Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 12:38 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, na neslyskit, as vel kiema kasiau, medziu keleta palipdziau,bet ner fantazijos pabaigt..., sumasciau eit i lauka, gamtos pafotografuot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 12:55 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| VAROM SU AIRIDUKU Į LAUKĄ PASIDUOTI PO PUSNIS
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 12:59 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
Quote (Romeniukas) Kaip faina kai vietoje paima dėl kirmėlyčių ir ant rytojaus atsakymas,ne kaip pas mus būdavo,eini į infekcinę ir paskui dar beveik savaitę lauki atsakymo. tai kad kitą dieną atsakymas būna nes tyrimas atliekamas per 24 valandas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 1:01 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gulet lovoj kiek bus imanoma,eidama i rusi paslydau ant laiptu,tai biski galva prasiskeliau nepatinka ,na bet nevemiu tai galvoju jog smegenu sutrenkimo neturetu but galvoju vargšiukė, svarbu, kad nepasijustum blogiau sveikatytės Quote (Laurituke) O aš ryt varysiu į Klaipėdą su saviškiu,sakė nuveš į Palangą pasivaikščioti,nueisim ant tilto pavaikštinėsim gerai jam ryt ten darbas tai va yra proga ir man nuvaryti gerai kaip faina, kaip gražu jaučiu, kai tiek sniego
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 1:02 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) VAROM SU AIRIDUKU Į LAUKĄ PASIDUOTI PO PUSNIS smagiai pasibūkit aš lekiu pabaigsiu darbus ir lėksiu namo, kinderį reikės vešti į treniruotę
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 1:07 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip faina, liuks kaip gražu jaučiu, kai tiek sniego liuks tai va dėl to labai ir noriu nuvaryti prie jūros kai tiek sniego gražu jaučiu labai Quote (snieguoliuke) smagiai pasibūkit ačiū
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 2:53 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes, as darbely vargstu, nesveika ziauriai, sloga uzpuole, neisivaizduoju kur as tą bruda pasigavau, dar siandien i DOMINO spektakli komedija "Meilė pagal grafiką" bilietai nupirkti su draugem einam tai visai nera noro
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 3:38 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) sveikutes, as darbely vargstu, nesveika ziauriai, sloga uzpuole, neisivaizduoju kur as tą bruda pasigavau, dar siandien i DOMINO spektakli komedija "Meilė pagal grafiką" bilietai nupirkti su draugem einam tai visai nera noro verkia sveikute laikykis kaip nesmagu vajatau sveikatytės tau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 4:31 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar karta labas,siandien tikrai diena susikta .nuvaziavau i miesta ir prie parduotuves pasitaciau masina<biski skypai bet pagal kitas>kai gryzau sedejo gretimoj masinoj vyrukas bais nepatenkintas ir jei buciau buvus vyras kogero buciau gavus i....<na atsidarius langa atsiprasiau,kad pasistaciau masina kaip visi>.stumiu masina atgal ir jauciu kad kazka kliudau,kiti vairuotojai irgi papypsejo sustojau ogi ziu vaikiska vezima pervaziavau,nulauziau galini priesrukini zibinta<gerai kad neoriginala>.o tas grazuolis sedi ir bando apsimet kad nemato kas man atsitiko.paskui tik susigriebiau kad galejau jam iskviet policija butu galejas irodinet kad ne jis pakiso man ta vezima<jis gal maste kad ateis prie bagazines ir pamatys>.zodziu gailiuos kad nepamokinau to zasino,o velniu nuo vyro tai atsakanciai vakare gausiu .
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 4:49 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) dar karta labas,siandien tikrai diena susikta nepatinka .nuvaziavau i miesta ir prie parduotuves pasitaciau masina<biski skypai bet pagal kitas>kai gryzau sedejo gretimoj masinoj vyrukas bais nepatenkintas ir jei buciau buvus vyras kogero buciau gavus i....<na atsidarius langa atsiprasiau,kad pasistaciau masina kaip visi>.stumiu masina atgal ir jauciu kad kazka kliudau,kiti vairuotojai irgi papypsejo sustojau ogi ziu vaikiska vezima pervaziavau,nulauziau galini priesrukini zibinta<gerai kad neoriginala>.o tas grazuolis sedi ir bando apsimet kad nemato kas man atsitiko.paskui tik susigriebiau kad galejau jam iskviet policija butu galejas irodinet kad ne jis pakiso man ta vezima<jis gal maste kad ateis prie bagazines ir pamatys>.zodziu gailiuos kad nepamokinau to zasino,o velniu nuo vyro tai atsakanciai vakare gausiu verkia . o siaubas... nu koks asilas, tai ne tas žodis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 4:50 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) sveikutes, as darbely vargstu, nesveika ziauriai, sloga uzpuole, neisivaizduoju kur as tą bruda pasigavau, dar siandien i DOMINO spektakli komedija "Meilė pagal grafiką" bilietai nupirkti su draugem einam tai visai nera noro verkia sveikatytės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 4:54 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o siaubas... nu koks asilas, tai ne tas žodis aisku as neirodyciau kad jis pakiso ta vezima,kaip ir jis neirodytu jog nekiso.vot tokiais atvejais noretus kad butu kasko draudimas.zodziu diena galutinai sugadinta.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 4:55 PM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai va dėl to labai ir noriu nuvaryti prie jūros kai tiek sniego nesitikek pas mus pamatyt daug sniego ,biski yra bet.....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 6:47 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) O aš ryt varysiu į Klaipėdą su saviškiu,sakė nuveš į Palangą pasivaikščioti,nueisim ant tilto pavaikštinėsim jam ryt ten darbas tai va yra proga ir man nuvaryti Kaip faina Laurut jūms bus jėgele
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 6:48 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) VAROM SU AIRIDUKU Į LAUKĄ PASIDUOTI PO PUSNIS Smagumėlis Mes ir daguma dienos praleidome kieme,išvaikščiojome visus parkus ir miškus. Juokiasi iš mūsų,sako miškiniai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |