučia mažas duobeles ir tarsi kratosi o su tuo didesniu leki kaip vėjas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:34 PM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šakės kaip vištiena pabrango šiandien po darbo nuėjau sakau sparnelių nupirksiu savaitgaliu šakės po 8Lt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:38 PM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai patvaresni, ir metalas didesnis na nemoku paaiškinti, bet tikriausiai įsivaizduoji, na ratukai tai 2 kartus už taviškių didesni, geras mums buvo ir su mažais ratais bet kai važiuoji su juo labai jaučia mažas duobeles ir tarsi kratosi o su tuo didesniu leki kaip vėjas na vistiek lieku prie nuomones kad sulauzomu zaislu nebuna,viskas priklauso nuo vaiko o ne nuo kainos,firmos.. Quote (Romeniukas) Gerai ir su dviem ratukais,bet tie su dideliais gal ir fainesni ir patvaresni Ot vis aš po laiko pagalvoju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:40 PM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na vistiek lieku prie nuomones kad sulauzomu zaislu nebuna,viskas priklauso nuo vaiko o ne nuo kainos,firmos.. irgi teisybė pilnai pritariu šiandien kaip metė paspirtuką Romeniuko bernužėlis kinderis sako tegu mėto tas berniukas tuoj suluš jam ir nebeturės ką mėtyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:40 PM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš vakar nužiūrėjau kinderiui basutes vasarai 75Lt nes išsitraukė pernykštes tai beveik mažos
|
Atsijungęs |
| |