Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 7:24 PM | Žinutė # 1441 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) va va ir as isitikinau kazkoks virusas, nes mano mazius dabar nusiveme, penktad. ir dickis vakare veme tai grynai jiems tas pats ne joks persalimas, o nelemtas virusas su auksta temperatura. Ir jums ROMERIUKAS kazkas panasaus. Aš ir tą patį galvoju,vaikas visai be sveikatos nusivemia atsigauna,paskui vėl gulinėja Žėsim kaip čia bus manau neisime į darželį kai tokia savijauta.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:06 PM | Žinutė # 1442 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, vajatau kaip negerai sveikatytės taviškiui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:17 PM | Žinutė # 1443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, vajatau kaip negerai sveikatytės taviškiui mua Ačiukas jau kiek geriau bet manau trumpam išsivemia ir atsigauna bet po kiek laiko vėl tas pats.
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:23 PM | Žinutė # 1444 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nusivemia atsigauna,paskui vėl gulinėja o temperatūros yra,mano vaikinukas kai buvo 4 susirgo miningitu.Tai žinok jei žinau,kad tikrai neapsinuodijo ir vemia lekiu pas gydytoją,nes tokią pamoką turėjau,kad daugiau nebenoriu.Buvau tokia mėgėja pagyditi namie,tai vos ir nenumirė man ant rankų
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:23 PM | Žinutė # 1445 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) po kiek laiko vėl tas pats. sveikatytes taviskiui
maniskis atsigavo pirmai visai tik gulejo,dabar temperatura numusiau tai jau isdykauja, ramuneliu arbatos dar isviriau atsigere, ir tu ROMERIUK isvirk ramuneliu arbatos jei turi labai gerai nuo tokiu ligeliu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:25 PM | Žinutė # 1446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o temperatūros yra,mano vaikinukas kai buvo 4 susirgo miningitu.Tai žinok jei žinau,kad tikrai neapsinuodijo ir vemia lekiu pas gydytoją,nes tokią pamoką turėjau,kad daugiau nebenoriu.Buvau tokia mėgėja pagyditi namie,tai vos ir nenumirė man ant rankų liudna Kai matavau tai buvo 37.7 dalys. na mūms tai čia ne pirmas kartas kai gydytojui sakiau tai sakė kad vemimas dažnai būna kai vaikas turi kirmėlių,tačiau vaistus nuo kirmėlių mes jau gėrėme
Quote (rugi@gele) maniskis atsigavo pirmai visai tik gulejo,dabar temperatura numusiau tai jau isdykauja, ramuneliu arbatos dar isviriau atsigere, ir tu ROMERIUK isvirk ramuneliu arbatos jei turi labai gerai nuo tokiu ligeliu _liuks_ Būtent ramunėlių arbatos ir daviau. maniškis ir jau atsigavo
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:29 PM | Žinutė # 1447 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Būtent ramunėlių arbatos ir daviau. maniškis ir jau atsigavo
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:30 PM | Žinutė # 1448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kai matavau tai buvo 37.7 dalys. na mūms tai čia ne pirmas kartas galvoju kai gydytojui sakiau tai sakė kad vemimas dažnai būna kai vaikas turi kirmėlių,tačiau vaistus nuo kirmėlių mes jau gėrėme galvoju tai aš nesakau,kad jums tas pats kaip ir mums buvo,aš apie save kaip pradedu stresuot tokioj situacijoj.Na nieko pasveiksit nėvienas neužaugo nesirgęs Buvom grybauti kaip smagiai pavaikštinėjom,pabėginėjom oras fantastika
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 8:38 PM | Žinutė # 1449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o temperatūros yra,mano vaikinukas kai buvo 4 susirgo miningitu.Tai žinok jei žinau,kad tikrai neapsinuodijo ir vemia lekiu pas gydytoją,nes tokią pamoką turėjau,kad daugiau nebenoriu.Buvau tokia mėgėja pagyditi namie,tai vos ir nenumirė man ant rankų liudna o siaube miningitas kas per liga ji pagydoma? Quote (Leila) Buvom grybauti nu ir koks laimikis?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 9:02 PM | Žinutė # 1450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ojetau, kas cia dedas? tik jau nesirkit, meningita jau žinau, net priešui nelinkėčiau svarbiausia stebėt, ar vėmimas būna kylant temperatūrai, ir ar gali prilenkt galvyte, nesustinges sprandas.. bet tikiuos jums ne tai, maniškiai maži kaip ir acetonlige sirgo, tik ką ne taip užvalgydavo temperatūra su vėmimu būdavo, o medikai nieko ilgai nenustatė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 9:03 PM | Žinutė # 1451 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o siaube miningitas kas per liga ji pagydoma tai smegenų dangalų uždegimas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 9:14 PM | Žinutė # 1452 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) tai smegenų dangalų uždegimas kažką biški esu girdėjusi bet ne daug,vienos merginos vaikelis 7 mėn mirė nuo jo kaip baisu siaubas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 9:17 PM | Žinutė # 1453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškiui buvo žaibiškas, ir pūlingas..,gerai kad tuo metu, kai ėmė mėtyt spuogais, jau buvome ligoninėje, ir jau buvo punkcija padaryta..aij, keičiam tema... ka Lauruška veikinėji?
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 9:24 PM | Žinutė # 1454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu ir koks laimikis? dar tik voveruškos,bet daug šaldysiu žiemą bus sriubytės.Vakuočiau,bet žiūriu slovikų pritrūko Quote (Laurituke) miningitas kas per liga ji pagydoma? pagydoma,jei viskas vyksta laiku.Pas mus buvo virusinis,tai beveik be pasėkmių.Būna pūlingas arba dar žaibinis,tai čia jau labai sunkūs atvejai.Žaibinis tai labai greitai,kelios valandos ir viskas Kaip Vai2ske ir sakė smegenų uždegimas.Jis šiaip iš niekur neatsiranda.Mes ilgokai sirgom sloga ir aš nekreipiau dėmesio.Pasirodo adenoiduose buvo židinys ir išplito į smegenis uždegimas.Tai va,simptomai: temperatūra,vėmimas,sustapintas sprandas,galvytę atlošęs baisiausiai trynė į pagalvę.
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Sekmadienis, 2011-08-21, 9:24 PM | Žinutė # 1455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau