Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-07-25, 12:19 PM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba dienelė merginos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Pirmadienis, 2011-07-25, 3:50 PM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pasirodo kad jam vapsva įgėlė, tai išrašė tepaliuką, o kaina 30Lt koks pavadinimas? panašu kad ir mums gali prireikti gryžo nuo upės ir rodo jog 2 vietose įkasta tai arba vapsva arba tie (bimbalai,žabaliai) nežinau kaip kitaip
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-07-26, 9:52 AM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-07-26, 10:05 AM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba ryta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-07-26, 2:15 PM | Žinutė # 935 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas ziu cia tik uzsukam pasisiveikint ,na pas mane nieko gero fronte ,apsiniaukia,lietus lyja zodziu pasidegint neiseina buvau prie juros tai vos pusvalandi issedejau kazkokios muses kaip vapsvos buriaus puola<isvaizda vapsvu mazu,bet negelia>.Zygiui gipsas visai sutrupintas nes laksto kaip kiskis,bet gydytojas kito nekeicia ,na tipo priminmas kad labai nestatytu ant kulno.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-07-26, 8:37 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) EIK TU SAU NU MATAI O KUR ĮKASTA JAM? įkąndo prie antakio, bet šeštadienį jau viskas buvo susitvarkę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-07-26, 8:43 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas, prisiduodu ir aš kad gyva ir sveika savaitgalį prie ežeriuko pailsėjom, fantastika grįždami papromogavom žarijoje, aplankėm krikštasūnį tai pasiemėm jį pas save kelioms dienoms :_liuks_: vakar vakare sode buvom prisiskynėm pomidoro, agurkų, šparagų tai šiandien po pietų pradėjau vakuoti, dabar baiginėju obuolių kompotą su cukinijom žiemai o kaip jūs gyvuojat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-07-26, 8:49 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-07-26, 8:50 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip jūs gyvuojat liuks savaitgali buvom kaimo sventej<500metai>tai prisibludijom,prisisokom..siandien ziu musu nuotrauka laikrasti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-07-26, 8:54 PM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) liuks savaitgali buvom kaimo sventej<500metai>tai prisibludijom,prisisokom..siandien ziu musu nuotrauka laikrasti o kaip faina mes irgi gerai pailsėjom, dabar reikia kauptis šiam savaitgaliui o kokiam laikraštį gal internete galima pamatyti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-07-26, 8:57 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokiam laikraštį gal internete galima pamatyti Klaipeda-Veivirzenam 500metu Quote (snieguoliuke) mes irgi gerai pailsėjom, dabar reikia kauptis šiam savaitgaliui ui kaip jo laukiu vaziuosiu pas mama,su brolio seima susitiksiu,buvo planai aplankyt''lokes peda''arba ''vichi parka'' deja teks apsiribot kokiu zoologijos sodu ,na bet kita syki ten nuvaziuosim daba vaikui sirdeles neskaudinsim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-07-26, 9:09 PM | Žinutė # 941 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ui kaip jo laukiu vaziuosiu pas mama,su brolio seima susitiksiu,buvo planai aplankyt''lokes peda''arba ''vichi parka'' deja teks apsiribot kokiu zoologijos sodu ,na bet kita syki ten nuvaziuosim daba vaikui sirdeles neskaudinsim oj mes irgi laukiam,vyrukai tai žvejybos labaiusiai laukia smagus ir jums savaitgalis nusimato
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-07-27, 10:50 AM | Žinutė # 942 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas ryteis biskeli permeciau, kad neatsilikciau nuo gyvenimo, mes tai judejime, tai kur sveciuojames, tai kur keliaujam, tai pramogaujam, tris dienas cia miesto svente buvo, nauja muzieju atidare, tai koncertai, lazeriu sau, 3D ir tt vakar parkelyje pagulinejau, nes mano mergicka su broliu, gilia vaikyste prisimine, po zaidimu aiksteles daves, su vaikiukais , aij, dar nustebau,liepos cia dar zydi, tai mamukui priskyniau... tai va tokios tokeles, laukiu kol mano mergicka atsikels, ir leksim kito miesto galo apziuret.. linkejimai visoms, nesirkit, ietu truut i prilaikykit dar nes cia tada nelyja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-07-27, 12:37 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos panos na visos žiūriu judesį matot ką daro vasara gerai taip ir reikia kol dar šiltą juk vasarėlė jau kaip į pabaigą geros dienos visoms Vai2ske, sveikute smagu kad užsuki smagiai leidi laiką super
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Trečiadienis, 2011-07-27, 1:17 PM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 155
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas užsukau pasilabinti ir atsilabinti, ryt jei planai neasikeis lėksim prie jūros su draugėm aišku jei ir orai nepaves gero jums savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Trečiadienis, 2011-07-27, 1:23 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 155
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ui kaip jo laukiu vaziuosiu pas mama,su brolio seima susitiksiu,buvo planai aplankyt''lokes peda''arba ''vichi parka'' deja teks apsiribot kokiu zoologijos sodu ,na bet kita syki ten nuvaziuosim daba vaikui sirdeles neskaudinsim kaip faina Vai2ske o tu dabar Anglijoje kaip smagu, kaip ten orai Quote (Laurituke) na visos žiūriu judesį matot ką daro vasara gerai taip ir reikia kol dar šiltą juk vasarėlė jau kaip į pabaigą geros dienos visoms aga žinok judesį net namuose nesinori sedėti O kur Romeniukas kaži dingęs mačiau nuotraukytes kur prie jūros, kokie jos bernužėliai geri, tik kaip mačiau su oru nelabai pasisekė ir kaip nefaina kad jos nebuvo, oj duočiau lupti vyrui, jei manęs nebūtų pasiemęs
|
Atsijungęs |
| |