Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:42 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va dingo ZYGIO DVIRATIS,NEAISKU KUR,NEAISKU KADA.KAD KAS IS KIEMO BUTU PAVOGE ABEJOJU.KUR NORS NUSTUME IR PALIKO
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:44 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va dingo ZYGIO DVIRATIS,NEAISKU KUR,NEAISKU KADA.KAD KAS IS KIEMO BUTU PAVOGE ABEJOJU.KUR NORS NUSTUME IR PALIKO o pats nepamenu kur paliko tai greičiausiai paliko kur ir pamiršo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:44 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš vakar nužiūrėjau kinderiui basutes vasarai 75Lt as perziurejau tai dar vaikiu vienas pusetinas radau,gal istems sia vasara biski skaudziai gaunas kai reik pirkt po 3 poras,o sau nepamenu kada pirkau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:45 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as perziurejau tai dar vaikiu vienas pusetinas radau,gal istems sia vasara biski skaudziai gaunas kai reik pirkt po 3 poras,o sau nepamenu kada pirkau tai įsivaizduoju, tavo šeimynėlė nemaža, o kainos kosminės aš vasarinių basankių irgi neturiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:46 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pats nepamenu kur paliko tai greičiausiai paliko kur ir pamiršo tai va kad ir pas kaimynus neradom,o dingo po savitgalio tai neatmetu versijos kad ir pasieme kas nors
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:47 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš vasarinių basankių irgi neturiu as turiu gal pries 3metus pirktos,iseigines-baltos-naturalios odos.o seip tai sandaliukus turiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:48 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na vistiek lieku prie nuomones kad sulauzomu zaislu nebuna,viskas priklauso nuo vaiko o ne nuo kainos,firmos.. Tai jau tikrai,pas mus sugeba sulaužyti ir geros kokybės žaislus,bet va tarkim mašinas geros kokybės pirktas iš parduotuvės tite rite,jie žaislus veža ligtai iš vokietijos,tai tikrai patvarios,nei viena dar nesulaužyta. Quote (snieguoliuke) irgi teisybė pilnai pritariu _liuks_ _liuks_ šiandien kaip metė paspirtuką Romeniuko bernužėlis kinderis sako tegu mėto tas berniukas tuoj suluš jam ir nebeturės ką mėtyti Tegul mėto nebeturės tai nebebus ko mėtyti,galės žiūrėti kaip kiti vaikai važinėjasi.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:51 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jėtau kaip man jau atsibodo tas kiemas,kekviena vakarą praktiškai madyti reikia,smėlis net kaip sakant ant subiniuko visur kojos juodos,rankos baisu žiūrėti,alkūnės ir tos juodos basutes ,kepures plaunu kekvieną dieną Bet kaip primena mane vaikystėje,aš tokia pat buvau,murzina ir murzina į dieną po kelis kartus mane perrengdavo,pareidavau net smaluota Dabar maniškiai lenda kur tik papuola
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:51 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jie žaislus veža ligtai iš vokietijos,tai tikrai patvarios,nei viena dar nesulaužyta. na tokias dickiai sugeba sulauzyt irgi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:51 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .o seip tai sandaliukus turiu man irgi sandalai patinka Quote (Romeniukas) Tegul mėto nebeturės tai nebebus ko mėtyti,galės žiūrėti kaip kiti vaikai važinėjasi. tai ir kinderis taip sakė, sakau manau jiems mamytė tikrai kito nepirks galės tada su kitų vaikų važinėtis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:52 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na tokias dickiai sugeba sulauzyt irgi juokas Tai pas mus tra toks didelis džipas,ant jo jau lipti pradėjo,kaip sakant laužyti,tai užkėlėme ant sekcijos ir nebeduodame,gaila tokios gražios mašinos,sakom paduosim kai bus didesnis ir nebelaužys
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:53 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jėtau kaip man jau atsibodo tas kiemas,kekviena vakarą praktiškai madyti reikia,smėlis net kaip sakant ant subiniuko visur kojos juodos,rankos baisu žiūrėti,alkūnės ir tos juodos basutes ,kepures plaunu kekvieną dieną Bet kaip primena mane vaikystėje,aš tokia pat buvau,murzina ir murzina į dieną po kelis kartus mane perrengdavo,pareidavau net smaluota Dabar maniškiai lenda kur tik papuola maniskiai jau patys varo madytis as tik galvas istrinkiu,o rubus tiek vasara tiek ziema i skalbenke sustato,tik vasara geriau renku 3 dienas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:53 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jėtau kaip man jau atsibodo tas kiemas,kekviena vakarą praktiškai madyti reikia,smėlis net kaip sakant ant subiniuko visur kojos juodos,rankos baisu žiūrėti,alkūnės ir tos juodos basutes ,kepures plaunu kekvieną dieną Bet kaip primena mane vaikystėje,aš tokia pat buvau,murzina ir murzina į dieną po kelis kartus mane perrengdavo,pareidavau net smaluota Dabar maniškiai lenda kur tik papuola tai tu kasdieninias rūbais aprenk ne taip gaila bus maniškis irgi maudosi kiekvieną dieną nes irgi juodas pareina, bet gerai kad iš darželio parėjęs persirengia ir tada į trasą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:54 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galės tada su kitų vaikų važinėtis _liuks_ Man pikta,kad tie kiemo vaikai didžiausi briedžiai pasiema ier drapalija Bliam jai taip norite važinėtis tegul tėvai nuperka,didžiausi bernai, net nesižiūri man jie su tokiais paspirtukais,tokie ir sulaužo O kieme neprižiūrėsi,kas ir ką sulaužė,kaltų amžiais nėra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:54 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskiai jau patys varo madytis as tik galvas istrinkiu,o rubus tiek vasara tiek ziema i skalbenke sustato,tik vasara geriau renku 3 dienas ot šaunuoliai maniškis kaip kada, bet patinka maudytis jam ir rūbus irgi į skalbenkę sumeta
|
Atsijungęs |
| |