Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:50 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jo kaip morkas ar burokėlius,kada gi aš kada nors retinau Tipo išrauti vsą tą kuokštelį Gaila man,paskui mažai bus na aš morkas šiek tiek praretinu kai jau gerokai ugtelėjusios, palieku daugiau ir kai paauga tada dar kartą praretinu o mažas morkytes vakuoju , o ridisėlius na sakykim jų vienoj vvietoj yra 8 tai palik kokius4 ar 5 na čia kaip pavysdys, nepalik po vieną ar po du palik šiek tiek daugiau nes jug išrausi didesnius galės mažesni augti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:52 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aš morkas šiek tiek praretinu kai jau gerokai ugtelėjusios, palieku daugiau ir kai paauga tada dar kartą praretinu o mažas morkytes vakuoju _liuks_ , o ridisėlius na sakykim jų vienoj vvietoj yra 8 tai palik kokius4 ar 5 na čia kaip pavysdys, nepalik po vieną ar po du palik šiek tiek daugiau nes jug išrausi didesnius galės mažesni augti _liuks_ Supratau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:57 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Supratau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 7:49 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 155
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis kur visos dingusio? kokie planai savaitgaliui? ma bus išeiginės tai lėksim su drauge prie jūros
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:16 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) labas vakarėlis 4 kur visos dingusio? kokie planai savaitgaliui? ma bus išeiginės tai lėksim su drauge prie jūros Sveikute Kol kas savaitgalio planai dar neaiškūs,gal iki kaimo pavažiuosime,reikia ten apsitvarkyti,kad galėtume leisti savaitgalius. O gal šiaip į gamtą,net nežinau. Kaip tau faina,gero pasibūvimo prie jūros
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:30 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba vakareli...plepses apie darzus pliotkija. musu ridikeliai dar labai maziukai...bet manau jei bu ssilta uz geru savaiciu jau turesim.o siltnamio neturim.tai po agro plevele pasisodinom kelis agerku daigus.jau uzuomazgu yra.jei greit turesim savu agurkiuku
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:42 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) labas vakarėlis kur visos dingusio? kokie planai savaitgaliui? ma bus išeiginės tai lėksim su drauge prie jūros labukas kaip faina prie jūros
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:43 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) kokie planai savaitgaliui penktadienį šventė, šeštadienį balius o sekmadienį sodas arba atsigavimas po baliaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:44 PM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) musu ridikeliai dar labai maziukai...bet manau jei bu ssilta uz geru savaiciu jau turesim.o siltnamio neturim.tai po agro plevele pasisodinom kelis agerku daigus.jau uzuomazgu yra.jei greit turesim savu agurkiuku oj kaip skanu savos daržovės ne tas žodis
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:48 PM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aha.as ir burokeliu prisimarinuoju, ir agurku...visko ziemai....kosiu jokiu nedarau.nes ner kas valgytu.o va agurkai tai graziai iseis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:49 PM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) laba vakareli...plepses apie darzus pliotkija. juokas musu ridikeliai dar labai maziukai...bet manau jei bu ssilta uz geru savaiciu jau turesim.o siltnamio neturim.tai po agro plevele pasisodinom kelis agerku daigus.jau uzuomazgu yra.jei greit turesim savu agurkiuku _liuks_ Sveikute matai daržininkės čia susirinkusios,vienos rimtesnės kitos dar tik pradedančios Pas mane neaišku kaip ten su agurkais,aš net plėvele neuždengusi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:51 PM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha.as ir burokeliu prisimarinuoju, ir agurku...visko ziemai....kosiu jokiu nedarau.nes ner kas valgytu.o va agurkai tai graziai iseis _liuks_ Aš ir labai noriu prisimarinuoti burokėlių,kaip skanu,man uošvenė duodavo,o dabar bandysiu pati. Agurkus tai pat,jei aišku kas užaugs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:51 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha.as ir burokeliu prisimarinuoju, ir agurku...visko ziemai....kosiu jokiu nedarau.nes ner kas valgytu.o va agurkai tai graziai iseis šiandien su vadove šnekėjom apie daržus tai sakė lyg ir nederlingi metai bus :galvoju: o va burokėlių nemoku skaniai vakuoti, bet agurkai, šparagai ir svogūnėliai pasakiškai išeina :_liuks_: pernai labai daug prisivakavom, kai buvau garaže tai rusį nemažai yra sakau bus šiemet jei metai ne kokie, o šeip labai valgom agurkėlius atsidarai stiklainį ir nebėra aš dažniausiai vakuoju į 1 L ar 2L stiklainius :_liuks_: o šiemet bandysiu patisonus vakuot
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:51 PM |
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:53 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai 0.7l arba puses litro.po 1l neturiu tokiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:53 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mane neaišku kaip ten su agurkais,aš net plėvele neuždengusi mūsų kaimynė, su kuria kartu sodinom sakė pas ją irgi jau sudygę bet pas mus didesni nes po agro plevele, dar šiandien brangiausias nupirko važiuosim ryt šparagus uždengt o šeip kai pradeda 3 lapelį leist aš nuimu plevelę Quote (Romeniukas) prisimarinuoti burokėlių,kaip skanu,man uošvenė duodavo,o dabar bandysiu pati. Agurkus tai pat,jei aišku kas užaugs aš irgi bandysiu burokėlius ir morkytes vakuotis
|
Atsijungęs |
| |