|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| idit | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:06 PM | Žinutė # 826 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) veikatytės tavo ligoniukams dekui Quote (Romeniukas) mūms tai kol kas ramu į darželį nevedame tai ir ligos pasitraukė iš mūsų kelio. tai saugokites kad neuzpultu
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:18 PM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas vakarelis,va ir vel as cia ,ir biski darbeli juokas vyra palikau su dviem ligoniukais,siandien mazaji is darzelio parsiveziau su beveik 40 temperaturos,o kitas tai baisiai koseja,ryt teks pas gydytoja vaziuot sveikatėlės vaikinukams,maniškis irgi serga kosija,sloga baisu žodžiu Vai2ske, tavo panos nublūdo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:19 PM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) jo jo, krosiuku dar uzsimanet, as tai dukra issiunciau zuvu pirsteliu nupirkt, nes tingiu visiskai kazka daryt, brangiausiojo nera, tai mes patinginiausim geda kompinsiuos juokas juokas juokas juokas patinka jie man kartais
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:19 PM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, sveikatytės mažajam Airidukui
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:20 PM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mūms tai kol kas ramu į darželį nevedame tai ir ligos pasitraukė iš mūsų kelio. liuks pas mus taip pat kol namie sveikas vaikas darželyje kelios dienos ir vėl sergam toks vaizdas paimsiu ir nebevesiu aš jo...nes jau rimtai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:20 PM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, sveikatytės mažajam Airidukui anwei ačiū reikia mums jos
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:21 PM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vyra palikau su dviem ligoniukais,siandien mazaji is darzelio parsiveziau su beveik 40 temperaturos,o kitas tai baisiai koseja,ryt teks pas gydytoja vaziuot o pas mus siandien tai irgi dangus su zeme maises,tai saule sviecia tai slapdriba,o vejas vejas.... piktas ,na bet reik sulaukt ketvirtadienio nes zadejo jau pavasari liuks sveikatytės tavo berniukams Quote (Romeniukas) na va mes jau po krosiuko,apibėgom tris stadiono ratus ir man gana juokas tai labai jau greita apibėgai, ar netoli kur stadionas bernužėlis irgi bėgo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:22 PM | Žinutė # 833 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus taip pat kol namie sveikas vaikas darželyje kelios dienos ir vėl sergam toks vaizdas paimsiu ir nebevesiu aš jo...nes jau rimtai Aš kol turiu galimybę nevesti tai ir nevedu,nes tikrai užkniso tokia situacija. apsiliuliavę vaikšto po grupę vaikai baisu ir žiūrėti...
Quote (Laurituke) ačiū reikia mums jos Sveikite
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:22 PM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus taip pat kol namie sveikas vaikas darželyje kelios dienos ir vėl sergam nepatinka nepatinka toks vaizdas paimsiu ir nebevesiu aš jo...nes jau rimtai verkia verkia nepatinka nepatinka tai gal daug sergančių vaikų atveda nuvesi kai bus paruošiamukas ir viskas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:24 PM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, mes galvojame geriau vesti kokią mokyklėlę ar užsiemimus dėl užimtumo ir lavinimo,nes su darželiu jau pavargau,ligos ir nesibaigiančios ligos... Radome šiaip vieną privatų darželį,kuriame nesikandžioja kaina,tai dar kaip sakant svarstome kaip daryti.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:24 PM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš kol turiu galimybę nevesti tai ir nevedu,nes tikrai užkniso tokia situacija. apsiliuliavę vaikšto po grupę vaikai baisu ir žiūrėti... nepatinka tai va pradedu mąstyti ,kad namuose būnu tai ir nevesiu kol kas dar,tuos metus namuose kaip nors pratempsime nes baisu tas sirgimas Quote (snieguoliuke) tai gal daug sergančių vaikų atveda nežinau kame ten bėda trys,keturios dienos ten mes sergam baisu ilgiau niekaip neišeiname... Quote (snieguoliuke) nuvesi kai bus paruošiamukas ir viskas liuks tai va galvoju ir aš taip.kada jie būna nuo 6 metukų?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:25 PM | Žinutė # 837 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai labai jau greita apibėgai, ar netoli kur stadionas bernužėlis irgi bėgo pro langą matosi stadionas aišku,kad bėgo sveikuolis pas mus deive,apgaudinėja mus bėgiodamas kerta stadioną per pievą ir atseit jis apibęgo ratą
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:26 PM | Žinutė # 838 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Vai2ske, i kaili taviskem paskui serga,koseja na zinok uztai, kad ne, tfu tfu tfu, nelabai mano ir darzeliniai sirgdavo, bet nuo mazens mes juos grudinom, bent jau maudant, gale saltu vandeniu perpildavom, ar ziema trumpom rankovem i lauka islekdavom, tik zolyte islys, visi braidziosim po rasa vakarais, nesvarbu kad kojos degs nuo salcio.. maniskis dabar juokias, gal jie pas mus tokie ekstryminiai,kad nuo mazens juo taip auginom.. man nesuprantama,kaip vaikui neduot pasipliuskent baloje, ar issimaudyt sniege, iki kol apatiniai perslaps..juk cia vaikyste
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:26 PM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, mes galvojame geriau vesti kokią mokyklėlę ar užsiemimus dėl užimtumo ir lavinimo,nes su darželiu jau pavargau,ligos ir nesibaigiančios ligos... Radome šiaip vieną privatų darželį,kuriame nesikandžioja kaina,tai dar kaip sakant svarstome kaip daryti. galvoju mes buvome pradėję eiti į mokyklėlę anais metais bet dar buvo per mažas jis nesidomėjo niekuo dar,o vat dabar ir užduotis daro ir raides rašo,skaičius ten manau jam patis tikrai,tai va manau vesti jį vėl ten jie ten porą val užsiime būna paskui ateini pasimti,ir jokių tada ligų,nes jau baisu man darosi vaikas ant vaistų pastoviai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 9:26 PM | Žinutė # 840 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pro langą matosi stadionas juokas aišku,kad bėgo sveikuolis pas mus deive,apgaudinėja mus bėgiodamas kerta stadioną per pievą ir atseit jis apibęgo ratą juokas na nenorėk kad vaikas bėgtų tiek pat kaip jūs tai leisk į kokį būrelį bernužėlį
|
Atsijungęs |
| |