Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:41 PM | Žinutė # 1456 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas, labai geras patarimas jei bus galimybė tai svarbiausias priemones nupirk kuo anksčiau, kad vaikas galėtų pasidžiaugti prieš mokyklą, o ne kaip mokytoja sakė nuperka prieš pat mokyklą tai vaikas atėjęs ne apie pamokas galvoja o žiūrinėja priemones, nežinau kiek čia teisybės bet manau kad dalis tiesos yra Tai cia kas be ko kad is anksto ir kuprine pasidziaugtu, mokiniu pasijustu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:44 PM | Žinutė # 1457 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai cia kas be ko kad is anksto ir kuprine pasidziaugtu, mokiniu pasijustu liuks tikrai taip mes nupirkom vieną kuprinę, o pasirodo krikštotėvai irgi tai turėjo 2 paeidavo su viena paskui su kita
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:45 PM | Žinutė # 1458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žiūriu žinais, eik tu sau su oro balionu kažkur kaune atsitrenkė į statomą namą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:47 PM | Žinutė # 1459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet zinai kai vienam kazko reikia kitam tai tikrai susideda nemazai.Cia dar ziurint kas kokias pajamas turi. tikrai taip atrodo to to ir pamatai kad suma nemaža jau Quote (Romeniukas) Ligtai 21 mokinys o bus vien klasė ar 2 šeip nepilna klasė bet gal ir geriau Quote (Romeniukas) ai aiku kad panevezi nera net kalbos. o mažylis gaus vietą darželyje? bet manau pas mus tokios problemos nėra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:53 PM | Žinutė # 1460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o bus vien klasė ar 2 šeip nepilna klasė bet gal ir geriau Viena klase,dar geriau kad nepilna kuo maziau tuo geriau
Quote (snieguoliuke) o mažylis gaus vietą darželyje? bet manau pas mus tokios problemos nėra Visai nera problemos Aukletoja Deivyduko laukia isskestomis rankomis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:05 PM | Žinutė # 1461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Viena klase,dar geriau kad nepilna kuo maziau tuo geriau juokas iš dalies tai taip Quote (Romeniukas) Visai nera problemos Aukletoja Deivyduko laukia isskestomis rankomis mua bet paruošiamukų bus kita auklėtoja ar ta pati , o jei vėl ta pati kur Dovydo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:12 PM | Žinutė # 1462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet paruošiamukų bus kita auklėtoja ar ta pati , o jei vėl ta pati kur Dovydo to net nezinau bet jei vel ta kur dovydo tai ka as zinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:18 PM | Žinutė # 1463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) to net nezinau bet jei vel ta kur dovydo tai ka as zinau nepatinka ot būtų juoko tai pasiklausk kai nueisi, kokia bus kad paskui šoko nebūtų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:36 PM | Žinutė # 1464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va uzmigo vaikinukai pagaliau as dar pavakarosiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:38 PM | Žinutė # 1465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Suku galva kuom apsirengti per isleistuves,nusipirkau siaip labai grazius tokius juodus klasikinius batelius,tik galvoju buti su kelnemis ar ne
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:38 PM | Žinutė # 1466 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, oij kiek snd emociju priturejau, draugyte pagimde, 3 sunu, o tikejos mergaites, nes echo, nemate tai va, ryt leksim jau lankyt, smagu, jaudinuos, kaip kad pati buciau gimdzius, reiks eit diulaito pagurksnotkad atsipalaiduot kalbat apie vaikus, isleidimus i mokyklas, as kaip sena boba, pasakysiu, palaukit, mazi vaikai,mazi vargai,ir pinigai pamatytumet kiek 3 reikia, na dauguma popamokinei veiklai, bet norint,kad vaikas gautu daugiau, nei norma, oij reikia pasipurtyt,mano vidurinioji dar i Panevezi, i Dailes mokykla uzsimane, tai nezinau, ar iseis suderint jai su visais muzikavimais, ir ar musu kisene beisnes tai va,tokios stokeles pas mane, mociute pas gyd vezioju, jau imu manyt, kad nuo gimimo buvo invalide, o va ant 80m gimtadienio, ja valstybe padarys sveika, nes nebenori grupes prates...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:39 PM | Žinutė # 1467 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano mažius irgi jau miega tiek nusikalęs gryžo iš kiemo kad baisu aš dar pasikompinsiu ir reiks keliauti jau gultis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:40 PM | Žinutė # 1468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu va uzmigo vaikinukai pagaliau as dar pavakarosiu ooo, Ramenka gal ir man iseis, mazai vakarais besikompinu, nes manasis jau pavydi kompiuteriui
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:41 PM | Žinutė # 1469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano mažius irgi jau miega tiek nusikalęs gryžo iš kiemo kad baisu aš dar pasikompinsiu ir reiks keliauti jau gultis o, dar viena is buvusio, pakvaisusiu,kompo seimininkiu klubo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:42 PM | Žinutė # 1470 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) o, dar viena is buvusio, pakvaisusiu,kompo seimininkiu klubo juokas juokas juokas juokas juokas nu tu kaip pasakysi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |