|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| Pearl | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 4:17 PM | Žinutė # 526 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sūrio labai noriu su pelėsiu tokį įsitaisiau db pirkti O aš nesu bandžiusi pelėsinio sūrio ir nežinia ar prisiruošiu pabandyti kada Nors daug kas pelėsinį sūrį labai giria.
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 4:29 PM | Žinutė # 527 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus irgi lija nieko gero.mano vyrukas isvares i vilniu.eisiu greit pasiimsiu maze is darziuko....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 4:43 PM | Žinutė # 528 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas.man irgi skanus su pelesiu,bet tik baltu. na begu ruost pamoku reik daugybos lentele is 3 ismokt,viena anglu eilerasti ir 2 rasinelius parasyt,bet pries tai iklasiu raminamuju ka jus gero veikiat?
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 4:54 PM | Žinutė # 529 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) pas mus irgi lija nieko gero.mano vyrukas isvares i vilniu.eisiu greit pasiimsiu maze is darziuko....
Man šiandien laiminga diena, nes vyras su mašina merginas atveš iš darželio Tai šiandien man tingiadienis Niekaip nesugalvoju ką vakarienei pagaminti šeimynai
idit sėkmės moksluose O čia viduriniojoje ar aukštesniojoje mokaisi?
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 5:02 PM | Žinutė # 530 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) idit sėkmės moksluose  O čia viduriniojoje ar aukštesniojoje mokaisi? kol kas pradinej o jei rimtai tai vaikinam padedu pamokas ruost Quote (OriNta) Niekaip nesugalvoju ką vakarienei pagaminti šeimynai geda as ir be ideju ,bet galvoju kad prasisksiu vaikinam su pieniska sriuba,o vyrui bus gerai brandinta stinta
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 5:23 PM | Žinutė # 531 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o jei rimtai tai vaikinam padedu pamokas ruost Oi manęs irgi laukia šis malonumas nuo Rugsėjo, pradės dukrytė eiti į pirmą klasę, tai bus proga ir mamai smegenėles pamankštinti
Vakarienė jūsų skani bus
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 6:01 PM | Žinutė # 532 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) Vakarienė jūsų skani bus asirtu vakar stinta buvo skaniau,na bet siandien tiks
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 7:46 PM | Žinutė # 533 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 8:28 PM | Žinutė # 534 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas.man irgi skanus su pelesiu,bet tik baltu. na begu ruost pamoku reik daugybos lentele is 3 ismokt,viena anglu eilerasti ir 2 rasinelius parasyt,bet pries tai iklasiu raminamuju labukas, tai čia dvynius mokai, oj mums irgi tuoj reikės daugybos lentelę kalt nors vakar tai su brangiausiuoju mokėsi daugybą iš 2, tai va jau išmoko, toliau bus sunkiau Quote (idit) ka jus gero veikiat? ai gi nieko buvom pasivaikščiot, bet vėjas didelis dabar vyrukai su plasteišonu žaidžia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 8:34 PM | Žinutė # 535 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Orelis tai tikrai bjaurus. Rytoj važiuosime i Panevėži pasiimti Dovydo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 9:57 PM | Žinutė # 536 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Rytoj važiuosime i Panevėži pasiimti Dovydo liuks liuks o jaučiu berniukui bus laimes kad pamatys broliuką Romeniukai, o jūs taip greitai žadate į daržiuką pakliūti , draugė netoli megos Kaune gyvena, tai dukriukui buvo 3mėn kai užrašė tai sakė rudenį jau tikriausiai eilė prieis, o praėjo beveik 2m , na nebent tu išsiregistravai iš Panevėžio ir Kaune pas draugą prisiregistravai, tai gal kaip išsiskyrusiai greičiau O šiauliuose draugai sūnelį užrašė prieš metus, tai va sakė vienam darželyje 39, o kitame 114 sako na gal rudenį pateksim kur mažesnė eilė tik kaip ten šiauliuose su tuo mokesčiu, Laurituke, tu gal ką žinai sakė pridėjo ten užkažką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-01-12, 10:14 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 10:46 PM | Žinutė # 537 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jaučiu berniukui bus laimes kad pamatys broliuką Romeniukai, o jūs taip greitai žadate į daržiuką pakliūti , draugė netoli megos Kaune gyvena, tai dukriukui buvo 3mėn kai užrašė tai sakė rudenį jau tikriausiai eilė prieis, o praėjo beveik 2m , na nebent tu išsiregistravai iš Panevėžio ir Kaune pas draugą prisiregistravai, tai gal kaip išsiskyrusiai greičiau Na eilės yra,bet yra kas išsibraukia,daug išvažiuoja į užsienį,o kiti užsirašę lankyti tarkim tik nuo vasaros,tai mes kadangi norime nuo Vasario mėn aišku,kad pirmenybė ir laisva vieta pereina mūms. Prieš mus dar yra kažkur 5 vaikai,bet po naujų metų vyksta visokie perversmai pasikeitimai grupių kažkokie perskirtymai tai atsiras tikrai manau vieta. Jokio skirtumo ar tu išsiskyrusi ar kokia bebūtum tai nesuteikia pirmenybės.
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 7:23 AM | Žinutė # 538 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Kavutę geriu
Na o pas mus su darželiais sunkokas atvejis, reikia vos tik gimusius registruoti, kad bent pakliūtum į darželį... Ištisinis vietų trūkumas..
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 8:26 AM | Žinutė # 539 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (OriNta) Na o pas mus su darželiais sunkokas atvejis, reikia vos tik gimusius registruoti, kad bent pakliūtum į darželį... Ištisinis vietų trūkumas.. pas mus gerai, kada sumaniai, tada ir priima, tik reikia sveikatos pažymą turėt..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 9:34 AM | Žinutė # 540 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) O aš nesu bandžiusi pelėsinio sūrio ir nežinia ar prisiruošiu pabandyti kada geda Nors daug kas pelėsinį sūrį labai giria. galvoju jo sveika sako labai,nežinau kaip yra iš tikro bet man tai labai skanu Quote (snieguoliuke) ik kaip ten šiauliuose su tuo mokesčiu, Laurituke, tu gal ką žinai geda sakė pridėjo ten užkažką geda jo pridėjo pas mus darželis db gaunasi apie 220lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |