Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:49 PM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau senai ne tie laikai,kad akys žaižaruotų vaiko nebus...o kambariai ziema pigus....
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:50 PM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| FAINAI ZIEMA YRA palangoj.mes kai studijavom.buvom pabege is paskaitu su grupiokais ir mynem i palanga.buvo ziauriai salta ne tas zodis tai musu grupiokai dar net nusirenge.sako kaip cia nenusirengti prie juros atvarius.nu bet diena buvo tai kaip sakop sikna pilna ispudziu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:52 PM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) palangoj.mes kai studijavom.buvom pabege is paskaitu su grupiokais ir mynem i palanga.buvo ziauriai salta ne tas zodis tai musu grupiokai dar net nusirenge.sako kaip cia nenusirengti prie juros atvarius.nu bet diena buvo tai kaip sakop sikna pilna ispudziu juokas juokas isivaizduoju,o dar kaip studentai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:53 PM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) NU VA MES JAU VIENOS NAMIE.TRTUKA ISLEIDOM I REISA.NU PENKTADIENI TURETU GRIZTI.NES TIK IKI CEKIJOS VAZIUOS MAZEI NUPIRKAU MAKSEI ROGUTES NES NUOLAIDA.IS 60 MOKEJAU 40.TAI NORMALIAI.IR NUEJAU I DARZA PASIIMTI SU ROGUTEM.TAI GALVOJAU IS TOS LAIME SSUSIMYS SEDI TEMPIU IR REKIA ANT VISO KAIMO MAN ROGUTES NUPIRKO Kiek džiaugsmo vaikui
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:55 PM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o dar kaip studentai aha turiu fotkes dar.nu faina buvo.isvis grupe liusk buvo trys mergos ir 10 bernu.tai daznai begdavom visa grupe is paskaitu i radviliski ar i kokia kavine saslykai ir zagare su ananasu sultim seni geri laikai
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:55 PM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokį tortą kepsi mirkt Sniekriuka kepu, uosvienei labai patinka tai kaip tik bus, pastoves iki sestadienio Laurituke, geros keliones ir ispudziu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 10:02 PM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Sniekriuka kepu, uosvienei labai patinka tai kaip tik bus, pastoves iki sestadienio HMMMMMMMMMMMMMM aš irgi kepsiu, bent jau turiu šeštadieniui iškepti bet nežianau kaip spėsiu, nes penktadienį į balių išvarom, o šeštadienį vėl balius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 10:04 PM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) NU VA MES JAU VIENOS NAMIE.TRTUKA ISLEIDOM I REISA.NU PENKTADIENI TURETU GRIZTI.NES TIK IKI CEKIJOS VAZIUOS MAZEI NUPIRKAU MAKSEI ROGUTES NES NUOLAIDA.IS 60 MOKEJAU 40.TAI NORMALIAI.IR NUEJAU I DARZA PASIIMTI SU ROGUTEM.TAI GALVOJAU IS TOS LAIME SSUSIMYS SEDI TEMPIU IR REKIA ANT VISO KAIMO MAN ROGUTES NUPIRKO pats tas dabar su rogutėm vaikams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 10:53 PM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kas pades laika pratempt bent iki 23val?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 11:04 PM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ''kryziu kalno'',berniuko,bulvaro,kaciu muziejaus na ir salduves kano geda vasarą reikia visą šitą apžiūrinėti labai vaizdas tada geras Quote (noele) SEDI TEMPIU IR REKIA ANT VISO KAIMO MAN ROGUTES NUPIRKO o ką juk vaikui smagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 11:07 PM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vaiko nebus...o kambariai ziema pigus.... nejuokink Quote (noele) FAINAI ZIEMA YRA palangoj.mes kai studijavom.buvom pabege is paskaitu su grupiokais ir mynem i palanga.buvo ziauriai salta ne tas zodis tai musu grupiokai dar net nusirenge.sako kaip cia nenusirengti prie juros atvarius.nu bet diena buvo tai kaip sakop sikna pilna ispudziu juokas juokas Quote (noele) saslykai ir zagare su ananasu sultim galvoju seni geri laikai ui koks geras derinys mmm.... Quote (LAVA) Laurituke, geros keliones ir ispudziu mua ačiū Quote (idit) na kas pades laika pratempt bent iki 23val? ką darysi? aš tai pažiūrėjau bobas ir prisėdau fotiūkų pažiūrėti dabar dairomės veidrodinio tai vis žiūrinėju visur,gal kas užmatėte kur yra kokių gerų akcijų veidrodiniams fotikams?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 11:07 PM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vasarą reikia visą šitą apžiūrinėti labai vaizdas tada geras gerai kodel ir ziema smagu,gal net gamtiniku stoti roges isisnuomotume<dar yra zirgynas?>
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 11:09 PM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) prisėdau fotiūkų pažiūrėti dabar dairomės veidrodinio tai vis žiūrinėju visur,gal kas užmatėte kur yra kokių gerų akcijų veidrodiniams fotikams? galvoju o kuom skirias nuo muiliniu?cia tie profesionalus?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 11:40 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kodel ir ziema smagu,gal net gamtiniku stoti roges isisnuomotume lyg yra,vasarą tai tikrai yra einam ten dažnai netoli čia mums Quote (idit) o kuom skirias nuo muiliniu?cia tie profesionalus? nu jo jau tie čia geresni yra
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 11:44 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pasirodau as, ryte snieka kasdama buvau susylus smarkiai, turbut tie tereikejo, guliu arbatele gerdama, saltis purto, o dar puskes, nu zodziu...Lauruska, geros keliones, Idit, stipriu nervu, pries morala, o kitom nesirkit
|
Atsijungęs |
| |