Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
baby | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 5:12 PM | Žinutė # 661 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 155
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va ir vėl nei vienos plepsės
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 5:19 PM | Žinutė # 662 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vyriokas pablūdo,nusipirko x box pasiklausiau draugės kas čia per daiktas tai sakė kažkoks žaidimų kompas panašus į PlayStation ale kam toks daiktas tavo vyrukui, vaikams manau gerai tie žaidimai nebent tavo vyrukas pamišęs dėl žaidimų mano buvęs draugas toks buvo tai pyktis buvom stipriai pradėję, nes grižta po darbo prie žaidimų, sakau einam kur nors ne matai jis negali jam žaisti reikia tai pykomės pykomės ir išsiskyrėm, sakau ir būk su savo PlayStation bet kad jis brangus be proto negaila buvo pinigėlių
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 5:20 PM | Žinutė # 663 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va viena pasišnekėjau nieko nėra, tikriausiai ilsisi prie ežerų ar jūros, na bet ir karštis
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 5:46 PM | Žinutė # 664 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) o kieno gimtadienis buvo anwei anwei musu mazojo berniuko metinuko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 6:45 PM | Žinutė # 665 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) labukas, aš tai va sėdžiu prie ežero bet kepina saulė jaučiu eisim namo juokas juokas oj kaip gražu krikštynos, aš laukiu kada sesė turės leliuka tada būsiu krikštomama na spalvos labai ryškios, tai manau jei neapstatysi buto turėtų būti gražu o tai jūs nebe į namą keliatės o į butą galvoju o kas tas xbox žinok aš turiu laptopą, bet mane užknisa kad vietos nėra jame, reikia daugiau nuotraukų ar filmų parsisiųsti tai nervina juokas juokas Tai tau smagu prie ežeriuko Na į namą kelsimės,taip tik sakau į naują butą Xbox daugiau nei žaidimų kompiuteris,praktiškai kompiuteris
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 6:48 PM | Žinutė # 666 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) pasiklausiau draugės kas čia per daiktas juokas juokas tai sakė kažkoks žaidimų kompas panašus į PlayStation galvoju Klysta tavo draugė tai gal iš dalies ir panašus į plaistation bet tikrai funkcijų dvigubai daugiau,su juo ne tik žaidimus žaidi,bet ir aišku filmai,nuotraukos,žaisti gali su kitu draugu kuris gali gyventi kitame rajone, jungiasi internetas žodžiu visai ne kaip plaistation,ir kaina labai skiriasi nuo plaistation.
Quote (baby) ale kam toks daiktas tavo vyrukui, vaikams manau gerai tie žaidimai _liuks_ _liuks_ nebent tavo vyrukas pamišęs dėl žaidimų 10 mano buvęs draugas toks buvo tai pyktis buvom stipriai pradėję, nes grižta po darbo prie žaidimų, sakau einam kur nors ne matai jis negali jam žaisti reikia juokas juokas tai pykomės pykomės ir išsiskyrėm, sakau ir būk su savo PlayStation juokas juokas bet kad jis brangus be proto galvoju negaila buvo pinigėlių miela Sakau su juo galima būti internete,tai ne vien tik žaisti,žaidžia aišku ir vaikai tik reikia dar žaidimų prikelti. Man tai gaila ant tokio daigto tokių pinigų labai,bet ką padarysi labai jau jis jo norėjo tai leidau pirkti,sakau matai kokią tu gerą žmoną turi lepina tave visokais žaisliukais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 8:54 PM | Žinutė # 667 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir kur pleputės,gi jau sekmadienis laikas sugryšti į namučius,ruoštis į darbelius,ar visos čia dabar atostogaujate Aš tai nežinau ar pati kokių nemokamų atostogų neišeisiu,nes darbo nelabai šiuo metu turime,visai nesupykčiau,kad ir nemokamų atostogų duotų
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 10:24 PM | Žinutė # 668 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Klysta tavo draugė tai gal iš dalies ir panašus į plaistation bet tikrai funkcijų dvigubai daugiau,su juo ne tik žaidimus žaidi,bet ir aišku filmai,nuotraukos,žaisti gali su kitu draugu kuris gali gyventi kitame rajone, jungiasi internetas žodžiu visai ne kaip plaistation,ir kaina labai skiriasi nuo plaistation. na tai taip taip, bet manau tavo vyruklas kaip ir dauguma žaidimų megėjų jį perkasi dėl žaidimų susijunks su kokiu draugu ir žais per naktis oj negaliu kai prisimenu kaip maniškis sedėdavo sakau tu kaip koks ligonis Quote (Romeniukas) Sakau su juo galima būti internete,tai ne vien tik žaisti,žaidžia aišku ir vaikai tik reikia dar žaidimų prikelti. Man tai gaila ant tokio daigto tokių pinigų labai,bet ką padarysi labai jau jis jo norėjo tai leidau pirkti,sakau matai kokią tu gerą žmoną turi lepina tave visokais žaisliukais na jo gerą aš neleisčiau nebent kokia nors didele proga nusipirkti
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 10:31 PM | Žinutė # 669 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet ką padarysi labai jau jis jo norėjo tai leidau pirkti,sakau matai kokią tu gerą žmoną turi lepina tave visokais žaisliukais o jis naują pirkosi, ar per skelbimus gerai tada uždirba tai tau reikėjo ką nors išsirinkti irgi būtų nupirkęs Romeniukai o kokį kompą tu nori pirkti jei imsi prie laptopo internetą manau kad reikės tai imk Vadafone pats geriausias nes kiti ganėtinai lėti
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 10:33 PM | Žinutė # 670 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) musu mazojo berniuko metinuko sveikinimai Quote (Romeniukas) Na ir kur pleputės,gi jau sekmadienis laikas sugryšti į namučius,ruoštis į darbelius,ar visos čia dabar atostogaujate Aš tai nežinau ar pati kokių nemokamų atostogų neišeisiu,nes darbo nelabai šiuo metu turime,visai nesupykčiau,kad ir nemokamų atostogų duotų oj aš irgi nesupykčiau, tik galėtų būti mokamos, paskui pinigėlių labai trūksta bent jau man
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 10:42 PM | Žinutė # 671 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va ir vėl plesių nėra ein u jaučiu į vonią ir liuli liuli ryt į darbelį
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-07-10, 11:16 PM | Žinutė # 672 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.mes ir jau namie...ziuriu diskutuojat del xboxo.mano diedas irgi ta suda turi.nieko ji sgero.man geriau jau loptopas..nes ten tik pagrinde jis pasijunges ta call of duty ar ka ten ir varo su draugais.....[as mane loptopas ir turiu teo.lt interneta ir televizija tai labai geras.dziaugiuos.uz abu i menesi tik 50lt....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 8:55 AM | Žinutė # 673 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, mes tai kaimuke nuo penktadienio buvom, atsipūtėm nuo teliko, kompų.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 2:02 PM | Žinutė # 674 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.mes ir jau namie...ziuriu diskutuojat del xboxo.mano diedas irgi ta suda turi.nieko ji sgero.man geriau jau loptopas..nes ten tik pagrinde jis pasijunges ta call of duty ar ka ten ir varo su draugais.....[as mane loptopas ir turiu teo.lt interneta ir televizija tai labai geras.dziaugiuos.uz abu i menesi tik 50lt.... aga nieko gudro mes darbe diskutavom, jo pagrindinė funkcija žaidimai, aišku kaip romeniukas sakė yra ir kitų, bet keli bendradarbiai turi tai sako žaisti smagu bet aš kategoriška prieš tokius vyrus, aišku jei nedaug laiko praleidžia tai nieko blogo bet jei tik turi laisvą minutę ir sėdi siaubas teo paskutiniu metu labai atsigavo, aš turėau pačioje pradžioje tai buvo siaubiakas dabar ir greitas ir ryšys nedingsta Noele, o tavo su modemu ar su laidu internetas laptopo
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 2:02 PM | Žinutė # 675 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau