Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
laurintare | Data: Pirmadienis, 2012-05-07, 2:09 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutės pasirodau ir aš kad gyva po savaitgalio gana smagaus Sveikute,ir ka taip smagaus nuveikete? Kaip orai Lietuvoje?Pas mus Londone lyja,saltoka.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-07, 8:37 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va savaitgalis baigėsi prasideda darbų savaitė savaitgalis super duper bet va vakar vakare pradėjo lyti tai vaikai per lietų žaidė varžybose nors ir šiandien nekokia diena buvo, bet į vakarą išgražėjo Ką gro nuveikėte merginos ar pasveikino mažieji ar mažosios su mamyčių dienele
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Pirmadienis, 2012-05-07, 10:53 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes prisiduodu ir as, kad gyva atejau pailseti Gal kas arbatos, kavos su manimi, nes naktele nusimato ilga, turiu uzsakymus pasibaigti, nes ryt leksim siltnamio tvarkytis ir sodintis visko, siandien tai nuo ryto iki pietu, prasidaviau lauke, pasisodinau geles, vijoklius, viena namuose taip faina is tikruju, toks poilsis, susitvarkau, valgyti padarau ir po to jau savo malonumui bet per diena vaiku pasiilgstu
Gero vakaro, o jeigu kas prisijunks prasom i kompanija, einu sukelsiu darbukus, gal kam bus idomu akis paganyti, nors nieko mandro
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2012-05-08, 7:47 AM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Antradienis, 2012-05-08, 8:41 AM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas gražios dienos visoms
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-05-08, 10:00 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) ir ka taip smagaus nuveikete? sypsausi Labuka draugė iš italijos yra gryžusi tai vis paūžiam linksma,sekmadienį pas mamą buvau svečiuose vakarienė buvo skani,vyniukas tai va
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-05-09, 7:47 AM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas,kaip miegojot? aš tai gan gerai,rytą vis pabundu nuo paukštelių čiulbesio,labai jau grdisi po langu naktį išvažiuoju rūbelių,tai sąrašus darausi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2012-05-09, 10:12 AM | Žinutė # 1313 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| L;abukas visoms Quote (Laurituke) Labuka draugė iš italijos yra gryžusi tai vis paūžiam Smagu smagu kompanijoje zinoma .Girdejau Lietuvoje vel zada atsilti.Mano vyro gimtadienis siandiena,tai teks ir man vakare kai grys po darbo svesti,tik kad kompanija jau vyriska bus,nes jo pusbroliai be zmonu ,jos Lietuvoje. Na o poryt jau laukia kelione i Lietuva,grysiu kaip tik ant Palangos vasaros atidarymo teks issilieti i ta surmulyna Dukra labiau lauktuviu laukia ne manes taip sake mama kai skambinau,va se tau ir vaikai siais laikais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-09, 12:26 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-05-09, 1:15 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laurintare, labas seniai matyta,kaip jum sekas Gb?beje labas ir kitom ui kaip seniai cia bebuvau siandien nudziugino brolis kviecia mane<viena>, tevelius ir jis kad pakeliautume liepa 5 d po Skotija.tai bandysiu vyra uzglostyti kad isleistu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-05-09, 9:26 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės ką per dieną nuveikėt? aš tai susitvarkiau Airidukas pas močiutę miega jau,eisiu plautis galvą ir prigulti,nes 12val nakties išvažiuojam rūbelių gero vakaro merginos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-09, 9:34 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas Quote (Laurituke) Sveikutės ką per dieną nuveikėt? aš tai susitvarkiau Airidukas pas močiutę miega jau,eisiu plautis galvą ir prigulti,nes 12val nakties išvažiuojam rūbelių gero vakaro merginos mua mua sekmės kelionėje oj aš tai nusikaliau , bet nieko tuoj savaitgalis suruošiau šašlykiuką, iki savaitgalio išsimarinuos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-09, 9:36 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kinderis šiandien su tėčiu važiavo dirbti, nes sakė labai reikia naujo futbolo kamuolio, kadangi senasis suplyšo o kainos tų komuolių tai va padirbo užsidirbo kamuoliui nupirko už 59, o seniau sakė jis kainavo 119, sako gal ilgiau laikys
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 3:06 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas Oj pavargau šiandien,lakstėm daug po miestą buvom kirpykloje,nusidažiau plaukus,Deivyduką apkirpo, paskui po akropolį davėmės,žodžiu pavargau,o dar reiks eiti kepti kepsnių, gryš šiandien brangusis Oras gražus taip ir norisi kažkur lėkti,nieko greit savaitgalis pasiimsime Dovyduką ir važiuosime traukiniu į Vilnių Man kaip greit dienos bėga tai ne tas žodis čia pirmadienis čia penktadienis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 7:14 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka, prisiduodu, kad mums viskas gerai tiesiog as uzsikasusi su diplominiu bet jau viskas į pabaigą tikiuosiu apsiginsiu ir viskas bus baigta. vaikuciai dar eina i darziuka nuo 11 d.birzelio atsotogaus visa vasara iki rugsejo pirmos.Vyresnelio 31 d. isleistuves is darzelio kita met jau keliaus į paruošiamukus. Tai tiek, dovanokit, kad nedalyvauju diskusijose, neįkeliu darbeliu prizadu atsigriebti po mokslų, šeip sukuriu šį tą, bet įkelti neturiu laiko.
Sekmės visoms!
|
Atsijungęs |
| |