Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-02, 9:55 PM | Žinutė # 1261 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| beje labas vakariukas mes jau su kinderiu grįžom iš rungtynių laimėjo Ekraniečiai tai va kinderis jau miega, brangiausiasis dirba aš sakau pasikompinsiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 7:34 AM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kaimynė neleido sodinti sako dar nušals, liepe arba sekmadienį arba pirmadienį sodinti neleido,taip atrodo kad į jos daržą sodinat
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 7:35 AM | Žinutė # 1263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas,gražu,saulutė šviečia važiuosim į kryžių kalną
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 7:49 AM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės pas mus šiandien darželį mamyčių šventė, tai ruošiuosi vakar mažei mano bloga buvo , anyta užvakar daug baltymų uždavė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 9:16 AM | Žinutė # 1265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, ta tavo kaimynka griuk negyva idomu kokius tu ruosiaisi sodinti.jei sodinukus tuos maziukus juos gi rekomenduoja seti balandzio vidury gguzes pradzioj.tai jiems nieko ir nenutiks....as jau prisiskaiciau tai man kas.sodinu ir taskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 1:29 PM | Žinutė # 1266 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms Quote (virginijak) sveikutės pas mus šiandien darželį mamyčių šventė, tai ruošiuosi Kaip smagu i tokia svente...O mano dukros darzelyje rytoj mamyciu svente,o as negalesiu joje dalyvauti
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 4:31 PM | Žinutė # 1267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ir tuoj va eisiu i mamyciu svente.jau ready.diedas ir tas eina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 6:01 PM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 6:02 PM | Žinutė # 1269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) pas mus šiandien darželį mamyčių šventė, tai ruošiuosi Mūsų darželį tai pat,bet dėja nedalyvavome,nes dėl tam tikrų problemų dovydas nebuvo darželyje.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 6:03 PM | Žinutė # 1270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as ir tuoj va eisiu i mamyciu svente.jau ready.diedas ir tas eina ateina ne vienas tėvelis į tokią šventę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 7:50 PM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Katik gryžom iš kiemo,neblogą žygi nukeliavom su dviračiu.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 9:46 PM | Žinutė # 1272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjate? mano vaikas užmigo db kai šiltą tai aš jį matau tik vakare duodasi kieme čia su kaimynų vaikais db manija su beibleidais varo šnd tai ant gatvės visi parkritę varė,tai gryžo juodas kaip velniukas ryt vedu Airiduką į kirpyklą ,reikia pagražinti jau apaugo vaikinas Į kryžių kalną nebenuvarėm visą dieną mieste prabuvom,su mama ir Airiduku kavinėje buvom pasisėdėjom,tai pasivaikščiojom,smagi diena buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 9:48 PM | Žinutė # 1273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas Quote (noele) snieguoliuke, ta tavo kaimynka griuk negyva juokas juokas idomu kokius tu ruosiaisi sodinti.jei sodinukus tuos maziukus juos gi rekomenduoja seti balandzio vidury gguzes pradzioj.tai jiems nieko ir nenutiks....as jau prisiskaiciau tai man kas.sodinu ir taskas juokas juokas juokas na sodinukus tuos, bet nelabai jie maži, ji tokia užkietėjus sodininkė, tai sakau kaip vyresnis žmogus gal reiktia klausyti nes sakė, jei nebus praėję pirmos šalnos visi svogūnai bus žieduoliai na juojas juokais bet pernai taip buvo kitai kaiminkai, norėjo pirma pasisodinti bet pašalo ir visus išmesti teko tai va sakė kad svogūnų diena gegužės 6-7 tai vistiek sekmadienį vakare lėksim iki sodo reikės ir pasisodinti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 9:51 PM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką veikinėjate? mano vaikas užmigo db kai šiltą tai aš jį matau tik vakare juokas duodasi kieme čia su kaimynų vaikais sypsausi db manija su beibleidais varo šnd tai ant gatvės visi parkritę varė,tai gryžo juodas kaip velniukas sypsausi sypsausi ryt vedu Airiduką į kirpyklą ,reikia pagražinti jau apaugo vaikinas sypsausi gerai Į kryžių kalną nebenuvarėm visą dieną mieste prabuvom,su mama ir Airiduku kavinėje buvom pasisėdėjom,tai pasivaikščiojom,smagi diena buvo liuks liuks maniškis irgi atlūžo va va žinok į kirpyklą tai ir mes užrašėm jėtau reikia kirpti beveik kas mėnesį o šiandien tai kinderiukas labai nusikalė nes vyko futbolo varžybos tai prieš 2 mokyklas laimėjo, liko dar 7 sakė nori būt čempionais o šeštadienį važiuos į Vilnių, pirmadienį į pasvalį rungtyniau, sakaiu kad šeštadienį neleisiu tegu pailsi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 10:18 PM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau