|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-29, 2:49 PM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.as buvau kaune.pavazinejau.biski bijojau.bet po to nieko nieko...dabar eisiu bilietu biski pasimokinti.saulute sviecia smagu smagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2012-03-30, 7:58 AM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos, atsikėliau ryte ir pagalvojau, kad šiandien jau penktadienis, šis sekmadienis jau verbų sekmadienis, o kitas savaitgalis pavasario nuostabi šventė VELYKOS, laukiu kaip mažas vaikas Velykų nes žinau, kad vaikams tai didelė šventė, be to senelis (mano tėtis grįžta iš Norvegijos savaitei, labai pasiilgome tiek vaikai, tiek aš tiek mama, nes nežinome po to po kurio laiko pamatysime ) oi nuo ryto aš čia tokiomis temomis
O aš vis dirbu ir bandau sportuoti, tik šią savaitę nesisportuoja arba minimaliai nes draugių sulaukiau bet bus ramu Velykoms ir į pirtukę galėsiu įlįsti
Gero savaitgalio merginos, nors dar užbėgsiu, nors nežinau kaip kas čia bus... pas mus žada internetą tvarkyti, tai gal ir be ryšio būsiu
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-03-30, 9:06 AM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės LAVA, labuka jo velykos jau greitai laukiu ir aš labai mažius mano dar miega tai aš kompinuosi,eisiu žalios arbatos pasidaryti ir paskui pratimų daryti ryt tikriausiai turėsime svečių atvažiuos vyro pusbrolis su žmona ir vaiku ,tai vakarosime žadėjom šašliką kepti bet orus tai nieko gero praneša geros dienelės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Penktadienis, 2012-03-30, 10:36 AM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka LAVA linksmos nuotaikos pas jus, smagu kai grįšta artimieji LAURYTUKE smagiai pasibukite. NEOLE puiku, kad sekasi vazinejimas neblogai kada jau tikrasis egzaminas?
O mes sirguliuojam, ir vyresnelis jau uzsikrete pakosti, temperatura.Tai nuotaikos biski ne kokios dar ryt drauges 30-metis tai gerai, kad cia visai pat namu pirteleje bus,nereikes niekur vaziuoti, tai parbegsiu ir vaikuciu paziureti kaip jiem ssekasi su seneliais.
|
Atsijungęs |
| |
|
|
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-03-30, 3:08 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) LAURYTUKE smagiai pasibukite. ačiū o jums sveikatėlės Quote (snieguoliuke) Laurituke, mergyt smagiai pašėlk ačiū,stengsimės Quote (snieguoliuke) o pas mus oras nekoks pas mus irgi ne koks,lijo,ir snigo nu tokia šlapdriba
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2012-03-30, 8:42 PM | Žinutė # 982 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas,na yra vakarojanciu?
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-03-31, 9:24 AM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas kokia gera šian nuotaika vakare laukiam svečių,dar tokia proga šiandien kaip tik gera Būčiau užmiršusi vakar prisiminiau kaip tik šiand gi Kovo 31 ta nuostabi diena ka prieš 5 metus mes vienas kitam ištarėme ''Taip''
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Pirmadienis, 2012-04-02, 7:38 AM | Žinutė # 984 |
[ ( FR) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, ateinu pas jus su kavute
Kur dingo pavasaris?Siaubas atidengiau užuolaidas ir patikėti negaliu, sniego tiek daug lyg žiemos vidurys būtų Liūdna..
Kaip miegojote?
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Pirmadienis, 2012-04-02, 8:30 AM | Žinutė # 985 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, Quote (Laurituke) prisiminiau kaip tik šiand gi Kovo 31 ta nuostabi diena ka prieš 5 metus mes vienas kitam ištarėme ''Taip'' sveikinu, graži šventė . o prieš tris metus šią dieną operavo mano Laurą - tai mums lyg antras gimtadienis... nors prisimint nesinori...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-04-02, 9:57 AM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) sveikinu, graži šventė mua . o prieš tris metus šią dieną operavo mano Laurą - tai mums lyg antras gimtadienis... nors prisimint nesinori... labai,ačiū tau nu jo tada ir jums prisiminimas išliks šitą dieną,bet svarbu kad viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-04-02, 9:58 AM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na sugryžtam po savaitgalio visi pas mus buvo svečių nemažai tai pasedėjom tą mūsų progą pabalevojome ir praėjo tas savaitgalis maniškis ryt eina į po kalbį dėl naujo darbo žiūrėsim jei priims bus super ten alga dvigubai didesnė gal pasiseks
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-04-02, 12:47 PM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms, na ką žiema vėl atėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-04-02, 1:44 PM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas visoms, na ką žiema vėl atėjo juokas juokas laba jo žiauru atsikeliam sniego pilną,vėjas didžiausias brrr....kaip nefaina
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Pirmadienis, 2012-04-02, 1:55 PM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau