|
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
| idit | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 3:37 PM | Žinutė # 1081 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kokiems 2 metams manau brangu na vien liemenes kaina tai jau kosmine,kiek reik darbo ir medziagos jai pasiuti?va uzsieni suprantu kiekvienoj parduotuvej pilna mokykliniu unformu kuriu kaina apie 10euru
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 4:18 PM | Žinutė # 1082 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na ir nulijo siaubas su griaustiniu ir žaibais bet gerai nuplovė dulkes,ir palaistė gerai ką veikinėjate? pas mane yra mama tai su vaiku žaidžiasi,aš pasidariau pietus mano mažius nakį vėmė ir ryte vėmė db jau lyg nieko ačiū dievui gal tik šeip kas netiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Kristalija | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 5:02 PM | Žinutė # 1083 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, labukas,as nieko va ruosiuos jungti lauk kompa,siandien uzsiiminejau kryzeliu siuvinet,siuvineju paveiksla,jau baigiu dabar tiek veiklos turiu,kad ojojoj,nes su kojyte dar ne visu darbu galiu nudirb,nepasilenkiu dar o kas suneliui nutiko kad vemia?lijo ir pas mus,bet be griausmu
|
Atsijungęs |
| |
| Leila | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 5:49 PM | Žinutė # 1084 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka Quote (Laurituke) na ir nulijo siaubas su griaustiniu ir žaibais pas mus lijo,bet nesmarkiai nei griaustinio,nei žaibų nebuvo Quote (Kristalija) siandien uzsiiminejau kryzeliu siuvinet oras verčia ir mane tokiais darbais užsiiminėt.Visą dieną prasiuvinėjau,bet pabaiga oi toli...
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 7:12 PM | Žinutė # 1085 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labukas mua na ir nulijo siaubas su griaustiniu ir žaibais bet gerai nuplovė dulkes,ir palaistė gerai ką veikinėjate? pas mane yra mama tai su vaiku žaidžiasi,aš pasidariau pietus mano mažius nakį vėmė ir ryte vėmė db jau lyg nieko ačiū dievui gal tik šeip kas netiko Sveikute Nu va tai nuo ko dabar galėjo vemti Mažutis,na gerai,kad bent jau praėjo Mes tai katik su vaikais gryžome,sulijo mus baisiausiai,lija stiprokai pas mus Nusipirkome truputi maisto,dar kazkokių gėlių,bandysiu pasisodinti Dabar vaikinukai žiūri madagaskarą,aš pasikompinsiu,lauksiu savojo,pavakarosime dviese 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 7:13 PM | Žinutė # 1086 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bjaurus dabar oras pas mus,vėjas pakilo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 7:50 PM | Žinutė # 1087 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano mažius nakį vėmė ir ryte vėmė db jau lyg nieko ačiū dievui gal tik šeip kas netiko mūsų kinderis irgi vėmė antradienį, buvom pas gydytoją nes manaiu kad nuo smūgio į pilvą nes gavo per treniruotę bet apžiūrėjo sako ne sakau gal saulės buvo per daug pas mus irgi nulijo ir dar lyja, kaip gerai reikėjo lietaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 7:51 PM | Žinutė # 1088 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mane draugytės turi ateiti, tai kinderispasiemė draugo iš darželio tėveliai sakė nakvos ten tai pas mus pužamų vakaras bus, padariau punčo , iškepiau varškės pyragą pasilinksminsime
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:21 PM | Žinutė # 1089 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mane šiandien brangiausiasis labai nustebino nupirko kvepalus Versace Versus aš pati žadėjau pirktis nes manieji buvo į pabaigą, bet kai rinkausi ir jau išsirinkau sako einam einam laiko nebėra atvažiuosi viena ir nusipirksi tai kaip nudžiugino sako čia už tai kad paskutiniu metu tenka užmigti vienai per tuos mano darbus
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:24 PM | Žinutė # 1090 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) Laurituke, labukas,as nieko va ruosiuos jungti lauk kompa,siandien uzsiiminejau kryzeliu siuvinet,siuvineju paveiksla,jau baigiu _liuks_ _liuks_ _liuks_ dabar tiek veiklos turiu,kad ojojoj,nes su kojyte dar ne visu darbu galiu nudirb,nepasilenkiu dar galvoju o kas suneliui nutiko kad vemia?lijo ir pas mus,bet be griausmu _liuks_ labukas na,na tai pasirodyk ką padarei nežinau kas jam buvo dabar jau viskas gerai ir valgė ir kaip niekur nieko Quote (Leila) pas mus lijo,bet nesmarkiai nei griaustinio,nei žaibų nebuvo jum gerai o pas mus vajatau,vyro v riau iš darbo pasiilmti tai siaubas valytuvai vos valė avarija nemaža mačiau žodžiu nudavė,db jau gražu ir labai gaivu Quote (Romeniukas) Sveikute welcome Nu va tai nuo ko dabar galėjo vemti galvoju Mažutis,na gerai,kad bent jau praėjo anwei Mes tai katik su vaikais gryžome,sulijo mus baisiausiai,lija stiprokai pas mus 10 Nusipirkome truputi maisto,dar kazkokių gėlių,bandysiu pasisodinti 10 Dabar vaikinukai žiūri madagaskarą,aš pasikompinsiu,lauksiu savojo,pavakarosime dviese miela nežinau žinok net kas buvo gerai kad jau viskas čiki tai vakarposite?nu tai susirašysim Quote (snieguoliuke) sakau gal saulės buvo per daug va mano vyras irgi sako gal jam nuo saulės Quote (snieguoliuke) pas mane draugytės turi ateiti, tai kinderispasiemė draugo iš darželio tėveliai sakė nakvos ten _liuks_ tai pas mus pužamų vakaras bus, padariau punčo _liuks_ , iškepiau varškės pyragą pasilinksminsime dar nesipunčinate kad čia esi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:25 PM | Žinutė # 1091 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Versace Versus geruliai tie
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:28 PM | Žinutė # 1092 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nežinau žinok net kas buvo gerai kad jau viskas čiki tai vakarposite?nu tai susirašysim Aha vakarosime Aišku susirašysime
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:35 PM | Žinutė # 1093 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dar nesipunčinate kad čia esi? ne dar pakelui o vienai puncintis nesinori, palauksiu ir tada jau visos nes viena iš Vilniaus grįžta tai senokai susitikę bebuvom bus apie ką pakalbėti Quote (Laurituke) geruliai tie aga man irgi patiko, bet būčiau mažesnį kiekį pirkus bet gavau didesnį Quote (Laurituke) va mano vyras irgi sako gal jam nuo saulės žinok tikriausiai bet svarbiausia kad viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:36 PM | Žinutė # 1094 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik na va, aš dar galva išsiplausiu ir galėsiu pavakarot.. nusikaliau, bet dabar spakaina, užsakymai atiduoti, ataskaitas pridavaiu, tai galėsiu parelaksuot ryt draugė atlekia, bet dar nežino, jog vakare mus į baliu visus pasiims, nesakau, nes dar paskui apsigalvos dar ryte jei kita padruške varys į miestą, tai ir aš iki Panevezio paleksiu dovanų paieškot, draugelio keturiasdešimtmečiui...oij dūksiu ryt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 8:39 PM | Žinutė # 1095 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aišku susirašysime _liuks_ Quote (snieguoliuke) bet svarbiausia kad viskas gerai tikrai taip Vai2ske, sveikute
|
Atsijungęs |
| |