Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:27 PM | Žinutė # 706 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) aga,skonio tai nekeicia Tai kaip supratau jei nekaitini sloikų,imeti tabletę ir gerai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:29 PM | Žinutė # 707 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 155
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kaip supratau jei nekaitini sloikų,imeti tabletę ir gerai? o mano mamytė niekada nekaitina gerai išplauna su soda ir viskas ir niekad nenušauna
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:30 PM | Žinutė # 708 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| baby, sveikute.is kur tu busi...kazkaip cia taves anksciau nemaciau?turi seima?vaiku?ar tu viena?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:31 PM | Žinutė # 709 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) o mano mamytė niekada nekaitina gerai išplauna su soda ir viskas ir niekad nenušauna _liuks_ _liuks_ Girdėtas toks variantas
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:32 PM | Žinutė # 710 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) baby, sveikute.is kur tu busi...kazkaip cia taves anksciau nemaciau?turi seima?vaiku?ar tu viena? labukas oj aš čia senokai, bet visprisijungiu kai nieko nėra esu iš vilniaus gyvenu ir dirbu ten, gyvenu viena, vaikučių neturiu, dažnai būnų pas tėvelius jie gyvena už kauno , ten gyvena ir sesutė
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:32 PM | Žinutė # 711 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Girdėtas toks variantas bet sakė reikia ranką turėti ant vakavimo, aš kažkada bandžiau ir nušaudė visi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:34 PM | Žinutė # 712 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kaip supratau jei nekaitini sloikų,imeti tabletę ir gerai? Quote (baby) o mano mamytė niekada nekaitina gerai išplauna su soda ir viskas ir niekad nenušauna ta prasme slovikus tai reik normaliai isplaut,spiritu nudezinfekuot,bet kai sudedi agurkus i slovika uzpili marinata ir statai i dideli puoda dar pakaitint.va jei nekaitini ju taip tai tada gelbsti aspirinas.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:35 PM | Žinutė # 713 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ta prasme slovikus tai reik normaliai isplaut,spiritu nudezinfekuot,bet kai sudedi agurkus i slovika uzpili marinata ir statai i dideli puoda dar pakaitint.va jei nekaitini ju taip tai tada gelbsti aspirinas. Tingėčiau aš kaitinti,geriau aspiriną imesti
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:35 PM | Žinutė # 714 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mane jie visai nemėgsta uogienių,tai labai ir neimu į galvą dėl uogienių žiemai,nereikia jų mūms,blynus valgo su grietine ir cukrumi kaip keista kad vaikai nemėgsta uogienių man kaip skanu tiesiog dievinu visokias pradedant nuo serbentų džemo baigiant vyšnių gal mažesniems retai duodavai tai ir nemėgsta, mano draugės berniukas mieste gyvena tai mama neduoda tai sako tikriausiai ir nemėgsta dėl to, kai pabandė paduot , sako kokia čia nesąmonė o va laukiu alyvinių obuolių išvirs man obolienės su apesinais
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:36 PM | Žinutė # 715 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) dažnai būnų pas tėvelius jie gyvena už kauno , ten gyvena ir sesutė o is kurios puses nuo kauno esi?mano tevai tai uz karmelavos gyvena
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:36 PM | Žinutė # 716 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ta prasme slovikus tai reik normaliai isplaut,spiritu nudezinfekuot,bet kai sudedi agurkus i slovika uzpili marinata ir statai i dideli puoda dar pakaitint.va jei nekaitini ju taip tai tada gelbsti aspirinas. mano mamytė išplauna tada praskalauja su soda deda agurkus ir užpila 2 arba 3 kartus marinatą ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:37 PM | Žinutė # 717 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai kai marinuoju agurkus.visada uzpilus marinata idedu i puoda ir kaitinu nuo uzvirimo 5 min.nei vienas nenusove.tik isemus is puoda visada apverciu kad pritrauktu dangtuka baby, a matai kaip.tiesa sakant as pirmai retokai irgi cia uzeidavau.zinai seima, darbas vaikas.tai laiko stoka dabar atostogauju lt su dukriuku tai laiko ohoho.issimeigam iki pietu po to ziureja jau ir vakaras
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:37 PM | Žinutė # 718 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) kaip keista kad vaikai nemėgsta uogienių 10 man kaip skanu tiesiog dievinu visokias pradedant nuo serbentų džemo baigiant vyšnių gal mažesniems retai duodavai tai ir nemėgsta, mano draugės berniukas mieste gyvena tai mama neduoda tai sako tikriausiai ir nemėgsta dėl to, kai pabandė paduot , sako kokia čia nesąmonė juokas juokas juokas o va laukiu alyvinių obuolių išvirs man obolienės su apesinais Kaip galima vaikams uogienių neduoti,jau vien močiutė kiek mūms prinešdavo,niekada nebuvo megėjei uogienių,abu į mamą nemėgsta skaniausių dalykų kaip man uošvenė sako,tu nevalgai daug ko,tai ir vaikai tokie pat
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:38 PM | Žinutė # 719 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) gal mažesniems retai duodavai maniske ir nemegsta.duodavau nu bet nevalgo.ir nekisu.uzaugs pati uzsimanys
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-07-11, 10:38 PM | Žinutė # 720 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) kaip keista kad vaikai nemėgsta uogienių man kaip skanu tiesiog dievinu visokias pradedant nuo serbentų džemo baigiant vyšnių gal mažesniems retai duodavai tai ir nemėgsta, mano draugės berniukas mieste gyvena tai mama neduoda tai sako tikriausiai ir nemėgsta dėl to, kai pabandė paduot , sako kokia čia nesąmonė o va laukiu alyvinių obuolių išvirs man obolienės su apesinais zinok laikai keiciasi,kas buvo skanu mum vaikam neikisi,turbut kaip mum jau ne kas zalias kiausinis pradurtas,pieniskos sriubos plevele ar grietine su uogene
|
Atsijungęs |
| |