Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 9:16 AM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas noele, nu negera situacija kokia tai tikrai aš varau tvarkytis varysiu vyšnių,pas tokią tetulę priskynė sake kibirą tai reiks šaldytis ką jūs veikinėjate?vakar buvau palangoje nu vandens šiltumas pasaka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 10:12 AM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai namie.vakar buvau pas broli kaime..jo merga tai galvojau jau iskirsti.kokia bjaurybe snargle.pienas nuo lupu nenudziuves ji aiskina ir man ir broliui...sakau tu geriau patylek nes esi niekas tik supistine.o as sese.o ji man sako ko aiskini tu esi niekas...jau taip norejos vozti.gaila pardei buvau...butu jai pize.o siandine ner nei nuotaikos nieko...gaila brolio.jei jis zada kazka su ja.as pasakysiu kad jos pas mane nei kojos nebutu.broliui 26 tai muset 19...katastrofa.tik ir galvoja kaip broli numezlti.jai visko reikia tia batu tai dar ko...o kad brolis uzsidirba viska namui paisdaryti jai nedaeina..ji koliaja ji visokiais zodziais...as sakau ziurek ka kalbi.nes tuoj trenksiu uz ta zodyna..mano gi mergina vaiksto viska.o ji mane fakais seria.as uz ja 10 metu vyresne.o jauciasi taip kad as uz ja jaunesne vos ne..nei pagarbos nieko..pastoviai saukia ant vaiko.puola ja...man nebera net noro ir vaziuoti jau pas broli..sianidne grizau tai islipau su asarom akyse...dar brolis kas yra tau.... ai va atejau issiliejau kas man negerai 12 eisiu tuoj miegucio.nes jau nusiprausus esu Sudraskius bučiau
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 10:13 AM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vakar buvau palangoje nu vandens šiltumas pasaka nepasakyčiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 12:05 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai namie.vakar buvau pas broli kaime..jo merga tai galvojau jau iskirsti.kokia bjaurybe snargle.pienas nuo lupu nenudziuves ji aiskina ir man ir broliui...sakau tu geriau patylek nes esi niekas tik supistine.o as sese.o ji man sako ko aiskini tu esi niekas...jau taip norejos vozti.gaila pardei buvau...butu jai pize.o siandine ner nei nuotaikos nieko...gaila brolio.jei jis zada kazka su ja.as pasakysiu kad jos pas mane nei kojos nebutu.broliui 26 tai muset 19...katastrofa.tik ir galvoja kaip broli numezlti.jai visko reikia tia batu tai dar ko...o kad brolis uzsidirba viska namui paisdaryti jai nedaeina..ji koliaja ji visokiais zodziais...as sakau ziurek ka kalbi.nes tuoj trenksiu uz ta zodyna..mano gi mergina vaiksto viska.o ji mane fakais seria.as uz ja 10 metu vyresne.o jauciasi taip kad as uz ja jaunesne vos ne..nei pagarbos nieko..pastoviai saukia ant vaiko.puola ja...man nebera net noro ir vaziuoti jau pas broli..sianidne grizau tai islipau su asarom akyse...dar brolis kas yra tau.... ai va atejau issiliejau kas man negerai eisiu tuoj miegucio.nes jau nusiprausus esu o siaubas aš tai būčiau voštelėjus jai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 12:07 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš varau tvarkytis varysiu vyšnių,pas tokią tetulę priskynė sake kibirą tai reiks šaldytis ką jūs veikinėjate?vakar buvau palangoje nu vandens šiltumas pasaka mačiau nuotraukytes super manasis išeina irgi atostogų tai varysim o prie jūros rugpjūtį lėksim, tai jau dabar manasis kuro perkasi pa pigiam gauna tai yra kur laikyti sako tegu būna nes daug kelionių nusimato o va vyšnias aš vakuosiu ryt arba poryt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 12:08 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai išsikepiau vyšnių pyrago lauki draugė turi prieš darbą užeiti pasiarbatinsim
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 1:06 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) nepasakyčiau juokas na mums su vyru tai labai šiltas buvo ,kaip tau nežinau.....ir tu kiek žinau šventojoje buvai. Quote (snieguoliuke) mačiau nuotraukytes super ačiū biški papozavau parsivežiau vyšnias varysiu plauti ir į šaldiklį Quote (snieguoliuke) aš tai išsikepiau vyšnių pyrago lauki draugė turi prieš darbą užeiti pasiarbatinsim na ir kas per pyragas?galėčiau ir aš kažką iš jų truputi nuveikti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 1:25 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ir tu kiek žinau šventojoje buvai jūra tapati
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 4:31 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) jūra tapati tai ta pati,bet mums buvo šiltą nu ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 4:32 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir kiek girdėjau dabar yra kažkokios šiltos srovės,tai mes matyt ant jos užtaikėm o tu Maribella, matyt neužtaikei už tai gal tau ir šaltą buvo.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 4:48 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik panos vakar dviejuose baliuose teko pabut.., diena sprogo nematant snd jau gyvūnų globos namuose pabuvojom, draugė katuka ir šuniuką mamai įtaise, nes depresuoja viena būdama.., dabar pabaigiau užsakymus, sakiau viskas, iki išskridimo nieko nebesiimsiu, nes žaist su šokoladinėm saldainėm tokiu oru,nesamonė tai va, prisidaviau, einu pasikompint dabar
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 4:57 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus katik nuve lietus s visais graiusmais.as dabar sedziu ir relaksuoju.nes su broliu ikalem sampes. maniske tai viena zaidzia mokytoja.kazka raso peisia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 6:17 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš susitvarkiau vyšnias,buvau iki pardės šašlo pirkau ryt suvažiuoji mano brangiausiojo sveikinti gimtadienis vakar buvo tai balius bus vaikas pas močiutę reiks varyti jau pasiimti jaučiu maniškis neaišku kada šnd parsiras gimtadienis darbe bendradarbiai pasveikino tai biški balevos oj tie gimtadieniai kiek reikia atlaikyti nulijo truputį pas mus,griaudėjo aplink kaip stipriai ohoho bet gaiviau db o tai kaip tvanku buvo tai baisu baisu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 8:29 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ir kas per pyragas?galėčiau ir aš kažką iš jų truputi nuveikti kažkaip žinok pamačiau kad vyšnių brangiausias parvežė, tai sumasčiau ant staigiųjų paimk kelis kiaušinius, grietinės cukraus kepimo miltelių ir miltų viską išplak aš dar pieno šiek tiek įpyliau, ir sudėk išgliaudytas vyšnias ir pusvalandį kepk aš dar vyšnias ant viršuas dėjau Quote (Vai2ske) privietik panos labukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 8:30 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš susitvarkiau vyšnias,buvau iki pardės šašlo pirkau ryt suvažiuoji mano brangiausiojo sveikinti gimtadienis vakar buvo tai balius bus vaikas pas močiutę reiks varyti jau pasiimti jaučiu maniškis neaišku kada šnd parsiras gimtadienis darbe bendradarbiai pasveikino tai biški balevos oj tie gimtadieniai kiek reikia atlaikyti nulijo truputį pas mus,griaudėjo aplink kaip stipriai ohoho bet gaiviau db o tai kaip tvanku buvo tai baisu baisu oj tai baliukas bus aš tai dešrelių pridariau rytojui atsibodo šašlykas lėksim mes į sodą paskui į mišką su keturračiai, koja jau sugijo vėl galiu duotis
|
Atsijungęs |
| |