|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| LAVA | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 12:26 PM | Žinutė # 511 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, Kad greiciau pasveiktu mazius, o man reikia eiti dirbti, nu ale uzpakalis nepakyla niekais
|
Atsijungęs |
| |
| astule | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 1:01 PM | Žinutė # 512 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: 
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 70
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau šią naktį visai nebe kosijo mano mažius sveikstam smagu
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 1:20 PM | Žinutė # 513 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas,atsiuskit sniego bent pugele ,o as jum daug daug lietaus as jau sveika,beveik kaip ridikas tik pusleline vakar pradejo kaltis tai vakare isgeriau Augusto tablete o ryte jau sasiusas ziu formuojas ir vaikui jau sasai uzsideja. vakar smagei draugus islydejom,biski gaila na bet seima turi but kartu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 1:22 PM | Žinutė # 514 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas, kaip gražiai sninga ir pas mus ir svarbiausia laikosi sniegas Laurituke, sakiau kad kelios dienikės ir sveikas kaip ridikas Airidukas bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 3:37 PM | Žinutė # 515 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) LAURYTUKE sveikatytės tavo zuikiui mua dėkoju
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 3:42 PM | Žinutė # 516 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Laurituke, Kad greiciau pasveiktu mazius, ačiū
tikrai Quote (idit) labas,atsiuskit sniego bent pugele verkia ,o as jum daug daug lietaus geda jau lyna ir pas mus pasnigo ryte taip gražiai o db bjaurus oras visai Quote (idit) as jau sveika,beveik kaip ridikas tik pusleline vakar pradejo kaltis tai vakare isgeriau Augusto tablete o ryte jau sasiusas ziu formuojas liuks ir vaikui jau sasai uzsideja. vakar smagei draugus islydejom,biski gaila na bet seima turi but kartu :) na va geri pasirodo labai vaistai smagu girdėti kad jums jau viskas gerėja žinoma kad taip ir ne kitaip šeima turi būti kartu aš tik už tai Quote (snieguoliuke) Laurituke, sakiau kad kelios dienikės ir sveikas kaip ridikas Airidukas bus mua mua teip,teip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 4:03 PM | Žinutė # 517 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žinoma kad taip ir ne kitaip šeima turi būti kartu aš tik už tai gerai maniski draugas jau antri metai verbuoja kartu isvykt,bet maniskis bailys niekur be musu nevaziuoja.nors darbai garantuoti ir namo sake puse isnuomuotu,bet....ai nu gal dar metelius cia pasikankinsim ir prarade vilti geriau gyvent Lietuvoj isvyksim ir mes Quote (Laurituke) Quote (snieguoliuke) Laurituke, sakiau kad kelios dienikės ir sveikas kaip ridikas Airidukas bus mua mua
liuks teip,teip liuks smagu kad mazius greit pasveiko
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 4:37 PM | Žinutė # 518 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniski draugas jau antri metai verbuoja kartu isvykt,bet maniskis bailys niekur be musu nevaziuoja.nors darbai garantuoti ir namo sake puse isnuomuotu,bet....ai nu gal dar metelius cia pasikankinsim ir prarade vilti geriau gyvent Lietuvoj isvyksim ir mes verkia mes tai irgi planuojam išvykti tik dabar jau nebežinau kur ir kada tiksliai šeip galvojom pas puskę mano į angliją bet db puzbrolis į norvegiją išvaro tai gal pas jį nežinau dabar net pi9rmiausia išleisiu saviškį mėnesiu gal dviems paskui jau aš su vaiku,taip nusprendėm mes o jum va viskas yra kaip faina aš tai tik varyčiau Quote (idit) magu kad mazius greit pasveiko liuks dar ne iki galo bet jau gerėja man tai svarbiausia kad temp nebekyla jau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 7:31 PM | Žinutė # 519 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas pas mus sniegas ištirpo bet ne visas Lekiame su brangiausiuoju į filmą , kai matėm anonsą tai turėtų būti nebloga komedija gero jums vakariuko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 10:08 PM | Žinutė # 520 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes pas mus ryte snigo.po to lijo.ir vakare jau nei zenklo kad snigo..as buvau nuvarius i kursus.siandine pasakojo visokias statistikas.o jau kita savaite mokysimes teorija liuks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-11, 10:40 PM | Žinutė # 521 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes galvoju pas mus ryte snigo.po to lijo.ir vakare jau nei zenklo kad snigo..as buvau nuvarius i kursus.siandine pasakojo visokias statistikas.o jau kita savaite mokysimes teorija anwei liuks pas mus tas pats sniego kaip nebūta ot žiema
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 3:04 PM | Žinutė # 522 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na pas mus sniego yra kai kur pakampiuose, o šeip tai nerasta va tau ir žiema, tik va vėjas didelis šiandien
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 3:45 PM | Žinutė # 523 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba diena Quote (Laurituke) Labas rytas pas mus taip pat sninga labai faina ruošiuosi iki parduotuvės eiti laukiu močiutė ateis pažiūrėti Airiduko  jau šią naktį visai nebe kosijo mano mažius sveikstam Pas mus šiandien šlapia, lyja ir šiaip prastokas oras Šiandien spėjome su vaiku išeiti iki laukučio, tai grįžome šlapučiai, nes mažiukas sugalvojo pasivolioti baloje
Kavutės ir aš atsigersiu draugiškai
Kaip jūsų nuotaikos?Rytoj Jau PENKTADIENIS!
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 3:47 PM | Žinutė # 524 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Lekiame su brangiausiuoju į filmą , kai matėm anonsą tai turėtų būti nebloga komedija Kaip filmas?Kokiame būvote?
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 4:10 PM | Žinutė # 525 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) Šiandien spėjome su vaiku išeiti iki laukučio, tai grįžome šlapučiai, nes mažiukas sugalvojo pasivolioti baloje geda sypsausi sveikute smagiai jūs Quote (OriNta) Kaip jūsų nuotaikos? Visai nieko gryžau ką tik,buvau turguje maisto pirkau,db dar žadu iki parduotuvės eiti sūrio labai noriu su pelėsiu tokį įsitaisiau db pirkti labai man patinka svajoju apie jį nuo vakar jau oras tai bjaurus pas mus labai vėjas ir lietus lyja feee....
|
Atsijungęs |
| |