Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
Vai2ske | Data: Antradienis, 2012-06-05, 8:16 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik merginos,uzsukau pasilabint...blyn, atsidariau puslapi, ieskau, ieskau, o musu pliurpaliukunera, ziuriu gi neprisijungus na ka,gryzau po darbuko, siltnami apejau, didckei tases padejau susikraut, prie ezeru islekia, pasalt ir uodu pasert dabar dar vaziuosm pas kirpeja i namus, karciuku uzsinorejo tai va, idomu, ar nesikeiks gerai, gero vakarelio, Lauruska, o Rusla o Ramygala nebevaziuoja? as jam stipriau ipilciau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-06-05, 8:19 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, priviet
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-06-05, 8:20 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Lauruska, o Rusla o Ramygala nebevaziuoja? as jam stipriau ipilciau ipilciau ir as
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-06-05, 8:26 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, labukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-06-05, 9:01 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip jums mergos tokios sukneles Man niekada labai nepatiko, bet dabar viskas reikia ir vsio, nusiziurejeau gana nebrangiai, aisku dar reikes basuciu ant platformos ir manau vasarai kasdienai bus super :liuks: Seniau galvojau,kad tokios tinka tik aukstoms,bet ne ir mazutems graziai ziurisi
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2012-06-05, 9:02 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:00 AM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal darbelį užsikasus, reiks facebooke pasidairyt, matau žaidime gyvybių prašo, tai vadinasi užsuka juokas juokas reiškia žaidžia Quote (Romeniukas) tai ka tik balta geria juokas ir baltą tik per progas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:03 AM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) privietik merginos,uzsukau pasilabint...blyn, atsidariau puslapi, ieskau, ieskau, o musu pliurpaliukunera, ziuriu gi neprisijungus juokas oi tu Quote (Vai2ske) a ka,gryzau po darbuko, siltnami apejau, didckei tases padejau susikraut, prie ezeru islekia, pasalt ir uodu pasert juokas gerai jaunimui smagu,faina Quote (Vai2ske) gerai, gero vakarelio, Lauruska, o Rusla o Ramygala nebevaziuoja? as jam stipriau ipilciau juokas bankrotas lyg ten,tai nebeveža kiek ankščiau kalbėjo Quote (Romeniukas) ipilciau ir as juokas juokas iš kur jau čia tokios geros Quote (Romeniukas) Kaip jums mergos tokios sukneles galvoju Man niekada labai nepatiko, bet dabar viskas reikia ir vsio, nusiziurejeau gana nebrangiai, aisku dar reikes basuciu ant platformos ir manau vasarai kasdienai bus super liuks liuks Seniau galvojau,kad tokios tinka tik aukstoms,bet ne ir mazutems graziai ziurisi liuks kūdoms man jos labai gražiai atrodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:27 AM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:28 AM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kūdoms man jos labai gražiai atrodo O man labiau graziai atrodo aukstoms
Koks grazus rytas,tai ir nuotaika visai kita
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:34 AM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O man labiau graziai atrodo aukstoms gerai čia skonio reikalas Quote (Romeniukas) Koks grazus rytas,tai ir nuotaika visai kita liuks liuks jo lauke super buvau su šuniuku,tai šnd su Airiduku važiuosim iki draugės mano jaučius,ten dar viena draugė atvarys su vaiku tai pasibūsim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:37 AM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo lauke super buvau su šuniuku,tai šnd su Airiduku važiuosim iki draugės mano jaučius,ten dar viena draugė atvarys su vaiku tai pasibūsim Oj tai smagu kai kelios padruskes susitinka su vaikais Oras grazus kieme tik ir buti
Nervuoja pas mus nera silto vandens,tingiu,bet teks sildytis ir galva issiplauti, ar vakaro palaukti kol atsiras
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:38 AM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj tai smagu kai kelios padruskes susitinka su vaikais liuks Oras grazus kieme tik ir buti liuks jo,kaip sakoma kuo daugiau tuo smagiau
Quote (Romeniukas) Nervuoja pas mus nera silto vandens,tingiu,bet teks sildytis ir galva issiplauti, ar vakaro palaukti kol atsiras juokas nesiplauk ne,lauk vakaro
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:42 AM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo,kaip sakoma kuo daugiau tuo smagiau Tik paskui vakare truputi galva skauda nuo to kuo daugiau tuo geriau
Quote (Laurituke) nesiplauk ne,lauk vakaro As ir taip galvoju,kam cia to reikia
Oj reiks lekti iki mokyklos,paskui uzregistruoti Dovyda pas gydytoja,eisime tikrintis sirdeles, nepatinka man jo kai kurie sipmtomai, mazam buvo uzesiukai istisai,sake turetu isaugti,bet iki siol jam pasikartoja sirdeles problemos, zodziu reikia tikrintis.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 8:44 AM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tik paskui vakare truputi galva skauda nuo to kuo daugiau tuo geriau juokas juokas jei geriama taip,bet jei ne tai nuo ko ta galva Quote (Romeniukas) As ir taip galvoju,kam cia to reikia juokas juokas tai aišku Quote (Romeniukas) Oj reiks lekti iki mokyklos,paskui uzregistruoti Dovyda pas gydytoja,eisime tikrintis sirdeles, nepatinka man jo kai kurie sipmtomai, mazam buvo uzesiukai istisai,sake turetu isaugti,bet iki siol jam pasikartoja sirdeles problemos, zodziu reikia tikrintis. tai būtinai reikia žiūrėtis,kas čia jam yra aš einu daryti pratimų,iki užsuksiu dar jei vaikas nepabus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-06-06, 10:24 AM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms oj kokia graži dienelė super geros dienelės visoms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |