|
Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:15 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kaip tavo Airidukas miela gerai mes jei jau matau kad kas kimba vitamina duodu ir kaip nebūna įtaisė mums mamos draugė vitaminus jos vaikas jau 3 metus nesega duoda tuos vitaminus,juos ne pastovei reikia duoti o tik jei jau matai kad kabinasi,ar sužinai kad koks gripas artinas ir pradedi duoti imunitetą stipriną,ten vitaminas c kažkoks laaabai jau geras kol kas esam labai patenkinti aišku dar ir vasara daro savo bet jau mačiau kelis kart kibo ir po vitaminų nieko,pati ant savęs išmėginau irgi juos nes jie ir suaugusiems tinka,suveikė ir man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:21 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jei jau matau kad kas kimba vitamina duodu ir kaip nebūna įtaisė mums mamos draugė vitaminus jos vaikas jau 3 metus nesega duoda tuos vitaminus,juos ne pastovei reikia duoti o tik jei jau matai kad kabinasi,ar sužinai kad koks gripas artinas ir pradedi duoti imunitetą stipriną,ten vitaminas c kažkoks laaabai jau geras kol kas esam labai patenkinti aišku dar ir vasara daro savo bet jau mačiau kelis kart kibo ir po vitaminų nieko,pati ant savęs išmėginau irgi juos nes jie ir suaugusiems tinka,suveikė ir man laurituke ten kazkokios dar negirdėtos firmos tie vitaminai ane nemažai jie kainuoja bet labai geri ypač C vitaminas mano bendradarbe visiems vaikams nupirko bet sako kadangi duodu kai matau kad kažkas nori prisikabinti tai užtenka gan ilgam
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2011-06-17, 3:30 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:22 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus kaip lyja o kaip apsiniaukę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:26 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar biletenis iki trečiadienio,gydytojas sako gerai būtų dar pasibūti namie,kad vėl netkristų. Labai daug vaikų serga,va mano draugės sunus guli net ligoninėje,sesės dukrytė tai pat serga,kitų dviejų draugių vaikai irgi serga,va tau ir vasara. Vėl kažkas su viduriavimu ir vėmimu aš manau, kad per anksti vaikučius sukišo į vandenį kai buvo tie karsčiai ir prasidėjo virusas kažkoks ir dar kai tokie orai tai šalta tai karšta na iš mūsų pažįstamų vaikučiai sveiki kaip ridisiukai Quote (Romeniukas) Mes tai buvome pas gydytoją,paskui užsukau į daržą,reikia jau ravėti,bandžiau truputi paravėti,bet kad Dove darpo nesamones tai neimanomaa,jį reikia stebėti reikėjo ir jį prikalbinti ravėti gal būtų patikę
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2011-06-17, 3:33 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:29 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kažin koks savaitgalį oras,važiuotume su valtimi paplaukioti,bet jaučiu kaip tyčia bus ne koks orelis o valtis pripučiama ar medinė mes tai per išpardavimus pripučiamą pernai paiemėm dar yra kinderio tai prisikabinam prie savo ir plaukiam
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:35 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) laurituke ten kazkokios dar negirdėtos firmos tie vitaminai ane miela nemažai jie kainuoja bet labai geri ypač C vitaminas _liuks_ _liuks_ mano bendradarbe visiems vaikams nupirko bet sako kadangi duodu kai matau kad kažkas nori prisikabinti tai užtenka gan ilgam _liuks_ jo,jo čia tie patys užtenka jų labai ilgai nes duodi tik kai kažkas yra jie kainuoja virš 80lt brangoki,bet rezultatas akivaizdus Quote (snieguoliuke) as mus kaip lyja liudna liudna o kaip apsiniaukę liudna pas mus jau apstojo ,lyg giedrijas matyt pas jus nuslinko iš mūsų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:37 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo,jo čia tie patys užtenka jų labai ilgai nes duodi tik kai kažkas yra jie kainuoja virš 80lt brangoki,bet rezultatas akivaizdus aga tai vadinasi tie, kaina panaši, ten yra dar ir kitokių bet kažkaip populiariausi C, galvojau irgi nupirkti kinderiui ir sau , bet kad mes ir taip nesergam, tai sakau gal kada vėliau o šeip tos firmos yra ne tik vitaminai, visi produktai geri
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:38 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus jau apstojo ,lyg giedrijas matyt pas jus nuslinko iš mūsų tai tikriausiai kažinar ilgai lis, nes tada tikriausiai šventės nebus
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:42 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga tai vadinasi tie, kaina panaši, ten yra dar ir kitokių bet kažkaip populiariausi C, galvojau irgi nupirkti kinderiui ir sau , bet kad mes ir taip nesergam, tai sakau gal kada vėliau miela o šeip tos firmos yra ne tik vitaminai, visi produktai geri _liuks_ aga yra visokių bet vit c populiariausias iš jų produkcijos daugiau nieko nemėginau o reiktų kada Quote (snieguoliuke) kažinar ilgai lis, nes tada tikriausiai šventės nebus galvoju na jo jei jau lis gal ir nebūti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:46 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga yra visokių bet vit c populiariausias iš jų produkcijos daugiau nieko nemėginau o reiktų kada aš bandžiau valiklį super Quote (Laurituke) na jo jei jau lis gal ir nebūti jau lyg ir šviečiasi gal išsišvies
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:48 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai mes jei jau matau kad kas kimba vitamina duodu ir kaip nebūna įtaisė mums mamos draugė vitaminus jos vaikas jau 3 metus nesega duoda tuos vitaminus,juos ne pastovei reikia duoti o tik jei jau matai kad kabinasi,ar sužinai kad koks gripas artinas ir pradedi duoti imunitetą stipriną,ten vitaminas c kažkoks laaabai jau geras kol kas esam labai patenkinti aišku dar ir vasara daro savo bet jau mačiau kelis kart kibo ir po vitaminų nieko,pati ant savęs išmėginau irgi juos nes jie ir suaugusiems tinka,suveikė ir man Pasakyk ir man kas per vitaminai juos galima nusipirkti ar čia tvežė jūms iš uk
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:50 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš manau, kad per anksti vaikučius sukišo į vandenį kai buvo tie karsčiai ir prasidėjo virusas kažkoks galvoju galvoju ir dar kai tokie orai tai šalta tai karšta liudna liudna na iš mūsų pažįstamų vaikučiai sveiki kaip ridisiukai _liuks_ _liuks_ Juk ne į prūdą sukišome,o į baseiną,ten vanduo senai buvo pripiltas,sušilęs O Dovydui nieko,nors kaip tik jam turėjo kibti,nes jam gerklė
Quote (snieguoliuke) reikėjo ir jį prikalbinti ravėti gal būtų patikę juokas juokas _liuks_ Jau daviau vieną kartą ravėti,labai norėjo mamai padėti,tai pusę agurkų man išravėjo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:50 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga yra visokių bet vit c populiariausias iš jų produkcijos daugiau nieko nemėginau o reiktų kada man tai buhalterė suveikė jos draugė platina tai valiklis gavosi 30Lt o taip apie 50 kainuoja tai jaučiu ir vitaminus už savikainą paimtų
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:51 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o valtis pripučiama ar medinė anwei mes tai per išpardavimus pripučiamą pernai paiemėm dar yra kinderio tai prisikabinam prie savo ir plaukiam juokas juokas Pripučiama dvivietė,gera,o iš maxės mūsų bent du draugai buvo nusipirkė ir nebeturi teko net kelis kartus klijuoti Tai ir sakė atgailės ir nusipirks geresnę
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 3:52 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jau daviau vieną kartą ravėti,labai norėjo mamai padėti,tai pusę agurkų man išravėjo aš tai parodžiau kaip atrodo sakykim burokėlis tai jis ravėjo neblogai, gal kelis ir išrovė tai retinti nereikės Quote (Romeniukas) Juk ne į prūdą sukišome,o į baseiną,ten vanduo senai buvo pripiltas,sušilęs O Dovydui nieko,nors kaip tik jam turėjo kibti,nes jam gerklė ne aš turėjau omenį ne tavo bernužėlius o apskritai, kai tie karsčiai buvo visi lėkė maudytis, o tada staigiai atšalo ir prasidėjo virusas kažkoks
|
Atsijungęs |
| |