|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-08, 12:44 PM | Žinutė # 661 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va darbelyje jau gavome tulpyčių namuose jau vakar gavau, nes brangiausiasis susimaišė kai pamatau tulpes, tai man atrodo, kad pavaris jau čia pat, ir bus šilta ir labai gražu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-08, 12:49 PM | Žinutė # 662 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų kinderis tai nešėsi tulpes ir į mokyklą ir į darželį, buvusiom auklėtojom nunešė, tai neseniai skambino mokytoja, sako kaip gražiai pasveikino Dominykas mane, sako čia sveikinimas nuo visų klasės berniukų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-08, 1:17 PM | Žinutė # 663 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas Na ar jau apdovanotos moterys gėlytėmis dovydas keliavo su gražia gėlyte į darželį,su Deivyduku tai pat pasveikinome buvusią jo mylimą auklėtoją
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-08, 1:25 PM | Žinutė # 664 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes jokiu geliu i darzeli nenesėm, ner čia ko tegu vyrai sveikina prie ko cia vaikai visada sveikinam per rugsėjo 1 d.,mokytojo dieną ir pabaigoje mokslo metu kaip iseinam atostogų vasarai.
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-08, 2:39 PM | Žinutė # 665 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Mes jokiu geliu i darzeli nenesėm, ner čia ko tegu vyrai sveikina prie ko cia vaikai galvoju visada sveikinam per rugsėjo 1 d.,mokytojo dieną ir pabaigoje mokslo metu kaip iseinam atostogų vasarai. mano tokia pati nuomone
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-08, 4:25 PM | Žinutė # 666 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Mes jokiu geliu i darzeli nenesėm, ner čia ko tegu vyrai sveikina prie ko cia vaikai visada sveikinam per rugsėjo 1 d.,mokytojo dieną ir pabaigoje mokslo metu kaip iseinam atostogų vasarai. Iš dalies tai pritariu,vyrai tegul dovnoja,o ne vaikai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 2:54 AM | Žinutė # 667 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kad ir jau po tos Kovo 8 osios,bet vis tiek,labai,labai sveikinu visas forumietes su Kovo -ąją moters diena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 2:55 AM | Žinutė # 668 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš nuo pačio ryto šnd į klaipėdą išvariau tai labai gerai diena praėjo faina diena tulpės taip gražu,kvepia tikru pavasariu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 8:31 AM | Žinutė # 669 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 9:12 AM | Žinutė # 670 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, gero prasidėjusio savaitgalio Laurituke, oi kaip šaunu, kad gerai laiką praleidai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 12:07 PM | Žinutė # 671 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Mes jokiu geliu i darzeli nenesėm, ner čia ko tegu vyrai sveikina prie ko cia vaikai galvoju visada sveikinam per rugsėjo 1 d.,mokytojo dieną ir pabaigoje mokslo metu kaip iseinam atostogų vasarai. o man gražu, kai berniukas nuo mažens žino, kad yra tokia moters diena, ir reikia sveikinti brangias moteris, o darželyje tokios yra auklėtojos, mokykloje mokytojos ir t.t. kažkaip jei pats vaikas nori, neprieštarauju, o tik džiaugiuosi, kad būna toks dėmesingas nuo mažens
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2012-03-09, 12:07 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 12:09 PM | Žinutė # 672 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms vakar dienelė super šiandien darbelin nereikia, tai reikalų reikaliukų antakius susitvarkiau, gavau vakar čekį į Oranžinį stilių, tai šiandien užsiregistravau, pažiūrėsim, kas ten jau taip gero
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 12:10 PM | Žinutė # 673 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) š nuo pačio ryto šnd į klaipėdą išvariau gerai liuks tai labai gerai diena praėjo liuks faina diena tulpės taip gražu,kvepia tikru pavasariu gerai liuks oj kaip smagu jau tijrai jaučiasi pavasaris, saulutė šviečia, sniego beveik nebėra, žvirbiai čirpina, super na ką prasideda savaitgalis
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 12:25 PM | Žinutė # 674 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis
Su prabėgusia Kovp-8a jus visas Minutę pertraukėlės su arbatyte pasidariau Ką jūs veikiate?Kaip laikotes?
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Penktadienis, 2012-03-09, 1:27 PM | Žinutė # 675 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas...as kaip tam anekdote kau zmona klausia vyro brangusis ka man padovanosi kovo 8 proga.vyras sako gausi sekso....zmona sako o jei neimsiu. tas sako tai ir vaiksciosi kai durnele be dovanos mano vyras buvo reise.ir as aplamai nesvenciu kovo 8/tai man tu geliu gali net nebuti... Romeniukas, o tai tu jau nebe kaune gyveni?nieko nebesuprantu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |