Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:54 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man burokeliu recepta drauge dave.nu labai skanus burokeliai as atsidarau ir vienus kapoju
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:55 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai 0.7l arba puses litro.po 1l neturiu tokiu aš į tokius mažus kornišokus vakuojuosi o stiklainių man draugė pavarė dirbo Viesule tai per akcijas prisipirkom didesnių šiek tiek
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:55 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mūsų kaimynė, su kuria kartu sodinom sakė pas ją irgi jau sudygę bet pas mus didesni nes po agro plevele, dar šiandien brangiausias nupirko važiuosim ryt šparagus uždengt _liuks_ o šeip kai pradeda 3 lapelį leist aš nuimu plevelę _liuks_ Tai aš ir turiu agro plėvelės,tik nepagalvojau,kad reikia uždengti tokiu oru
Quote (snieguoliuke) aš irgi bandysiu burokėlius ir morkytes vakuotis _liuks_ O kaip morkas vakuosi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:55 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as buvau agurku sudaiginus,bet isnesus i lauka kazko numiro tai daba vel sesiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:56 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) man burokeliu recepta drauge dave.nu labai skanus burokeliai as atsidarau ir vienus kapoju o mes žkada su drauge bandėm vakuoti ir taip nemažai ir nelabai skanūs išėjo tai atidavėm kaimynei o šeip sakaiu geriau po nedaug vakuosiu matysiu kaip gausis dar bandysiu pomidorus vakuot ir valgysiu tik viena
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:58 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as buvau agurku sudaiginus,bet isnesus i lauka kazko numiro tai daba vel sesiu aš tarp kaišinių lukštų pasėjau tai visi sudigo Quote (Romeniukas) Tai aš ir turiu agro plėvelės,tik nepagalvojau,kad reikia uždengti tokiu oru aš visada uždengiu kad greičiau sudigtų Quote (Romeniukas) O kaip morkas vakuosi? kaip agurkus, bet aš vakuoju kai jas retinu tokias mažas, o kaip skanu arba kartu su agurkais
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 8:58 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai rami del vakavimu,mano mama raknka atkalus tai vel nuvaziavus prisirinksiu ,o sloviku jau daba jau 8 maisus esu pririnkus,dar kokie3 trilitriniu ir dvilitriniu.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:01 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oho..as tai daug ka ismesti turiu is rusio.nes privakuota stovi jau 4 metai tai atsilaisvisn man stiklainiu bet man gerai.as ir maziukus agurkiukus vakuoju...tai man gerai po 0.5 litro...ir burokeliams bus gerai tokie
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:03 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai rami del vakavimu,mano mama raknka atkalus tai vel nuvaziavus prisirinksiu ,o sloviku jau daba jau 8 maisus esu pririnkus,dar kokie3 trilitriniu ir dvilitriniu. o man nėra iš ko pasirinkt bet pati išmokau iš mamytės tai viską galiu vakuot Quote (noele) oho..as tai daug ka ismesti turiu is rusio.nes privakuota stovi jau 4 metai tai atsilaisvisn man stiklainiu bet man gerai.as ir maziukus agurkiukus vakuoju...tai man gerai po 0.5 litro...ir burokeliams bus gerai tokie na pas mus tiek daug neužsilaiko išdalinu, tik stiklainius susigražinu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:05 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka as pati is darzoviu uzsiauginsiu tai darysiu rinkinukus ir i kamera,maniskai visokiu raugtu agurku nevalgo o va troskinius megsta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:09 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na ka as pati is darzoviu uzsiauginsiu tai darysiu rinkinukus ir i kamera,maniskai visokiu raugtu agurku nevalgo o va troskinius megsta aš irgi užsišaldau su žirneliais, va o ko jau ko bet raugintų agurkų nemėgstų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:10 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Matėt, kad zylė nušovę
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:12 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Matėt, kad zylė nušovę nea girdejau nes kompas stovi kitoj pusej kamino
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:14 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nea girdejau nes kompas stovi kitoj pusej kamino aš kažkaip netikiu sakau gal su liemene buvo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 9:14 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man liko nes as isvykus gi buvau.sakiau broliui valgyti viska..rupuzius nieko neeme
|
Atsijungęs |
| |