Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:29 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ui daba uzpildziau paraiska del ''zalios kortos''ir pabandravau su operatore del tel.ner<jiem kazkas netiko kadangi mano kalba ideali ,o rasyba tuo labiau tai kol isisverciau ko ji nori ,kol atsakyma tai ji pradejao aiskint jog cia viska real nu zodziu seip ne taip bet uzpildziau.o jus nepildot? aš tai nepildau Quote (LAVA) Labas vakaras, as tai pribegdama pas jus, nes kepu lakstus tortui o kokį tortą kepsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:31 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nieks nenori bendraut ,maniskiai tai maudosi ir varysiu miegot maniškis irgi ruošiasi ryt renginys mokykloj, tai sakė reikia išsimiegot Quote (Laurituke) Sveikutės užsukau ir aš dar eisim jau neužilgo jaučiu gultis vyriukai jau guli blūdija ryt anksti keltis lėksim į pajūrį ką veikinėjat? smagiai pasibūkit Quote (Romeniukas) Labai faina,man net gražiau miške žiemą kai daug sniego nei vasarą nes nėra uodų ir gyvačių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:35 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) oho ka pajuryje veiksite, ale kaip faina kai sniego daug, niekada ziema nebuvau prie juros isivaizdauok salta-dregna-nosis kaip ledukas,zmoniu beveik nera<Lauritukes atveju ju beveik nebus >,per visa bulvara gal 3 dirbancios kavines,na o jura tai tokia pati Quote (noele) kam taiu ta zalia korta galvoju a seip,nei zadam vaziuot nei ka Quote (Laurituke) ryt anksti keltis lėksim į pajūrį gerai geros ir saugios keliones
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:35 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Laurituke, oho ka pajuryje veiksite, ale kaip faina kai sniego daug, niekada ziema nebuvau prie juros matai sako nėra daug,ale kažkiek bus vis tiek pamatysiu vyras ryt ten važiuoja,važiuosiu kartu,pasivaikščioti noriu prie jūros
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:37 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip jūms faina liuks liuks liuks Šauniai praleisite laiką liuks turėtume galėtų geras oras pasitaikyti
Quote (Romeniukas) Labai faina,man net gražiau miške žiemą kai daug sniego nei vasarą geda
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:37 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) matai sako nėra daug,ale kažkiek bus vis tiek pamatysiu vyras ryt ten važiuoja,važiuosiu kartu,pasivaikščioti noriu prie jūros Ai gerai,važiuočiau ir aš tavo vietoje
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:39 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) smagiai pasibūkit mua ačiū Quote (idit) Lauritukes atveju ju beveik nebus juokas >,per visa bulvara gal 3 dirbancios kavines,na o jura tai tokia pati juokas nevaryyk čia esu buvusi anais metai ne žmonių pasižiūrėti važiuoju o jūros oro įkvėpti ir šeip praleisti laiką Quote (idit) geros ir saugios keliones mirkt dėkoju
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:40 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai gerai,važiuočiau ir aš tavo vietoje liuks tai aišku kai tokia proga ko jau nevažiuoti,vaiką pažiūrės tai diena atsipūsiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:40 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai gerai,važiuočiau ir aš tavo vietoje liuks as visada bandau vyrui i kompanija isprasyt,man patinka vaziuot.daba vis ziu gal iseis kada laika suderint kai vaziuos i Siaulius.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:42 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai aišku kai tokia proga ko jau nevažiuoti,vaiką pažiūrės tai diena atsipūsiu
Quote (idit) as visada bandau vyrui i kompanija isprasyt,man patinka vaziuot.daba vis ziu gal iseis kada laika suderint kai vaziuos i Siaulius. Tai žinoma reikia naudotis proga
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:45 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) daba vis ziu gal iseis kada laika suderint kai vaziuos i Siaulius. nieko gero čia pas mus nėra ko važiuoti ,
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:46 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nevaryyk čia juokas esu buvusi anais metai ne žmonių pasižiūrėti važiuoju o jūros oro įkvėpti ir šeip praleisti laiką juokas isivaizduoju varinejat abu uz rankyciu susikabine,akys tik zaizaruoja...kaip per pirma pasimatyma
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:47 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) isivaizduoju varinejat abu uz rankyciu susikabine,akys tik zaizaruoja...kaip per pirma pasimatyma gerai prajuokinai tu čia mane jau senai ne tie laikai,kad akys žaižaruotų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:48 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nieko gero čia pas mus nėra ko važiuoti juokas reik su klasioke susitikt,pasneket del klases sutikimo<gal jai pavyks suderint>,vaikai nemate ''kryziu kalno'',berniuko,bulvaro,kaciu muziejaus na ir salduves kano
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2012-01-25, 9:48 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| NU VA MES JAU VIENOS NAMIE.TRTUKA ISLEIDOM I REISA.NU PENKTADIENI TURETU GRIZTI.NES TIK IKI CEKIJOS VAZIUOS MAZEI NUPIRKAU MAKSEI ROGUTES NES NUOLAIDA.IS 60 MOKEJAU 40.TAI NORMALIAI.IR NUEJAU I DARZA PASIIMTI SU ROGUTEM.TAI GALVOJAU IS TOS LAIME SSUSIMYS SEDI TEMPIU IR REKIA ANT VISO KAIMO MAN ROGUTES NUPIRKO
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |