Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 8:44 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) per kančias į žvaigždes dar pusvalandį palauksiu ir trauksiu iš šaldiklio paragausiou kaip gavosi, gal net nevalgomi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 8:56 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką merginos užsukau atsisveikinti labanaktis jau tariu,šns du vištomis eisiu gultis kelias naktis naktinėjau turėjau užsakymų ir vaikas anksti keliasi tai šnd išsimiegoti noriu ikiukas visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 9:06 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką merginos užsukau atsisveikinti labanaktis jau tariu,šns du vištomis eisiu gultis kelias naktis naktinėjau turėjau užsakymų ir vaikas anksti keliasi tai šnd išsimiegoti noriu ikiukas visoms ikiukas saldaus miegelio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-06-21, 9:41 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, aš jau iš babos spėjau gryžt, numigau posmelį.., vonioj mergaitės užsikase, nesenai iš bažnyčios parėjo, dičkei reiks eiles skaityt, aprangos kodą pasakė, sijonas..tai būtumėt mate jos veidelį , tik įėjo pro duris, jau iškart laukiau ką pasakys pas mus tris dienas Joninės tęsis, sekmadienį tik po mugės baigsis, tai gerai, vaikams yra veiklos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 8:25 AM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ir išsimiegojau gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 9:28 AM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 10:18 AM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o tai įmanoma įrodyti kieno tas šuo.Jei taip būčiau iškart parašiusi pareiškimą polocijoj Jei pijokėliai neturi darbo, jiems nereikės mokėt... Kas per valdžia?ir kas per įstatymai? padėtu tik tuo atveju kai žmogų peiliu užpjautu vakar buvo policininkas pas mus dėl psichinės kaiminės viska išaiškino. ta su peiliais šokinėja o jie nieko padaryt negali vaikui nėra 14 metų ji darbo neturi ... todėl ji čia toks erelis ... Quote (idit) ui kaip susinervijau _pikt_ nuvaziavau iki kiosko vaikam ledu tai vietiniu pijokeliu sunekas i koja ikando ir net iki kraujo _pikt_ dar sedi ir lazdavojas kad nepamirsciau policijos iskviest tam zveriui.na nieko ryt nueisiu su savo Tomu o jis ui kaip nemegsta girtu snukeliu.tada jau atsiprasyma bent ispausiu. Šuo aišku neskiepitas gyvenime, reiktu labai saugot ir stebėt žaizdą... ir su tuo susiduriau, mamos draugės dukrytei perkando vilkšunė rankytę šuo tik vieną kartą skiepitas tai labai lėtai žaizda gijo na bet kolkas nieko bloga nesimato tfu tfu tfu Quote (idit) na ir daba su bintu apsirisau.ziuresiu gal neuzkrete kokia bacila Tai nebuvai ligoninėj??
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 10:19 AM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) pas mus tris dienas Joninės tęsis, sekmadienį tik po mugės baigsis, tai gerai, vaikams yra veiklos Kaip PAVYDŽIU pas mus 1 diena ir tai jau per gerai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 10:21 AM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) mums vien slyvos nebepadeda... Džiovintos, na bet jos nėra sausos maximoj nevisada buna bet ne pakeliuose o i maišelį sveriamų, šakes kaip mėgstu bet paskui..... nebesireikšiu
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 10:23 AM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Aš su Zoomu viską dezinfekuoju man ir kvapas visai nieko ir valo gerai Quote (Leila) čia iš Amway firmos Kokia kaina? ir turis?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 10:27 AM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas neduoda man niekas iki pietų pamiegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 10:53 AM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba ryteli, kelkitės visos, ir ukš darbuotis.., kad vakare būtumėt čia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 12:04 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labas rytas 4 neduoda man niekas iki pietų pamiegoti 10 laba tai nori sakyti db pabudai?ir dar sako neduoda iki pietų miegoti oj tu Quote (Vai2ske) aba ryteli, kelkitės visos, ir ukš darbuotis.., kad vakare būtumėt čia juokas žiūrėk tik pati puone pasirodyk
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 12:17 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laba tai nori sakyti db pabudai?ir dar sako neduoda iki pietų miegoti oj tu Man reikia miego mažiausiai iki 12val
Nu va apsitvarkiau truputi vieną kambarį,kitam nebėra jėgų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 12:27 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man reikia miego mažiausiai iki 12val juokas juokas nu tik neprisigalvok tu man čia Quote (Romeniukas) u va apsitvarkiau truputi vieną kambarį,kitam nebėra jėgų aš jau viską susitvarkiau,atėjo močiutė Airiduką išsivedė pas save aš puse 4 pas dantistę varysiu,paskui su drauge vesim vaikus į žaidimų kambarį pasižaisti,reikia dar pasibūti draugė sekmadienį atgal į italiją išvažiuoja jau gaila na bet nieko nepadarysi toks tas gyvenimas
|
Atsijungęs |
| |