|
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:39 PM | Žinutė # 1096 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) privietik welcome na va, aš dar galva išsiplausiu ir galėsiu pavakarot.. nusikaliau, bet dabar spakaina, užsakymai atiduoti, ataskaitas pridavaiu, tai galėsiu parelaksuot juokas ryt draugė atlekia, bet dar nežino, jog vakare mus į baliu visus pasiims, nesakau, nes dar paskui apsigalvos juokas dar ryte jei kita padruške varys į miestą, tai ir aš iki Panevezio paleksiu dovanų paieškot, draugelio keturiasdešimtmečiui...oij dūksiu ryt Sveika gyva miela drauge Nebloga dienelė tau rytoj nusimato
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:50 PM | Žinutė # 1097 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) privietik na va, aš dar galva išsiplausiu ir galėsiu pavakarot.. nusikaliau, bet dabar spakaina, užsakymai atiduoti, ataskaitas pridavaiu, tai galėsiu parelaksuot ryt draugė atlekia, bet dar nežino, jog vakare mus į baliu visus pasiims, nesakau, nes dar paskui apsigalvos dar ryte jei kita padruške varys į miestą, tai ir aš iki Panevezio paleksiu dovanų paieškot, draugelio keturiasdešimtmečiui...oij dūksiu ryt smagiai praleis dieną gerai mergaitės gero vakarėlio ir gero savaitgalio jums, gerų plepaliukų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-05-14, 8:43 AM | Žinutė # 1098 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes, jau pasirodau man vienas pc nusproges buvo, o is kito prisijungti neleido
|
Atsijungęs |
| |
| Kristalija | Data: Šeštadienis, 2011-05-14, 11:45 AM | Žinutė # 1099 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labukas na,na tai pasirodyk ką padarei parodysiu kai jau ireminsiu jau viena baigiau,pradejau jau kita siuvinte,tevelio gimimo diena arteja,tai noris prie dovanojamu pinigeliu dar kjazka prideti,tai pridesiu savo siuvineta paveiksla,toks berniukas su mergaite asikabine labai grazu,kai tik baigsiu ireminsiu abu ir butinai ikelsiu nuotraukyte
|
Atsijungęs |
| |
| Kristalija | Data: Šeštadienis, 2011-05-14, 11:46 AM | Žinutė # 1100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| beje labukas visoms,ka veikiate?as nieko rubus skalbiu,nesiu i lauka padziauti,buvau maximoj prisipirkau lenoru ,milteliu skabimo,juk dabar akcija
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-05-15, 11:07 AM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis tuštuma čia kaip ir galvojau Aš ir trumpam užsukau,kol laukiame tėčio,išvažiavo msšinos pasiimti ir važiuosime ant mamytės ir kitų vyro giminaičių kapų,paskui į piceriją Vėliau aišku reikės apsitvarkyti,ruoštis į darbą ir taip toliau
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-05-15, 11:29 AM | Žinutė # 1102 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis kaip miegojot? aš gerai vakar anksti labai užmigau kažkur nuo aštuonių šnd oriukas lyg nieko reiks važioti jaučiu iki kapų pažiūrėti kaip senelio kapą sutvarkė močiutė ten samdė kad skaldelę užpiltų geros dienos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-05-15, 2:39 PM | Žinutė # 1103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik, prisiduodu... vakar draugę turėjau, per porą val iš Šiaulių šuniuką suveikėm, ir tada važiavom į gimtadienį.., reakcijos geros, draugės vyras net apstulbo, kad jo svajonę išpildėm, tada antras etapas, draugės reakcija šokiai pokiai..gryžom vos ne paryčiui.., išleidau draugę, ir griūsiu lovon, vienu žodžiu-atsigaivalinėjam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-05-15, 5:01 PM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va pagaliau savaitgalis eina į pabaigą vakar pasibuvom sode vakare lėkėm į pirtį, pasisedėjom pasišokom iki paryčių tada pratęsimas pas mus tai pamiegojau tik kelias valandas ir šiandien lėkėm ant antrakcionų į baulingą, užsukom į katpedėlę tai dabar svečiai išvažiavo eisiu apsitvarkyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Sekmadienis, 2011-05-15, 7:10 PM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.nai nai kaip jus cia visos sauniai gyvenat/mes tai ramiai.sedejom namie ir tiek
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Sekmadienis, 2011-05-15, 10:13 PM | Žinutė # 1106 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka, mums ir ramiai praejo savaitgalis namuose prabuvom, tiesa vakar as moksluose buvau.Suneliui jau geriau temperaturos neturi, sveikstam...ryt dar pabus namuose tiksliau pas anyta nuvesiu, o antrad.keliaus i darzeli.
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:20 AM | Žinutė # 1107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytės, žiūriu visai smagiai gyvenat.. mes tai kaimuke buvom, sesuo buvo atvažiavus, tai pasisplepėjom, pasibuvom,aplinką truputį tvarkėm, paskui vaikus pralakstėm ... Šiandien namų tvarkymas , valgio darymas laukia..., o tingiu baisiai...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:44 AM | Žinutė # 1108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas na ir orelis siandien
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:47 AM | Žinutė # 1109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Matau daugumai savaitgalis buvo saunus Mes tai pat visai sauniai praleidome,pradzioje susitvarkiau viska darze,pasisejau,susitvarkiau gelyna,dar pora gelyciu pasodinau Paskui gamta saslykiukas,pas draugus pratesimas Sekmadieni aplankeme visu kapus,pasibuvome picerijoje. 
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 12:51 PM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21