|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:09 PM | Žinutė # 556 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ooo nepatinka  nepatinka nepatinka na sakė draugytė kad beproto daug, tai kol jai eilė prieis kad tik dar nepabrangtų juokas juokas juokas bet mes kadangi viso mėn neišeiname tai daug mažiau mums gaunasi Quote (snieguoliuke) ką veikinėjat mirkt sulaukiau močiutės atėjo Airiduko pažiūrėti,varysiu aš į miestą,gražu vėl lauke buvo apniukę pasnigo ir vėl db gražu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:09 PM | Žinutė # 557 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, kaip tavo sūnelis na va ir atėjo savaitgalis, kokie planai merginos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:12 PM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke, kaip tavo sūnelis na pakosom dar bet jau į pabaigą manau mes tai savaitgalį nieko šį ramiai namuose
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:13 PM | Žinutė # 559 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) et mes kadangi viso mėn neišeiname tai daug mažiau mums gaunasi na aišku, bet sakė kažkokia dalis nepriklausomai ar eisi ar ne bet mokėti reikės na nežinau kiek ten tiksliai Quote (Laurituke) sulaukiau močiutės atėjo Airiduko pažiūrėti,varysiu aš į miestą,gražu vėl lauke buvo apniukę pasnigo ir vėl db gražu liuks o aš ką tik iš miesto važiuosim visi į treniruotę, ryt kinderiui varžybos paskui dar iki daktaro brangiausiajam biuletenį pratęs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:16 PM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na pakosom dar bet jau į pabaigą manau liuks mes tai savaitgalį nieko šį ramiai namuose smagu kad sveiksta , mūsų tai va krikštasūnis vėl apsirgo o mes tai net nežinau lėksim jei ne lis į mišką su keturračiais tikriausiai, o šiandien lėksim baulingos vakare su draugais
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:25 PM | Žinutė # 561 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aišku, bet sakė kažkokia dalis nepriklausomai ar eisi ar ne bet mokėti reikės geda na nežinau kiek ten tiksliai geda tai ten nedaug lyg 25lt tiktai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:26 PM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mes tai net nežinau lėksim jei ne lis į mišką su keturračiais tikriausiai, o šiandien lėksim baulingos vakare su draugais liuks liuks gero savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 1:45 PM | Žinutė # 563 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Taip, mokestis ir pas mus yra darželiuose, ar vedi ar nevedi vistiek mokėti reikia nustatyta sumą.
O kaip pas jus darželio aplinka, ar dažnai prižiūrima, yra vaikams žaidimų aikštelės?
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 2:37 PM | Žinutė # 564 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pearl) O kaip pas jus darželio aplinka, ar dažnai prižiūrima, yra vaikams žaidimų aikštelės? pas maniski tai misri grupe<aukletoja neneori jaunesniu kaip 3 metu,bet iklabet imanoma>,darzeli vaikai nemiega,nes nera net lovu todel buna tik iki 14val arba papaildomai reik moket 5lt auletojai i kisene tai pabuna kiek reik.vasara zada jau padaryt parka salia mokyklos tai atsiras ir zaidimu aikstele,na o kol kas vaikai lauke tik lakste po stadiona.kur mokam uz lankyta diena po 2lt aukletoja atnaujina vaikam zaislus,dabar nupirko 4 aukstu dideli garaza,masinu trasa,metaliniu modeliuku,kaladeliu panasiu i lego<biski pigesniu>,na o mergaitem lele ''paula'',3 vezimus,didele virtuve i sporto sale<bet cia jau su mokinuku krepseliu>dideli batuta<kaip buna jysk>,krepsinio stova,6 didelius sokinejimo kamuolius,lanku,sokdyniu,ir dar kazko kas man neuzsifiksavo,bet seip matome kur musu pinigai leidziami<ko nepasakysi apie miesto darzeli>.plius darzelinukai gali naudotis kompiuteriais jei mokinukam nera pamokos aktu salej<bet zaidzia tik mokomuosiu zaidimus,esu nunesus ir musu piesimo lenta tai sake prie jos buna visada eile >
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 3:10 PM | Žinutė # 565 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes mokam po 1lt i diena uz lankyta diena.jei vaikas neina tai ir nemokam.irgi perka viska ko reikia.pernai uz surinktus pinigus atnaujino stalus grupeje vaikams.maniske eina tik siemet..ir miega ten.ir siaip sauniai jie ten buna.zaidimu aikstele faina yra kur ropstis ciuosti....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 4:05 PM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes as nusikalus,nes nieko nenuveikiau,pusdieni pralaksciau,pas mus gimnazijoj ivede elektroninius dienynus, tai panarsiau, idomu, vaikai dar mokykloj, o aszinau kokiuspazymius gave,ir kas namu darbu uzduota
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 4:07 PM | Žinutė # 567 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, labas,seniai matyta.Quote (Vai2ske) pas mus gimnazijoj ivede elektroninius dienynus, tai panarsiau, idomu, vaikai dar mokykloj, o aszinau kokiuspazymius gave,ir kas namu darbu uzduota juokas kaip as laukiu kada ir pas maniskius bus,nes nusibodo kiekviena vakara klausyt kaip jiem skirtingai uzduoda namu darbus,o mokytoja aiskina kad nei vienas teisingai nepadare
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 5:06 PM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Sveikutes sveiki as nusikalus,nes nieko nenuveikiau,pusdieni pralaksciau,pas mus gimnazijoj ivede elektroninius dienynus, tai panarsiau, idomu, vaikai dar mokykloj, o aszinau kokiuspazymius gave,ir kas namu darbu uzduota juokas oooo mano popiežius pasirodė nu tai db vakare tikrink vaikus ar nemeluos
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 5:37 PM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaip as laukiu kada ir pas maniskius bus,nes nusibodo kiekviena vakara klausyt kaip jiem skirtingai uzduoda namu darbus,o mokytoja aiskina kad nei vienas teisingai nepadare nu tavo vaikai saunuoliai isivaizduoju kaip jie tave prijuokina
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-01-13, 6:09 PM | Žinutė # 570 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu tavo vaikai saunuoliai juokas isivaizduoju kaip jie tave prijuokina na turi jumoro jausma,negaliu skustis kai kurias ju mintis galima auksinem raidem israsyt ,bet va su mokslais tai jie pykstas<kaip viskas kur reik kantrybes ir ramei pasedet bent 2 min>.
|
Atsijungęs |
| |