Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 6:49 PM | Žinutė # 1171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) sveikutes, as darbely vargstu, nesveika ziauriai, sloga uzpuole, neisivaizduoju kur as tą bruda pasigavau, dar siandien i DOMINO spektakli komedija "Meilė pagal grafiką" bilietai nupirkti su draugem einam tai visai nera noro Vajė sveikatytės tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 6:51 PM | Žinutė # 1172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, tikrai tau šiandien nelaimina diena
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:09 PM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tikrai tau šiandien nelaimina diena bet nera to blogo kas neiseitu i.....vyras negryzta siandien vadinas morala klausyiu tik rytoj niu ka jus veikiat,as tik ka vaikinam leidau paziuret filmuka tai daba bus ramus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:10 PM | Žinutė # 1174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet nera to blogo kas neiseitu i.....vyras negryzta siandien vadinas morala klausyiu tik rytoj niu ka jus veikiat,as tik ka vaikinam leidau paziuret filmuka tai daba bus ramus Nu va vis geriau Bet sakai moralą teks išklausyti rytoj
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:13 PM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) aisku as neirodyciau kad jis pakiso ta vezima,kaip ir jis neirodytu jog nekiso.vot tokiais atvejais noretus kad butu kasko draudimas.zodziu diena galutinai sugadinta. na įrodytum, nebent būtų kas matęs, bet eina sau kokių asilų būna
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:16 PM | Žinutė # 1176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet nera to blogo kas neiseitu i.....vyras negryzta siandien liuks vadinas morala klausyiu tik rytoj sypsausi niu ka jus veikiat,as tik ka vaikinam leidau paziuret filmuka tai daba bus ramus liuks na ruoškis rytojui tada o gal nieko blogo nesakys mano vyrukai tai į savo Mui tay išvažiavo, aš viena karaliauju, planavom į baseiną varyt bet atidėjom rytojui Idit, kaip tavo galva? nebeskauda?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:28 PM | Žinutė # 1177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ruoškis rytojui tada juokas juokas juokas juokas o gal nieko blogo nesakys mirkt Quote (Romeniukas) Nu va vis geriau juokas liuks Bet sakai moralą teks išklausyti rytoj juokas sakys kokias 5 valandas Quote (snieguoliuke) Idit, kaip tavo galva? nebeskauda? na sumusimo vieta tai skauda,bet tik tiek
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:31 PM | Žinutė # 1178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) sakys kokias 5 valandas ir dar prikaišios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:33 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na sumusimo vieta tai skauda,bet tik tiek Praeis manau nieko rimto,aišku ačiū dievui.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:33 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir dar prikaišios juokas maziausiai 10metu ,vis mastau gal nieko jam nesakyt po kokio mensio leptelsiu kad i pusni numusiau gal maziau zys
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:36 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maziausiai 10metu ,vis mastau gal nieko jam nesakyt po kokio mensio leptelsiu kad i pusni numusiau gal maziau zys Ai geriau sakyk kaip bus taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:45 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maziausiai 10metu ,vis mastau gal nieko jam nesakyt po kokio mensio leptelsiu kad i pusni numusiau gal maziau zys na daryk kaip tau geriau jei nieko labai rimto tai aišku vėliau pasakysi gal nieko ir nesakys, arba teks moralo klausytis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:46 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš suu galvą ką čia 40-mečio proga padovanoti jaučiu nešim pinigais ir bus rami galva
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:47 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai geriau sakyk kaip bus taip galvoju bijau sakys pati kalta.kaip pernai pasistaciau masina nemokamoj aikstelej o po 3 val radau kad kazkas ivaziavo i prieki,bamperis ziauriai buvo sulankstytas,nufotkinau kad parodyciau jog masina normaliai buvau pastaciu,isikvieciau policija<na nera kasko,net i klabas nejo>,ir zinoma brangenybe isvarte jog pati ipuoliau i kazka tai daba kaltinu kitus ,nes dazu jam per mazi ant zemes metes
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 7:51 PM | Žinutė # 1185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jaučiu nešim pinigais ir bus rami galva 1. is vestuviu ideja:kai iteikinejo dovana didelej dezej netycia ja ismete ir pasigirdo sukiu garsas.....''sukes laime nesa''....o pasirodo dezej buvo brskutis,kelios duzenos ir vokas su pinigu suma. 2.i remeli po10lt isdeliota kad gautusi 1000000
|
Atsijungęs |
| |