|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-04-10, 9:41 AM | Žinutė # 1081 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Su praėjusiomis velykomis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 9:42 AM | Žinutė # 1082 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas :mua: :mua: kokia graži diena pas mus žada būti :liuks: aš iš pat ryto lekiau pas daktarę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2012-04-10, 9:43 AM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 9:45 AM | Žinutė # 1083 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip gi tos velykos,m? sypsausi oj labai smagiai buvom sekmadienį bažnyčioje, o po pietų lėkėm pas krikštasūnį, paskui į Sauls miestą tai va vakar grįždami dar pas babą užsukome, pas krikštotėvelius pasisvečiavome kinderis susirinko visas dovanas iš visų ir laimėtus kiaušinius, tai net nežinau kur juos reikės dėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 11:16 AM | Žinutė # 1084 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mums velykos labai ramiai namuose su artimaisiais ir gerai nebuvo stiprių balių,sveikata gera liuks oras šnd pasakiškas nuvedžiau Airiduką į darželį mėginsim db taip,iki pietų pabus pavalgys ir eisiu aš jo pasiimti,žiūrėsim gal taip nesirgsime,kol namuose esu pamėginsime,gautusi mums kaip kad į mokyklėlę vesti tą kur žadėjau tai va buvau turguje apsipirkau,db gryžau reikia eiti apsitvarkyti ir varysiu vaiko jau parsivežti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Antradienis, 2012-04-10, 11:27 AM | Žinutė # 1085 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka, na ir mes po svenciu prisiduodam, graziai viskas praėjo, primarginom kiaušinukų, pasisveciavom sulaukėm velykų bobutės siandien iskeliavo zuikiai jau i darzelį nusinešė po margutį ridenimui.Aš darbe, trumpesnė si sav. bus
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-04-10, 12:08 PM | Žinutė # 1086 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutės merginos kaip gi tos velykos,m? Sveika Velykos normaliai,gana ramiai ir visai fainiai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-04-10, 1:56 PM | Žinutė # 1087 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką veikinėjate Oras labai gražus, vaikinukai išėjo krepšinio žaisti,o aš katik draugę išleidau. Reiks eit kažką valgyt gaminti,tingisi labai,reiks kokių šaltibarščių padaryti ir bus gerai. Po švenčių reikia padaryti iškrovos dieną
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 5:03 PM | Žinutė # 1088 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vaikinukai išėjo krepšinio žaisti,o aš katik draugę išleidau. Reiks eit kažką valgyt gaminti,tingisi labai,reiks kokių šaltibarščių padaryti ir bus gerai. gerai tai draugas nedirba smagu krepšinis labai oj kaip skanu šaltibarščiai Quote (Romeniukas) Ką veikinėjate pasportavę grįžom su kinderiu, laukiam kol grįš brangusis ir lėksim į sodą
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2012-04-10, 5:04 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 5:05 PM | Žinutė # 1089 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Airiduką į darželį mėginsim db taip,iki pietų pabus pavalgys ir eisiu aš jo pasiimti,žiūrėsim gal taip nesirgsime,kol namuose esu pamėginsime,gautusi mums kaip kad į mokyklėlę vesti tą kur žadėjau :) pabandysi ir pamatysi , gal ir nebesirgs, ir kiek čia to darželio beliko, tuoj atostogos vasaros
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 5:31 PM | Žinutė # 1090 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pabandysi ir pamatysi , gal ir nebesirgs, ir kiek čia to darželio beliko, tuoj atostogos vasaros liuks liuks jo jau greitai ir atostogos, na tikiuos bus viskas gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-04-10, 7:14 PM | Žinutė # 1091 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas dar kartelį Gryžome pagaliau iš kiemo,prisižaidėm krepšinio,palaikstėm pasportavom,žodžiu nusikaliau nuo kojų.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 9:27 PM | Žinutė # 1092 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas Romeniukai buvot cirke draugyt buvo, tai sakė nepatiko bet vis pramoga
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-04-10, 9:28 PM | Žinutė # 1093 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o va šiandien mano draugytę paguldė į ligoninę, grįžom aplankę ryt operaciją darys
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-04-10, 9:36 PM | Žinutė # 1094 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai buvot cirke draugyt buvo, tai sakė nepatiko bet vis pramoga Nea nebuvome,nes tą dieną dar buvome Panevėžį.
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-04-11, 8:53 AM | Žinutė # 1095 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba visoms, su praejusiomis sventemis mes ramiai, namie, nes man puskes bjaurios atvaziavo,nieko nenorejau, tai prikepe maniskis saslyku, ir pragulinejom su vaikais prie tv, tikslaiu su vaiku, nes merginos mano lakste placiai, reikejo draugus aplankyt, nes jau tokios ilgo tos atostogos apsitvarkiau, maniskis isleke laminato det, chalymit, tai viena namuose, reik eit bumcikus uzsileist, ir toliau imtis kazka krapstytis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |