|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 9:34 AM | Žinutė # 541 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 10:37 AM | Žinutė # 542 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas, koks nuostabus rytas už lango Saulutė šviečia pasaka Gero penktadienio
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 11:16 AM | Žinutė # 543 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jo rytas labai gražus pas mus irgi saulutė lenda,pašalę gražu aš ką tik papusryčiavau,db išgeriu puoduką linų sėmenų sėklų kisieliaus ir varysiu iki miesto reikia maniškio žiedą paimti pertrūko darbe nešiau vakar taisyti Geros dienikės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 11:18 AM | Žinutė # 544 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas,pagaliau dangus neapsiniaukes bet saules ir nera. mes mazajam pakeitem net 3 darzelius.aisku pradzioj aiskina kad vietu pakliut nera,net kaip daugiavaikej seimai,bet per pazystamus jokiu problemu nekildavo,na ir zinoma direktorei paskatinimas asmeniskai i kisene,bei neblogas prisidejimas prie grupes biudzeto.vienintelis kur be problemu patekom tai paskutinis,net sakyciau apsidziauge kad is miesto parejom.nors dabar grupes sarase yra 16vaiku,bet realiai lanko gal 10<is ju 5 paruosiamukai>.
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 11:20 AM | Žinutė # 545 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ,db išgeriu puoduką linų sėmenų sėklų kisieliaus o kaip tu ji verdi?as tai parastai maltas semnis uzgeriu stikline vandens
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 11:38 AM | Žinutė # 546 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o kaip tu ji verdi?as tai parastai maltas semnis uzgeriu stikline vandens aš perku ne maltas jas tai įdedu valgomą šaukštą gal čiut daugiau jų ir vedu pasidaro kaip kisielius man labai jis patinka o ir atsigerti labai gerai jis virškinimui labai gerai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 11:40 AM | Žinutė # 547 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| geras nezinojau reiks pabandyt,o ka nors paskaninimui dedi
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 11:45 AM | Žinutė # 548 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) geras nezinojau galvoju reiks pabandyt,o ka nors paskaninimui dedi jo pamėgink labai gerai nieko nededu nereikia man aš taip geriau nuo jo atsigeriu taip man skaniausia pamėgink pamatysi nelabai ko ir reikia
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 12:00 PM | Žinutė # 549 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na daba pabaigsiu maltas semenis,o paskui bandysiu kisieliu
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 12:03 PM | Žinutė # 550 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na daba pabaigsiu maltas semenis,o paskui bandysiu kisieliu liuks jo išmėgink
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 12:05 PM | Žinutė # 551 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Na pas mane vis dar rytas Oras labai gražus,saulutė šviečia,super ruošimės ir važiuosime pasiimti Dovyduko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 12:33 PM | Žinutė # 552 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.as tai laukiu 3val.tada vaziuosiu iki vairavimo mokyklos pasidaryti medicinine pazyma.nes ten atvaziuos daktarai kad nereiktu eiti i ligonine ir sedet ten 5 val...cia per 10 min gausiu.....mano vyras Vilniuje, gris vakare.plius sake jau pasatui vaira permete.tai vaziuos lyg i jonava tik nzn ko mano dama darziuke.sako kad jau nebenori eiti i ji.nes ten miegot reikia.tai labai nepatenkinta.sakau eisi ir tylek
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 12:54 PM | Žinutė # 553 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snigo ką tik,gailą kad tirpsta taip gražu būtų
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 12:58 PM | Žinutė # 554 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snigo ką tik,gailą kad tirpsta taip gražu būtų gerai labai gražiai snigo bet trumpai, o dabar saulutė šviečia beje labukas ką veikinėjat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:03 PM | Žinutė # 555 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na eilės yra,bet yra kas išsibraukia,daug išvažiuoja į užsienį,o kiti užsirašę lankyti tarkim tik nuo vasaros,tai mes kadangi norime nuo Vasario mėn aišku,kad pirmenybė ir laisva vieta pereina mūms. Prieš mus dar yra kažkur 5 vaikai,bet po naujų metų vyksta visokie perversmai pasikeitimai grupių kažkokie perskirtymai tai atsiras tikrai manau vieta. Jokio skirtumo ar tu išsiskyrusi ar kokia bebūtum tai nesuteikia pirmenybės. na gerai ten mamos po kelis metus laukia, o čia mėnuo nepraeis ir gausit įdomiai čia kad įpusėjus metams priima jau į sudarytą grupę na bet svarbiausia kad priimtu, :liuks: reikės draugei pasakyti, kad nerašytų mažosios, užrašys prieš pusmetį tai irgi tada turėtų patekti, Quote (Laurituke) jo pridėjo pas mus darželis db gaunasi apie 220lt nepatinka ooo :nepatinka: na sakė draugytė kad beproto daug, tai kol jai eilė prieis kad tik dar nepabrangtų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2012-01-13, 1:04 PM |
Atsijungęs |
| |