Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:28 AM | Žinutė # 1186 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikute pasveiko jau taviškis?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 1:51 PM | Žinutė # 1187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką merginos veikiat?aš tai ledus valgau tiek užsimaniau prisiminiau kad dar likę ant dežutės galo tai varau db taip apniuko bet dar nelyna gal ir nelis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 1:55 PM | Žinutė # 1188 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką merginos veikiat?aš tai ledus valgau tiek užsimaniau prisiminiau kad dar likę ant dežutės galo tai varau db taip apniuko bet dar nelyna gal ir nelis labukas mes ką tik iš darželio atsisveikino su draugais išeinam atostogų o va ledų ir aš neatsisakyčiau bet vakar paskutinius sudėjau į kokteilius ruošiamės lėkti iki maksės reikia vienkartinių užsipirkti nuolaida o kai reikia dažnai tai užknisa pirkinėti pas mus irgi apniukę bet dar nelyja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 1:56 PM | Žinutė # 1189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vajatau kaip pradėjo lyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 1:57 PM | Žinutė # 1190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lėkti iki maksės reikia vienkartinių užsipirkti nuolaida o kai reikia dažnai tai užknisa pirkinėti indeliams vienkartinimas nuolaida? Quote (snieguoliuke) mes ką tik iš darželio atsisveikino su draugais išeinam atostogų na prasidės vaikui pailsis ir atostogos smagu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:00 PM | Žinutė # 1191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką jau beveik savaitgalis,kokie planai ką žadate veikti šiandien tai lėksim į šventę į kokią piceriją paskui pasisedėti o ryt tai prie ežeriuko jei oras bus geras, o jei nelabai tai į sodą, žada draugau atlėkti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:01 PM | Žinutė # 1192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vajatau kaip pradėjo lyti ir pas mus jaučiu užeis Quote (Laurituke) indeliams vienkartinimas nuolaida? aga vienkartiniams nemaža nuolaida Quote (Laurituke) na prasidės vaikui pailsis ir atostogos smagu prasidės linksmybės galės savaitėlę pas krikštotėvelius atostogauti sakė labai nori ir mums bus ramybė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:05 PM | Žinutė # 1193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus kaip apsiniaukė ir vėjas pakilo jaučiu duos lietutis
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:25 PM | Žinutė # 1194 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip faina aha, bet lietus koks Quote (Romeniukas) virginijak, Kaip tavo dukrytė laikosi? ačiū neblogai...šiandien dar namie pasilikau stebėjimui, bet jau gailiuosi, nes abi iš proto baigia mane išvest...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:41 PM | Žinutė # 1195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, sveikute mua pasveiko jau taviškis? Dar biletenis iki trečiadienio,gydytojas sako gerai būtų dar pasibūti namie,kad vėl netkristų. Labai daug vaikų serga,va mano draugės sunus guli net ligoninėje,sesės dukrytė tai pat serga,kitų dviejų draugių vaikai irgi serga,va tau ir vasara. Vėl kažkas su viduriavimu ir vėmimu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:43 PM | Žinutė # 1196 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) ačiū neblogai...šiandien dar namie pasilikau stebėjimui, bet jau gailiuosi, nes abi iš proto baigia mane išvest... _pikt_ Tai jau viskas gerai Jei duodasi ir iš proto veda tai sveika kaip ridikas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:45 PM | Žinutė # 1197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes tai buvome pas gydytoją,paskui užsukau į daržą,reikia jau ravėti,bandžiau truputi paravėti,bet kad Dove darpo nesamones tai neimanomaa,jį reikia stebėti Paskui aplakėme draugę ligoninėje guli su sūneliu ir gryžome namo,reikia apsitvarkyti,bet labai jau tingiu,oras ne koks,labai apsiniauke,tai ir aš tokia apsnūdusi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:46 PM | Žinutė # 1198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kažin koks savaitgalį oras,važiuotume su valtimi paplaukioti,bet jaučiu kaip tyčia bus ne koks orelis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:48 PM | Žinutė # 1199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar biletenis iki trečiadienio,gydytojas sako gerai būtų dar pasibūti namie,kad vėl netkristų. Labai daug vaikų serga,va mano draugės sunus guli net ligoninėje,sesės dukrytė tai pat serga,kitų dviejų draugių vaikai irgi serga,va tau ir vasara. Vėl kažkas su viduriavimu ir vėmimu liudna oho nemažai sergančių bet šeip tai jau sveiki esate?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 2:53 PM | Žinutė # 1200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho nemažai sergančių liudna bet šeip tai jau sveiki esate? Praktiškai taip,truputi dar pasimato slogytė Greit pas mus palyginus Deive pasveiksta,kelios dienos ir gerai O kaip tavo Airidukas
|
Atsijungęs |
| |