Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-06-03, 9:28 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Siandien suzinojau gera naujiena,kad mano geriausia draugyte tuokiasi Reiks ruosti mergvakari Paskui dar seses vaiku krisktynos,zodziu bus sia vasara ka veikti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Sekmadienis, 2012-06-03, 10:18 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Siandien suzinojau gera naujiena,kad mano geriausia draugyte tuokiasi kaip norėčiau kokiose vestuvėse pasišokti taip seniai kas tuokėsi... Quote (Romeniukas) Reiks ruosti mergvakari smagumelis Quote (Romeniukas) Paskui dar seses vaiku krisktynos,zodziu bus sia vasara ka veikti nu jau jo,švente ant šventės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 9:30 AM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) kaip norėčiau kokiose vestuvėse pasišokti taip seniai kas tuokėsi... As visai neesu buvusi vestuvese
Quote (Maribella) nu jau jo,švente ant šventės Tai jau tikrai,kad bus nemazai svenciu,kelias teks net atsaukti,nes nebeisesi visur sudalyvauti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 9:31 AM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 9:37 AM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na va šiandien dienelė manau bus geresnė kinderis išėjo į stovyklą, tai šiandien sakė aplankys bandelių rojų, keps bandeles sakė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 11:19 AM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va išvijo statybininkai mus iš darbo, atėjo perdažyti sienų tai sakom pailsesim keles dieneles o dienelė tai tikrai nebloga šiandien, reikės po pietų lėkti iki soliariumo, vakare važiuosim pasivažinėt su dviračiais jei lietus nepradės lyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 1:35 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutė ateinu pasilabinti sveikata prasta po balių šnd dar mamos gimtadiernis tai turbūt važiuosim į Akmeninę pilį už šiaulių pasibūti,papietauti ta proga Airidukas pasižais yra ten ką veikti diena šnd tikrai šiltesnė ,nei vakar.Geros dienos mielosios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 1:36 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Siandien suzinojau gera naujiena,kad mano geriausia draugyte tuokiasi Reiks ruosti mergvakari Paskui dar seses vaiku krisktynos,zodziu bus sia vasara ka veikti liuks nu va kokios žinios smagu mėlis.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 1:39 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka....nu va maziuke mano darziuke.leisiu iki 14.po to jungs grupes tai sedes namie.arteja tas mano 30metis.bet svesiu liepa jau kavyne uzsakyta.osim iki ryto buvau mieste kirpykloj.apsikirpau biski grifkute galiukus.nes ilgi jau buvo....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 7:05 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas
Quote (noele) labuka....nu va maziuke mano darziuke.leisiu iki 14.po to jungs grupes tai sedes namie.arteja tas mano 30metis.bet svesiu liepa jau kavyne uzsakyta.osim iki ryto buvau mieste kirpykloj.apsikirpau biski grifkute galiukus.nes ilgi jau buvo.... Oj smagu jums bus, Liepa ir mano gimsiukas,bet dar nieko nezinau ar svesiu ar ne
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 7:06 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Uzknisa mane tokie orai, mmiegas tik ima daugiau nieko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 7:40 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutė ateinu pasilabinti sveiki sveikata prasta po balių juokas šnd dar mamos gimtadiernis tai turbūt važiuosim į Akmeninę pilį už šiaulių pasibūti,papietauti ta proga liuks Airidukas pasižais yra ten ką veikti liuks diena šnd tikrai šiltesnė ,nei vakar.Geros dienos mielosios mua mua oj geras gimtadienis jaučiu buvo labai gražu toj Akmeninėj pilį, draugų vestuves ten šventėm super pas mus irgi žymiai šilčiau nei savaitgalį Quote (noele) abuka....nu va maziuke mano darziuke.leisiu iki 14.po to jungs grupes tai sedes namie.arteja tas mano 30metis.bet svesiu liepa jau kavyne uzsakyta.osim iki ryto buvau mieste kirpykloj.apsikirpau biski grifkute galiukus.nes ilgi jau buvo.... oj baliukas geras laukia pasilgs jaučiu mažoji tavo daržiuko iki rudens
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 7:41 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o pas mus birželį ir rugpjūtį šventės nuo savaitgalio prasideda, ir visi jubiliejai tai liepa tada ilsėsimės ir atostogausim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 9:14 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ka veikinejate merginos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 9:18 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ka veikinejate merginos mirkt galvoju kaip čia kinderį ryt aprenkt nes vaziuos į žirgyną jaučiu ryte sumastysiu, kai pamatysim koks oras
|
Atsijungęs |
| |