Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:36 PM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) jau neveikia tas klubas.ir labai gaila 12 isvis dabar keduose jau ramuma..neber kur nueiti...bet va sakau vyras isleks atgal i uk.su drauge minsim kur paosti juokas juokas Eik tu,o kodėl nebeveikia bankrutavo ar kas? Tikrai gaila,nebėra kur gerai jaunimėliui atsipalaiduoti
Quote (noele) juokas nes mb grista kita savaitgali dviem savaitem...tikiuosi viskas bus gerai jei tik neperkasim viens kitam gerkles Nu ko jau čia kandžiotis iš kart nori Viskas bus gerai,šauniai praleisite dvi savaites Gi vistiek pasiilgote vienas kito
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:36 PM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kai jus cia fainai gyvenat Idit ziuriu gimtadieniui ruosies o kiek tavo sunui metu bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:38 PM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Sveikos merginos kaip jus gyvuojat mua as tai darbe paskendus siaubas viskas nauja ir nepazystama 10 o kokiu greiciu ten viskas skraido kad neisivaizduojama 10 siuo metu turiu 30 masinu 10 tai darbo iki sociai anwei Sveikute Mes tai kaip matai vis dar šauniai gyvuojame Na nieko po truputi po truputi įprasi,bus gerai,dabar aišku kaip sakai viskas nauja,greitai reikia suktis,sunki kaip ir visuose pati pradžia,reikia laiko. Pas mane tai pat darbe naujovės tik spėk suktis.
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:38 PM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Noele as ir nesupratau kodel tu sakai jei neperkasim gerkles negi nesiilgi as tai laukiu nesulaukiu kada maniskis gris
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:38 PM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) tavasis grizta sveikute.aha atostogu dviem savaitem kazkur.nes jo gabrike jo visas siftas atostogaus nu ta linija ant kurios jis dirba....tai va...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:39 PM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, o kas per naujoves pas tave darbe
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:39 PM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) as tai laukiu nesulaukiu kada maniskis gris 10 12 Tikiu,kad labai pasiilgstate vienas kito Man sunku būtų taip gyventi
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:40 PM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpurelis, Romeniukas, aisku pasiilgau.bet mes net skaype mokam susikibti...per tiek metu kartu kazkaip paskutiniais metais labai daznai pykomes...tai va tikiuosi gal viskas bus gerai..bet as atpratus kai namie ner vyro.tai man viskas bus taip blogai...gris pirdaus.sedes issidrebes nieko nedarys ir sakys man atotostogos.as jau ji zinau....
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:40 PM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, as tau pavydziu maniskis grizta tik rugpjuti pacioj pabaigoj bet jau daugiau nebeisvyks kaip gris
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:40 PM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Romeniukas, o kas per naujoves pas tave darbe 10 Rašiau ankstesniame puslapį,tingiu rašyti iš naujo Visą savaitę dirbsiu ne savo darbą,vėl mokinsiuosi dar kitokio darbeli,o ten nėra lengva.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:41 PM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) as tau pavydziu maniskis grizta tik rugpjuti tau matai gerai.o maniskis mins atgal...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:42 PM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Pumpurelis, Romeniukas, aisku pasiilgau.bet mes net skaype mokam susikibti...per tiek metu kartu kazkaip paskutiniais metais labai daznai pykomes...tai va tikiuosi gal viskas bus gerai..bet as atpratus kai namie ner vyro.tai man viskas bus taip blogai...gris pirdaus.sedes issidrebes nieko nedarys ir sakys man atotostogos.as jau ji zinau.... juokas Neimanoma manau būtų nepasiilgti. Tas tai taip ne iš vienos pažystamos esu girdėjusi,kad ipranti viena gyventi, tai kai gryžta vyras viskas pradeda erzinti Įsivaizduoju ką tu turi omeny. Na reikia tikėtis geriausio,kad smagiai pralesite vyro atostogas To ir linkiu
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:43 PM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man sunku būtų taip gyventi Quote (noele) Pumpurelis, Romeniukas, aisku pasiilgau.bet mes net skaype mokam susikibti...per tiek metu kartu kazkaip paskutiniais metais labai daznai pykomes...tai va tikiuosi gal viskas bus gerai..bet as atpratus kai namie ner vyro.tai man viskas bus taip blogai...gris pirdaus.sedes issidrebes nieko nedarys ir sakys man atotostogos.as jau ji zinau.... Romeniuk man tai depresija siuo klausimu siaubas atrodo kalbu skaipu paimciau pas sae paliesciau o is tikro jug tiek km skyria dar niekad nenorejau kad greiciau praeitu vasara ir ateitu ruduo Noele ,o tu ir gudrauk pries griztant apsimesk kokia ligone kad jis tau patarnautu per savo atostogas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:45 PM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Romeniuk man tai depresija siuo klausimu siaubas atrodo kalbu skaipu paimciau pas sae paliesciau o is tikro jug tiek km skyria 12 dar niekad nenorejau kad greiciau praeitu vasara ir ateitu ruduo 10 Įsivaizduoju ir pilnai tave suprantu,sunku lbai,bet niko jau gryžta,dar truputi pakentėk ir bus viskas gerai,galėsi kekvieną dieną matyti,liesti ir ką tik nori daryti Kartais net užsinorėsi,kad vėl išvažiuotų
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-07-12, 10:46 PM | Žinutė # 780 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) gudrauk pries griztant apsimesk kokia ligone kad jis tau patarnautu per savo atostogas neverta.nes as kai dirbau per dienas nuo puse 8 iki 21 val vakaro o jis atidirbes tik 8 val per diena nesugebedavo nei man nei mazei valgyti padaryti.tai zinot sunku...ai jei grizes pis proto bus ispirtas is namu pas motina visdleto cia mano namai ne jo......
|
Atsijungęs |
| |