|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 11:41 AM | Žinutė # 886 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) rimtai, o pas mus apsiniaukę galvoju sestadieni tai fantastiskas oras buvo liuks
P.S grazus jusu suniukas gerai jo pas mus visai nieko rytas buvo,db jau apniukę bet ne lyna o tai svarbiausia ačiū rugi@gele,
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 3:34 PM | Žinutė # 887 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Orelis tai ne koks apsiniauke,bet vistiek pasivaikščiojome po miestą,buvome turguje prisipirkome mėsytės,dar į maxe,kedukus pigiai nupirkau,užsiregistravau pas stomatologą ir gryžome namo,dabar kepsiu blynus vėl su sūriu ir vištieną,labai vaikinukams patiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 3:53 PM | Žinutė # 888 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba, o as jau daugiau judu, tikiuos geryn cia viskas eina, siandien net i sokius eisiu, pasedet, pavarvint seile, ir paziuret,ka nepamirsciau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:05 PM | Žinutė # 889 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va grįžau iš babilon, oj kaip maniškiui ten nepatinka bet nieko išrinkom dovaną tai ramu dar kinderio draugui kažką nupirkt nes šeštadienį į gimtadienį užkviestas na o oras tikrai nekoks pas mus lyti pradėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:09 PM | Žinutė # 890 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kedukus pigiai nupirkau, sau pirkai ar bernužėliui aš va noriu naujų kėdukų, bet šiandien nieko gudro nemačiau, tai žadam į šiaulius lėkti tai gal ten rasim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:10 PM | Žinutė # 891 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Laba, o as jau daugiau judu, tikiuos geryn cia viskas eina, siandien net i sokius eisiu, pasedet, pavarvint seile, ir paziuret,ka nepamirsciau Sveika. na va kaip gerai viskas tik gerėja šaunaus tau vakaro
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:10 PM | Žinutė # 892 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sau pirkai ar bernužėliui aš va noriu naujų kėdukų, bet šiandien nieko gudro nemačiau, tai žadam į šiaulius lėkti tai gal ten rasim bernužėliui,man nereikia turiu dar visai neblogus
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:13 PM | Žinutė # 893 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bernužėliui,man nereikia turiu dar visai neblogus gerai aš irgi turiu, dar geri, bet noriu kitokių
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:27 PM | Žinutė # 894 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien vyko skaitovų konkursas, tai atsinešė kinderis padėka, sako gaila kad nei vienas pirmokas nelaimėjo bet gavo prizą iš pavaduotojosm sako čia man specialus prizas o ir testą parašė be klaidų sako reikės skambint krikštotėčiui pasakyt ir tegu atveža dar vieną bebleidą nes susitarę taip
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:32 PM | Žinutė # 895 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.jo orelis ne koks ne koks.as turguj pabuvau.pasikuiciau [adevetuose.maziukei sijonuku pripirkau.nes jau isaugom viska ne tas zodis.o ji man kelniu nenesioja.tik sijonai.bliuzku jau pripirkau.eina sau sveremes ligonineje tai beveik 23.sako ugis 1.18.bet kad rubai ant 1.18mazi.perku 1.22 tai vos jau geri..nu auksta dama bus auksta muset i dedes.nes mano broliai gan auskti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 4:35 PM | Žinutė # 896 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.jo orelis ne koks ne koks.as turguj pabuvau.pasikuiciau [adevetuose.maziukei sijonuku pripirkau.nes jau isaugom viska ne tas zodis.o ji man kelniu nenesioja.tik sijonai.bliuzku jau pripirkau.eina sau sveremes ligonineje tai beveik 23.sako ugis 1.18.bet kad rubai ant 1.18mazi.perku 1.22 tai vos jau geri..nu auksta dama bus auksta anwei muset i dedes.nes mano broliai gan auskti galvoju labukas oj manekenė auga mes irgi perkam jau rūbus, kur rašo ant 8-9m, nes 7metukų jau maži senokai tai irgi perrūšinėjau rūbus oj kiek iššaugtų
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 6:25 PM | Žinutė # 897 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Laba, o as jau daugiau judu, tikiuos geryn cia viskas eina, siandien net i sokius eisiu, pasedet, pavarvint seile, ir paziuret,ka nepamirsciau juokas nu va smagu girdėti sveiksti jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 6:25 PM | Žinutė # 898 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš laukiu brangusis pavalgys,mama su Airiduku pabus važiuosime iki pašto reikia siuntinukus išsiųsti oras koks fainas saulikė šviečia pas mus liuks
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 6:32 PM | Žinutė # 899 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Aš laukiu brangusis pavalgys,mama su Airiduku pabus važiuosime iki pašto reikia siuntinukus išsiųsti oras koks fainas saulikė šviečia pas mus liuks jūms gerai saulutė jus lepina,pas mus tai niūru
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 6:33 PM | Žinutė # 900 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes tai važiuosime pasiimti dviračius, važiuosime pasivažinėti oj kaip senai važinėjau faina bus
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2012-03-21, 6:33 PM |
Atsijungęs |
| |