Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 12:31 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Išlaikiau 7, tai patenkinta nors būtų man užtekę ir 5, svarbu išlaikyti, nes mokinuosi, kad reikia, teisingaiu pabaigti reikia geda saunuolė Quote (idit) aba sveiki vakar su Augustu gryzom vidurnakti,teko laukt kol chirurgas baigs operacija,na o mano jaunuoliui stiprus sumusimas ir skysciai tau uzdejo langete,bet neatleido nuo mokyklos juokas tai siandien dickiai mokykloj o Zygi pas gydytoja nuveziau ir prie duru pamaciau kad talonas tai po pietu juokas na va svarbu kad nelužo bet atleisti tai manau galėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 12:32 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na siandien jau silciau liuks ka veikiat? tikrai šilčiau nors lauke nebuvau sedžiu apsiliūliavus, medų kabliuoju su citrina galvoju kad riestainių gal kokių iškept, tai norečiau su pienu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2012-02-07, 12:35 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet atleisti tai manau galėjo as pati sakiau kad gali lankyt,nes atvezu iki duru ir pasiimu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 12:38 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as pati sakiau kad gali lankyt,nes atvezu iki duru ir pasiimu geda na jei taip tada aišku, o kai vaikšto neskauda
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2012-02-07, 12:58 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kai vaikšto neskauda vakar nebevaiksciojo,o siandien slubavo i klase.na bus matyt po mokyklos kaip jausis Quote (snieguoliuke) na jei taip tada aišku jau i taip daug pamoku praleista,o kita savaite vel atostogos tai pakentes tas kelias dienas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 1:08 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vakar nebevaiksciojo,o siandien slubavo i klase.na bus matyt po mokyklos kaip jausis Quote (idit) jau i taip daug pamoku praleista,o kita savaite vel atostogos tai pakentes tas kelias dienas kas liečia pamokas tai taip daug praleido, sakau dabar manau bus tempas ojojoi, nes atsiliko nuo programos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2012-02-07, 1:18 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes atsiliko nuo programos geda butent,mokytojai gi planu prisirase nores igyvendint
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 1:27 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjate? aš ruošiuosi į miestą reikia spaudą pasiimti iš spaustuvės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2012-02-07, 4:08 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pasiimti iš spaustuvės kur ci aka nesiai spausdinti..merginos kur jus nesat atspausdinti darbelius su ps.noreciau mazei atviruka atspausdinti.idomu kur?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 4:16 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas dar kartelį, ką veikinėjate Aš tai prikepiau sausainukų pyragėlių tai dabar puotauja vaikinukai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 4:17 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kur ci aka nesiai spausdinti..merginos kur jus nesat atspausdinti darbelius su ps.noreciau mazei atviruka atspausdinti.idomu kur? Tai daug kur gali atsispauzdinti tarkim copy ar šiaip kur spauzdinimo paslaugos. Aš tarkim Pnv tai eidavau į copį tik nežinau ar pas jus yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 4:24 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaišinkitės merginos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 4:25 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) butent,mokytojai gi planu prisirase nores igyvendint galvoju tai jautikrai na ryt sakė rašys testą , tai įdomu kaip seksis nors va parsinešė pasiekimų knygelę, nes pusmetis baigėsi tai įvertinimai visi A ( kažkaip įvardinta kad atitinka ir pranoksta išsilavinimo standartus ) tai oj kaip džiaugėsi vaikinukas, nes gavo diplomą-pagyrimą, kad puikiai baigė pirmą pusmetį nors apskritai labai klasė stipri
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 4:26 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vaišinkitės merginos gerai gerai gerai čia iš sluoksniuotos tešlos labai skanu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 4:27 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia iš sluoksniuotos tešlos labai skanu Nea iš paprastos, sviestas,grietinė,kiaušiniai ir miltai
|
Atsijungęs |
| |