Antradienis, 2025-02-11, 11:13 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:55 PM | Žinutė # 1036

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
maniskiai jau patys varo madytis as tik galvas istrinkiu,o rubus tiek vasara tiek ziema i skalbenke sustato,tik vasara geriau renku 3 dienas

Ai dabar tai plaunu kekviena diena,ne tik su skalbenke,bet ir vakarais rankomis,dabar tokios kaip koines,kepurės,maikutes tik spėk plauti

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:56 PM | Žinutė # 1037

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Man pikta,kad tie kiemo vaikai didžiausi briedžiai pasiema ier drapalija Bliam jai taip norite važinėtis tegul tėvai nuperka,didžiausi bernai, net nesižiūri man jie su tokiais paspirtukais,tokie ir sulaužo O kieme neprižiūrėsi,kas ir ką sulaužė,kaltų amžiais nėra

tai pamokink kad neduotų _liuks_ kinderis kai didesnis vaikas nori pasimmt sako pažiūrėk kokio tu didumo o kokio aš kaip tau atrodo a o be to sako tu per didelis jau su vaikišku papirtuku

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:57 PM | Žinutė # 1038

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai tu kasdieninias rūbais aprenk ne taip gaila bus juokas juokas maniškis irgi maudosi kiekvieną dieną nes irgi juodas pareina, bet gerai kad iš darželio parėjęs persirengia ir tada į trasą juokas juokas

O tai ligtai ne kasdieninius drabuzius paluti nereikia,pareina šudinas,ant rytojaus vėl į kiemą su tais pačiais puišinais drabužiais? na jau ne,negaliu žiūrėti į purvinus vaikus Jie jau iš darželio pareina puišini,ką ten berengti jei jau purvini kaip paršiukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:59 PM | Žinutė # 1039

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai pamokink kad neduotų _liuks_ kinderis kai didesnis vaikas nori pasimmt sako pažiūrėk kokio tu didumo o kokio aš kaip tau atrodo a o be to sako tu per didelis jau su vaikišku papirtuku

Tai Deivei kažkoka mergaitė duoda ledų,o jis jei paspirtuką,bet gražu kaip miela nedidelė ta mergaitė,tai nieko,o didieji bernai tai nagli

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:00 PM | Žinutė # 1040

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O tai ligtai ne kasdieninius drabuzius paluti nereikia,pareina šudinas,ant rytojaus vėl į kiemą su tais pačiais puišinais drabužiais? na jau ne,negaliu žiūrėti į purvinus vaikus Jie jau iš darželio pareina puišini,ką ten berengti jei jau purvini kaip paršiukai

tai aišku kad reikia plauti, juokas juokas juokas bet mes išmokėm kad išeiginiai rūbai yra išeiginei ir kai pareini iš darželio reikia persirengti ir batukus persimauti, jug ir mes kai iš darbo pareinam persirengiam, taip ir vaiką reikia mokinti _liuks_ , ir kai kasdieninį rūbą suplėšo netaip gaila kai išeiginį miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:02 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:01 PM | Žinutė # 1041

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai Deivei kažkoka mergaitė duoda ledų,o jis jei paspirtuką,bet gražu kaip nedidelė ta mergaitė,tai nieko,o didieji bernai tai nagli

tai aišku kai pasidalina, maniškis irgi apsikeičia ir paspirtukais ir dviračiais _liuks_ _liuks_ gražu kai pasidalina _liuks_
o tavo Dove jau ant 2 ratų varinėja

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:01 PM | Žinutė # 1042

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Jie jau iš darželio pareina puišini,ką ten berengti jei jau purvini kaip paršiukai

as irgi nuziuriu kokio baisumo pareina,bet seip visada reikalaujukad persirengtu
o del dickiu tai jau esam praretine ju gretas,daba belike bendraamziai zinoma nervina kai lipa ant zygio zaislu
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:03 PM | Žinutė # 1043

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
as irgi nuziuriu kokio baisumo pareina,bet seip visada reikalaujukad persirengtu
o del dickiu tai jau esam praretine ju gretas,daba belike bendraamziai zinoma nervina kai lipa ant zygio zaislu

_liuks_ _liuks_ kažkaip reikia vaikams rodyti pavyzdį ir mokyti bent jau čia mano nuomonę, ir jei tik pamato kad tėtis grįžta iš darbo ir nesirengia sako na kas čia dabar trinsi gerus rūbus juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:05 PM | Žinutė # 1044

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai aišku kad reikia plauti, bet mes išmokėm kad išeiginiai rūbai yra išeiginei ir kai pareini iš darželio reikia persirengti ir batukus persimauti, jug ir mes kai iš darbo pareinam persirengiam, taip ir vaiką reikia mokinti _liuks_ , ir kai kasdieninį rūbą suplėšo netaip gaila kai išeiginį miela

Pas mus darželio drabužiai ir yra kasdieniniai,nes ten būdami pareina tai pat baisūs O iš kokio miesto ar svečių kai gryštame visada persirengia _liuks_

Quote (snieguoliuke)
o tavo Dove jau ant 2 ratų varinėja

Važiuot moka tik nevažinėja dabar visai,sako man nereikia dviračio nenori kažko važiuoti,nes jis šiaip dar bijo važinėti be ratukų,neišeina jam apsisukti,pergriuna,dėl to ir nenori važinėtis,tai aš ir nebeverčiu mokintis važinėti,ateis laikas pats norės _liuks_

Quote (idit)

Mane ir nervuoja kai drambliailipa kur jiems jau nebe laikas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:08 PM | Žinutė # 1045

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Žiūrit purpurinė naktis 10 Laukiau pasmerkti ir še tau nerodo

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:08 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:10 PM | Žinutė # 1046

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pas mus darželio drabužiai ir yra kasdieniniai,nes ten būdami pareina tai pat baisūs O iš kokio miesto ar svečių kai gryštame visada persirengia

na mūsiškis tai pareina pakankamai švarus _liuks_ kai buvo mažesnis tai irgi murziukas pareidavo juokas juokas bet dabar sako kartais pasisaugau, gi mergaitės murziai nepatinka juokas juokas
Quote (Romeniukas)
Važiuot moka tik nevažinėja dabar visai,sako man nereikia dviračio nenori kažko važiuoti,nes jis šiaip dar bijo važinėti be ratukų,neišeina jam apsisukti,pergriuna,dėl to ir nenori važinėtis,tai aš ir nebeverčiu mokintis važinėti,ateis laikas pats norės

gal kad griūdamas užsigavo ir nebenori, kai užsimanys pats paprašys _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:16 PM | Žinutė # 1047

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
gal kad griūdamas užsigavo ir nebenori, kai užsimanys pats paprašys _liuks_

Greičiausiai,nes kelius užsigavo gana stipriai,apsaugų vis nenuperku

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:18 PM | Žinutė # 1048

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Greičiausiai,nes kelius užsigavo gana stipriai,apsaugų vis nenuperku

tai mes tik šalmą nupirkom sako man nereikia apsaugų juokas juokas bet jaučiu reikės nes bando su riedlente mano važinėtis juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:29 PM | Žinutė # 1049

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
geras, šiandien kai važiavom iš maksės matėm kad dega mašina Cido arenos aikštelėje ir policijos kiek daug buvo sakau tikriausiai pratybos, bet kažkaip nesitikėjo, bet pasirodo iš tikrųjų pratybos juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:40 PM | Žinutė # 1050

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Na va parvežė manajį po darbų kaip karalių pasiema iš namų ir parveža juokas juokas juokas tai užbaigė butą gavo nemažai ir dar 2 butelius už gerą darbą juokas juokas brendis tai nematytas kažkoks, sakau galėtų būti koks vynas, nes brendžio negeriam, bet artėja baliai manau pravers juokas juokas _liuks_ tai eis užkąsti ir į lovą nes dar laukia 3 namai įrengti sako mano vasara bus parduota

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025