Pirmadienis, 2024-12-02, 11:50 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
noeleData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:49 PM | Žinutė # 241

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
Romeniukas, a matai aip tu cia.sakau kad nesigaudau kur tu randies geda

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:49 PM | Žinutė # 242

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ai visi vaikai ejo i pirma klase visi teveliai tas baimes pragyveno ir vaikai po truputi po truputi puikiai keliauja vieni i mokyla, tik atsargumo reikia labai mokinti.

tikrai taip liuks liuks tik kai pati mokytoja sako vaikas visai kitaip elgiasi kai vienas eina, jaučia atsakomybę didesnę, o jei su draugais, tai kaip draugai tai jis jis iš paskos nepatinka nepatinka o jei draugai vyresni nepatinka nepatinka mūsų vieno klasioko mama pastoviai skambina po treniruočių ir klasia ar Linas sako ne su Dominyku juokas juokas juokas o jis pastoviai mieste gastroliuoja su vyresniais draugais juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:50 PM | Žinutė # 243

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
man cia jau katastrofa artrodo kad nenukirta bambagysle...nes va viena mamyte irgi nesuranta kip galima viena 6m vaika paleisti i lauka.mes plius kaime cia gyvenam visi visus pazista man tai nebaisu..o tai mamytei baisu.

Yra tokiu ir hus, ne tik laiko namie siltanio saligomis pavasari kai jau silta net skareles risa vos ne salikus nes gali perpusti vejelis, tai pat ir su kiemeu ir mokykla praktiskai uz rankyciu vedzioja,neduok dieve bandys lipti imedi tai katastrofa, o jei nugrius jetau jetau juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:51 PM | Žinutė # 244

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
Romeniukas, a matai aip tu cia.sakau kad nesigaudau kur tu randies

juokas nu jo gastroliuoju po miestus juokas ka padarysi yra kaip yra, siuo metu dar tarp Kauno ir pnv. Visai nenoriu likti Pnv bet del vaiko teks kol kas bent jau :)

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:52 PM | Žinutė # 245

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
juokas man cia jau katastrofa artrodo kad nenukirta bambagysle...nes va viena mamyte irgi nesuranta kip galima viena 6m vaika paleisti i lauka.mes plius kaime cia gyvenam visi visus pazista man tai nebaisu..o tai mamytei baisu. galvoju

tai žinok ir man panašei taip, netgi žinok va važiavo į ekskursiją vaikai neleido vienos mergaitės, nes tėveliams vietų nebuvo, sako vienos neišleisiu juokas juokas juokas juokas dar sakau kai mergaites globoja tai dar pusę velnio, bet kai berniuką atlydį ir paisemą juokas juokas juokas mes savaitę nuvežėm ir parsivežėm, o paskui persėda per 2 autobusus ir vienas parvažiuoja, tik tėtis ryte važiuoja į darbą tai nuveža liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:53 PM | Žinutė # 246

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
ka padarysi yra kaip yra, siuo metu dar tarp Kauno ir pnv. Visai nenoriu likti Pnv bet del vaiko teks kol kas bent jau :)

na nieko pamatysi viskas susitvarkys grįš tėtis anksčiau ar vėliau, ir vėl viskas bus po senovei liuks liuks

Atsijungęs
noeleData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:53 PM | Žinutė # 247

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
neduok dieve bandys lipti imedi tai katastrofa, o jei nugrius jetau jetau

sakau man tai nedaeina...kaip sake aukletoja darzeli kad atejo vaikai i darzeli nei zirklem nemoka naudotis niekom.as saviskiai nuo 4 metuku daviai karpyti klijuoti..uzsimanydavo agurko atsipjaudavo.nematau tame tragedijos.o kam nepatinka kaip as vaika auginu sakiau ir sakysiu tegu susidegina juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:55 PM | Žinutė # 248

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
sakau man tai nedaeina...kaip sake aukletoja darzeli kad atejo vaikai i darzeli nei zirklem nemoka naudotis niekom.as saviskiai nuo 4 metuku daviai karpyti klijuoti..uzsimanydavo agurko atsipjaudavo.nematau tame tragedijos.o kam nepatinka kaip as vaika auginu sakiau ir sakysiu tegu susidegina juokas

žinok tirai yra nepatinka nepatinka bet čia net nežianau kaip tokias mamas pavadint, jokio savarankiškumo vaikams nepatinka nepatinka man tai dabar pats baisiausias dalykas kai domsius arbatą pilasi iš arbatinio, bet dar nei karto neapsipylė su karštu vandeniu, sakau ir man kartais, pasitaiko, bet jug anksčiau ar vėliau reikia išmokti liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:56 PM | Žinutė # 249

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
sakau man tai nedaeina...kaip sake aukletoja darzeli kad atejo vaikai i darzeli nei zirklem nemoka naudotis niekom.as saviskiai nuo 4 metuku daviai karpyti klijuoti..uzsimanydavo agurko atsipjaudavo.nematau tame tragedijos.o kam nepatinka kaip as vaika auginu sakiau ir sakysiu tegu susidegina

ai rimtai globoja kaip pampersinius, paskui stebisi kad nieko nemoka, ir panasiai, nieko neleidiza net vaikui nukristi suprasti kas yra nubrozdinti keliai juokas Pas mus nespeja gyti nubrozdinti keliai juokas Lipa kariasi griuna ir toliau i trasa juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:56 PM | Žinutė # 250

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
va tikrai kas liecia tarkim duine ar arbatinukus tai ir man dar labai baugu,bet savaime aisku cia laiko klausimas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:57 PM | Žinutė # 251

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
noele, kaip teisės, jau išsilaikei mirkt kiek pas jus jos kainuoja mirkt mano draugytė sumaste laikyti, tai nuėjo norėjo lizingu pasiimti kokiems metams, tai neleido bankas juokas juokas juokas juokas sako alga per maža ir dar kažką išsimokėtinai paiemus ir nedavė geda geda bet ir uždirba ji normaliai nu idomei juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:58 PM | Žinutė # 252

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
va tikrai kas liecia tarkim duine ar arbatinukus tai ir man dar labai baugu,bet savaime aisku cia laiko klausimas

va va oj žinok kai pasako kad eina arbatos pasitaisyti net nupurto mane geda geda bet ir valgyt pasidaro, bandė kažkada ir blynus keptis juokas juokas juokas juokas aišku prižiūrėjom bet manau laiko klausimas, tai galės mums pietus gaminti juokas juokas juokas

Atsijungęs
noeleData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 10:02 PM | Žinutė # 253

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mano pati pasidaro arbata.prisipila arbatini uzsikaicia pasidaro dasipila salto vandens.nera jau ji mazyte ir 5 metuku puikiai viska mokejo..ji pas mane toks vaikas kad jai viska reikia zinoti ir moketi..
mano teises jau i pabaiga eina liko regitroje vaziavimas.bet dabar pilna.ir neistaukau su instruktorium kad man atitiktu vaziuoti i kauna dar pravaziuoti ir kad iskart i regitra.nu bet issilaikysiu.nes zadu menesio pabaigoj nu po 20 jau imti.ziuresiu kaip seksi.kazinau kiek kainuoja1500lt tai tikrai reikai tureti.o po to gi kiek neislaikai toliau moki galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 10:23 PM | Žinutė # 254

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau