Penktadienis, 2025-02-07, 12:02 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
iditData: Antradienis, 2011-07-19, 12:34 PM | Žinutė # 841

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
sveikatytės

dekui man jo neprireike,bet mazasis apsilanke pas ji.sestadieni visi sugalvojom pasivazinet dviracias.pradzioj buvo nedidelis atstumas nuplanuotas,bet bevaziuojant jis ilgejo ilgejo ilgejo<na virs 30km rata susukom ir kai liko iki namu keli simtai metru Zygutis ikiso koja i vyro dviracio rata..................paskui i ligone........valio koja neluzo tik patempti rasciai bet gipsas 3-4 savaitem dar plius ziures kaip zaizdos gyja,nes vos ne iki kaulo oda nusutarkavo..zodziu sestadienis prasidejo super beiges neliksmai.na o sekamdieni vaziavom i gimtadieni,vakar vel per gydytojus,ryt vel per gydytojus.zodziu veiklos vel turiu 10
kas pas jus geresnio?
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-07-19, 2:08 PM | Žinutė # 842

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
prasidejo agurkai ir man bedos viena kart tik nuskyniau o jau rankas isbere puslytem..kaip niezti...siandien reikes pirstines nusiprikti ir eiti skinti...
dabar isgeriu eisiu puostis nu ir i miesta.susimoketi mokescius...si menesi nepilnas 100 litu

labukas miela na žinok mano draugytei panašei buvo nuo agurkų galvoju galvoju bet ji kremu kažkokiu pasitepė ir praėjo _liuks_ mums irgi labai nedaug mokėti _liuks_ _liuks_ ir už darželį mokėti nebereikia tai mokesčiai labai maži _liuks_ _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-07-19, 2:10 PM | Žinutė # 843

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
dekui man jo neprireike,bet mazasis apsilanke pas ji.sestadieni visi sugalvojom pasivazinet dviracias.pradzioj buvo nedidelis atstumas nuplanuotas,bet bevaziuojant jis ilgejo ilgejo ilgejo<na virs 30km rata susukom ir kai liko iki namu keli simtai metru Zygutis ikiso koja i vyro dviracio rata..................paskui i ligone........valio koja neluzo tik patempti rasciai bet gipsas 3-4 savaitem dar plius ziures kaip zaizdos gyja,nes vos ne iki kaulo oda nusutarkavo..zodziu sestadienis prasidejo super beiges neliksmai.na o sekamdieni vaziavom i gimtadieni,vakar vel per gydytojus,ryt vel per gydytojus.zodziu veiklos vel turiu
kas pas jus geresnio?

o siaubas, vargšiukas anwei anwei anwei o kaip dabar Žygutis jaučiasi 10 10 o gipsas vasarą nekas, bet svarbiausia manau kad nelužo galvoju na tikiuosi viskas baigsis gerai ir žaizdos užgis anwei anwei sveikatytės tavo berniukui mua mua

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-07-19, 2:12 PM | Žinutė # 844

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
kas pas jus geresnio?

viskas gerai, brangiausiajam atostogos baigiasi tai prasidės darbai, o šeip kažkaip oras nelabai koks šia savaitę, nors žada kad ketvirtadienį iki +30 bus miela miela o šeip visi vakavimai prasidėjo, kaip man jie jau atsibodo juokas juokas juokas

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-07-19, 2:14 PM | Žinutė # 845

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o siaubas, vargšiukas o kaip dabar Žygutis jaučiasi

kol kas gerai,nes neskauda koja tai daba visur keturiom ropoja,net nespeju suziuret.
Quote (snieguoliuke)
o gipsas vasarą nekas

na ir zaizda negali normaliai gyti.vakar vaziavom prie juros tai ui kiek buvo asaru kad negali maudytis tik viena koja pabraidyt liudna
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-07-19, 2:20 PM | Žinutė # 846

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (idit)
dekui man jo neprireike,bet mazasis apsilanke pas ji.sestadieni visi sugalvojom pasivazinet dviracias.pradzioj buvo nedidelis atstumas nuplanuotas,bet bevaziuojant jis ilgejo ilgejo ilgejo kas pas jus geresnio?

labutis na ir apturėjote sveikatytės vaikinukui tavo mua mua

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-07-19, 2:21 PM | Žinutė # 847

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na ir zaizda negali normaliai gyti.vakar vaziavom prie juros tai ui kiek buvo asaru kad negali maudytis tik viena koja pabraidyt

na jo užgipsuota ir negali, bet kaip čia jam taip išėjo , jaučiu būčiau nežinojus ką daryti, būčiau į isteriją puolus galvoju

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-07-19, 2:22 PM | Žinutė # 848

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką veikinėjate?aš padariau pietus plovą gaminau šnd Airidukas duodasi su mano puskyte mažąja yra svečiuose tai man laisvė dar močiutė yra oilvas skauda prasidėjo mano dienos mano naktys siaubas kaip nefaina na bet nieko man tik 3 dienos ir vėl būsiu pajėgi ir be skausmų ką veikinėjate? miela

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-07-19, 2:42 PM | Žinutė # 849

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
jaučiu būčiau nežinojus ką daryti, būčiau į isteriją puolus

na mes nesam tevai ''paranojikai'',bet pasitikslint visada norim.kaip maniskis galvojo kad koja neluzus,nes pirstukus judino,tik negalejom sustabdyt kraujavimo ir koja ties kauliuku tino.tai vien del to vezem.buvo vaikas ir su pradrekstu zandu <na gal tevam buvo pasirode baisiai galvoju >
Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-07-19, 2:43 PM | Žinutė # 850

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
na ką veikinėjate

ai sus sese susirasineju,ieskau kas galetu atiduot vezima
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-07-19, 2:49 PM | Žinutė # 851

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
ką veikinėjate?

aš kepu bulves kinderis užsimanė, tai sakau papietausim

Atsijungęs
noeleData: Antradienis, 2011-07-19, 3:10 PM | Žinutė # 852

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
sveikutes...as jau grizus.uzkandau.ziuriu telika.mislinu reiktu dulkiu kalna issivalyti juokas juokas telikas ne juodas o jau baltas juokas

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-07-19, 4:42 PM | Žinutė # 853

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
elikas ne juodas o jau baltas juokas

tuoj vaizdo nebematysi juokas juokas kaip gyveni senai rašėmės?kaip tau čia lt?ten nebevarysi pas vyrą?jis gryšta ane kažkada db į lt? miela miela

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-07-19, 8:40 PM | Žinutė # 854

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas vakarėlis, na va mano vyriokai išlėkę žiūrėti, kaip Ekranas futbolą žaidžia _liuks_ _liuks_ tai man ramybe

Atsijungęs
virginijakData: Trečiadienis, 2011-07-20, 8:36 AM | Žinutė # 855

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės mua

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025