Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:53 PM | Žinutė # 1186 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bijau sakys pati kalta.kaip pernai pasistaciau masina nemokamoj aikstelej o po 3 val radau kad kazkas ivaziavo i prieki,bamperis ziauriai buvo sulankstytas,nufotkinau kad parodyciau jog masina normaliai buvau pastaciu,isikvieciau policija,ir zinoma brangenybe isvarte jog pati ipuoliau i kazka tai daba kaltinu kitus ,nes dazu jam per mazi ant zemes metes nu bet tau ir nesiseka žiūriu su mašinomis jas palikti nesaugu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:58 PM | Žinutė # 1187 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu bet tau ir nesiseka žiūriu su mašinomis jas palikti nesaugu tai visiems nesaugu.kai paklausai kam sona su raktelaias perbraukia,kam i numerius su kokiu kabliu ivaziuoja,kam padangas specialiai nuleidzia.na bet kad kliuti uz galo padetu dar negirdejau<nebent kad vairuotojas islpes is masinos nepastebetu kaip pavogiama rankine>
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 8:22 PM | Žinutė # 1188 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bijau sakys pati kalta.kaip pernai pasistaciau masina nemokamoj aikstelej o po 3 val radau kad kazkas ivaziavo i prieki,bamperis ziauriai buvo sulankstytas,nufotkinau kad parodyciau jog masina normaliai buvau pastaciu,isikvieciau policija<na nera kasko,net i klabas nejo>,ir zinoma brangenybe isvarte jog pati ipuoliau i kazka tai daba kaltinu kitus ,nes dazu jam per mazi ant zemes metes na tada taip, vstiek sakys kad pati kalta Quote (idit) 1. is vestuviu ideja:kai iteikinejo dovana didelej dezej netycia ja ismete ir pasigirdo sukiu garsas.....''sukes laime nesa''....o pasirodo dezej buvo brskutis,kelios duzenos ir vokas su pinigu suma. 2.i remeli po10lt isdeliota kad gautusi 1000000 mes draugams panašiai buvom sugalvoję apie antrą variantą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 8:25 PM | Žinutė # 1189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai visiems nesaugu.kai paklausai kam sona su raktelaias perbraukia,kam i numerius su kokiu kabliu ivaziuoja,kam padangas specialiai nuleidzia.na bet kad kliuti uz galo padetu dar negirdejau<nebent kad vairuotojas islpes is masinos nepastebetu kaip pavogiama rankine> maniškiui panašiai buvo pasistatė mašiną nuėjo į pardą grįžo žiūri kažkas į galą įvažiavęs, mūsų mašinai tai nieko nes ten kablys yra o sakė anai tai lempą išdaužė, ir tas nuvažiavo, tai sedėjo moteris netoli mašinoj, tai numerius buvo įsiminus, susiskambino su policija ir nekas buvo, nes buvo ką tik teises vyrukas išsilaikęs, nors mūsų mašinai nieko, bet manasis sako tai kokio velnio bėgai, negalėjai sulaukti kol ateis savininkas negali pakęsti tokių vairuotojų manškis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 8:27 PM | Žinutė # 1190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grįžo mano boksiorai išalkę juodai sakė, tai koteilį reikia suplakti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 8:49 PM | Žinutė # 1191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) negali pakęsti tokių vairuotojų manškis tai nieks negali tokiu pakest ui daba uzpildziau paraiska del ''zalios kortos''ir pabandravau su operatore del tel.ner<jiem kazkas netiko kadangi mano kalba ideali ,o rasyba tuo labiau tai kol isisverciau ko ji nori ,kol atsakyma tai ji pradejao aiskint jog cia viska real nu zodziu seip ne taip bet uzpildziau.o jus nepildot?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:19 PM | Žinutė # 1192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kokia tuštuma šiandien Mniškiai tai nesenai gryžo pasportavę Gersim arbatą su sausainukais
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:20 PM | Žinutė # 1193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakaras, as tai pribegdama pas jus, nes kepu lakstus tortui
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:21 PM | Žinutė # 1194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kokia tuštuma šiandien galvoju Mniškiai tai nesenai gryžo pasportavę Gersim arbatą su sausainukais nieks nenori bendraut ,maniskiai tai maudosi ir varysiu miegot
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:23 PM | Žinutė # 1195 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės užsukau ir aš dar eisim jau neužilgo jaučiu gultis vyriukai jau guli blūdija ryt anksti keltis lėksim į pajūrį ką veikinėjat?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:25 PM | Žinutė # 1196 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, oho ka pajuryje veiksite, ale kaip faina kai sniego daug, niekada ziema nebuvau prie juros
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:27 PM | Žinutė # 1197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nesitikek pas mus pamatyt daug sniego juokas ,biski yra bet..... kiek bus tiek užteks ,Quote (Romeniukas) Kaip faina Laurut jūms bus jėgele Quote (Romeniukas) Kaip faina Laurut jūms bus jėgele aha nusimato gera dienelė Quote (Romeniukas) Smagumėlis liuks Mes ir daguma dienos praleidome kieme,išvaikščiojome visus parkus ir miškus. liuks Juokiasi iš mūsų,sako miškiniai juokas smagu kai toks oras trintis po miškus,parkus ir visur kitur
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:27 PM | Žinutė # 1198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, kam taiu ta zalia korta as k=tai i amerika nenoriu visai.mano diedas ci abuvo susisukes sako davai varom i amerika.sakau nejuokink.anglijoj buvo gerai is ten pabego.jis be lt kaip be mamos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:27 PM | Žinutė # 1199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutės užsukau ir aš dar eisim jau neužilgo jaučiu gultis vyriukai jau guli blūdija ryt anksti keltis lėksim į pajūrį ką veikinėjat? Kaip jūms faina Šauniai praleisite laiką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:28 PM | Žinutė # 1200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) smagu kai toks oras trintis po miškus,parkus ir visur kitur Labai faina,man net gražiau miške žiemą kai daug sniego nei vasarą
|
Atsijungęs |
| |