Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:53 PM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos pleputės pas kaip litus pliaupia bet užtat vėsu ir gera
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:55 PM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pripučiama dvivietė,gera,o iš maxės mūsų bent du draugai buvo nusipirkė ir nebeturi teko net kelis kartus klijuoti Tai ir sakė atgailės ir nusipirks geresnę pas mus irgi iš maksės ir tarnauja jau antrus metus ir tarnaus manau dar ilgai o kinderio tai išvis gal 4metai tai valčiai ir kol tilps su draugu tol bus gera kažkaip apsurdas mokėti už kad ir gerą pripučiamą valtį 100Lt, tada jau geriau medinę arba plasmasinę pirkti, o jei nusiperki brangesnę tai ir reikia kiekvieną savaitgalį mėgautis, o ne kad pasiplaukiojai kartą ir užtenka, o būna ir taip kad ir ta geresnė tarnauja mažiau nei iš maksės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2011-06-17, 3:58 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:55 PM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) sveikos pleputės pas kaip litus pliaupia bet užtat vėsu ir gera labukas aga atvėso, bet galėtų būti ir šilčiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:01 PM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip apsurdas mokėti už kad ir gerą pripučiamą valtį 100Lt, tada jau geriau medinę arba plasmasinę pirkti, _liuks_ _liuks_ o jei nusiperki brangesnę tai ir reikia kiekvieną savaitgalį mėgautis, o ne kad pasiplaukiojai kartą ir užtenka, o būna ir taip kad ir ta geresnė tarnauja mažiau nei iš maksės juokas juokas juokas Koks apsurdas,ta mūsų valtis kainuoja 600lt Kokybė manau yra skirtumas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:02 PM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vijole1972, sveikute
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:05 PM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Koks apsurdas,ta mūsų valtis kainuoja 600lt Kokybė manau yra skirtumas na tai už tokią kaina tada aišku, bet apsurdas už pripučiamą valtį mokėtį 600 :juokas: va čia tai geras, tai jau geriau tikra valtis :_liuks_: va čia tai gerai valtis už 600, gyvenime neleisčiau tokių pinigų tokiam dalykui geriau jau daiktas už tiek kuris tikrai reikalingas
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2011-06-17, 4:06 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:07 PM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai už tokią kaina tada aišku, bet apsurdas už pripučiamą valtį mokėtį 600 juokas juokas va čia tai geras, tai jau geriau tikra valtis _liuks_ _liuks_ va čia tai gerai valtis už 600, gyvenime neleisčiau tokių pinigų tokiam dalykui Mes tiek nemokėjome,ji tiek kainuoja,pirkome iš draugo,jis nusipirko su motoru,čia gera kaip sakoma žvejų valtis :juokas: Ta pripučiama nelygu pripučiamai,ten ir dugnas ne kaip paprastoj valtį,yra kažkoks spec padas,nu manau valtis nelygu valčiai, už 600lt aš ir nepirkčiau,mūms pardavė per pus pigiau Pzėk intere kokios yra kainos tikras apsurdas,čia dar skaitosi pigi
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2011-06-17, 4:08 PM |
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:11 PM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o jus ką jau potvyniui ruošiatės kad valtis perkat
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:12 PM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes tiek nemokėjome,ji tiek kainuoja,pirkome iš draugo,jis nusipirko su motoru,čia gera kaip sakoma žvejų valtis Ta pripučiama nelygu pripučiamai,ten ir dugnas ne kaip paprastoj valtį,yra kažkoks spec padas,nu manau valtis nelygu valčiai, už 600lt aš ir nepirkčiau,mūms pardavė per pus pigiau Pzėk intere kokios yra kainos tikras apsurdas,čia dar skaitosi pigi na pas mus irgi kažkoks pada yra nes ji net nesusilanksto taip kai vaikiška, bet gera ir tokia pramogai, o kad ir 300Lt manau kaip tokiai valčiai yra daug, maniškis tikrai nepirktų, nors bendradarbės vyras nusipirko valtį už 1000 tai kolegė galvojo išprotės bet ta valtis jam per pusmetį atsipirko, va tada suprantu nes jis užkietėjęs žvejys išėjo į pensiją tai 2 pensijas per mėnesį užsidirba žvejodamas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:13 PM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) o jus ką jau potvyniui ruošiatės kad valtis perkat pas mus tik garažas nuo skęsta tai valtis ten ir padėta , sakė brangiausiasis šalia garažą pirks, ir darysim slėptuvę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:14 PM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vijole1972, būk gerute pasakyk kokio dydžio daromi kvietimai? neperlenkiami
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:15 PM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) o jus ką jau potvyniui ruošiatės kad valtis perkat juokas juokas juokas Nea žvejoti žadamplaukioti,gi mūsų tete megėjas žvejoti,jau kiek visko prisipirko žvejybai,dabar valtį tai belieka tik į trasą lėkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:16 PM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea žvejoti žadamplaukioti,gi mūsų tete megėjas žvejoti,jau kiek visko prisipirko žvejybai,dabar valtį tai belieka tik į trasą lėkti pas mane abu vyrukai apsirūpinę savaitgalį jau žvejojo aišku tik kinderis jam labai įdomu
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:17 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vijole1972, būk gerute pasakyk kokio dydžio daromi kvietimai? neperlenkiami oi tokių dalykų tu manęs neklausk nes aš darau kokie man išeina
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 4:19 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) oi tokių dalykų tu manęs neklausk nes aš darau kokie man išeina 10 10 Supratau paklausiau kitos merginos
|
Atsijungęs |
| |