|
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 1:21 PM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va aš jau po darbelio rytoj į kitą tai dabar uždėjau rūbus plautis, dar buvau knygyne užsakiau knygas išleistuvėms labai gražus oras nuo pietų o iš ryto lijo ir šaltoka buvo bet dabar saulutė šviečia eisiu apsitvarkysiu ir valgyt padarysiu ir lauksiu brangiausiųjų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 1:33 PM | Žinutė # 1112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žinokit, anyta paskambino, kad ateina, tai mygam viską susitvarkiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 1:37 PM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Žinokit, anyta paskambino, kad ateina, tai mygam viską susitvarkiau ir netingėjai net ane
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 5:28 PM | Žinutė # 1114 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas va pasigyriau per anksti nieko neisejo man su darbu tikslsiau reikejo vaziuot 2sav.i kursus''Taujenu dvare'',o vaikiu dar 2sav negaliu palikt,na bet tikiu rasiu dar miela sau darbeli
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 6:27 PM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a pasigyriau per anksti nieko neisejo man su darbu 12 tikslsiau reikejo vaziuot 2sav.i kursus''Taujenu dvare'',o vaikiu dar 2sav negaliu palikt,na bet tikiu rasiu dar miela sau darbeli labuka niu va na bet niekis tikrai rasi kitą vadinasi tas tau neskirtas buvo ir laukia tavęs kitas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 6:27 PM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na merginos ką veikinėjate?man blemba kojos šala reiks židinį kurtis nes tikrai vėsu,kadangi lauke atvėso tai ir kambarį nejauku
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 6:53 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labuka niu va na bet niekis tikrai rasi kitą vadinasi tas tau neskirtas buvo ir laukia tavęs kitas ai kazkaip biski gaila,bet nieko....... Quote (Laurituke) na merginos ką veikinėjate?man blemba kojos šala reiks židinį kurtis nes tikrai vėsu,kadangi lauke atvėso tai ir kambarį nejauku ai su vaikinai kovoju jiem sia savaite namu arestas.zidiny as jau seniai iskurenus pas mane tik apacioj nejauku
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:22 PM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va pasigyriau per anksti nieko neisejo man su darbu tikslsiau reikejo vaziuot 2sav.i kursus''Taujenu dvare'',o vaikiu dar 2sav negaliu palikt,na bet tikiu rasiu dar miela sau darbeli aišku rasi nepergyvent
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:24 PM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na merginos ką veikinėjate?man blemba kojos šala reiks židinį kurtis nes tikrai vėsu,kadangi lauke atvėso tai ir kambarį nejauku o pas mus apie 5 palijo ir vėjas buvo sukilęs, bet paskui išlindo saulutė ir dabar šviečia tik šioks toks vėjelis, bet žada kad toks oras bus iki savaitės vidurio
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:42 PM | Žinutė # 1120 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku rasi nepergyvent nebepergyvenu bet va dvare butu buve visai faina paatostogaut ir net 2 sav.nemokamai................
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:51 PM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet va dvare butu buve visai faina paatostogaut ir net 2 sav.nemokamai................ tikrai faina
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 8:58 PM | Žinutė # 1122 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, ka veiki?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 9:06 PM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) snieguoliuke, ka veiki? viena akim krepšį žiūriu kinderiui labai patinka kai žalgiris žaidžia ką tu veikinėji
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 9:07 PM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reikės eiti marškinukus išlyginti kinderiui rytoj šeimų šventė, tai vaidins dainuos šoks reikės eiti pafilmuoti
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 9:16 PM | Žinutė # 1125 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau