Pirmadienis, 2024-12-02, 11:36 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 3:14 PM | Žinutė # 226

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
juokas juokas juokas juokas o kam tau jos??? juokas juokas

nes jis laikysis C kategorija, tai man sakė eit motociklo, nes labai pigiai gausis, nes dirbo pas vairavimo mokyklos direktorių tai kaip priedą prie uždarbio pasiūlė liuks liuks liuks tai sakaiu kodėl gi ne juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 3:27 PM | Žinutė # 227

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
nes jis laikysis C kategorija, tai man sakė eit motociklo, nes labai pigiai gausis, nes dirbo pas vairavimo mokyklos direktorių tai kaip priedą prie uždarbio pasiūlė liuks liuks liuks tai sakaiu kodėl gi ne juokas juokas juokas

juokas juokas juokas juokas juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 3:58 PM | Žinutė # 228

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutes. Parsivilkau ir as namo, buvom kieme su kaimynka, paskui nuejom kavintis tai taip ir kavinomes kelias valandas juokas Vaiku is kiemo neimanoma iskrapstyti,dabar dove susitiko su savo meile Auguste tai isgastroliavo visi kazkur iki Augustes namu :) As laukiu draugytes turi ateiti, reikia truputi apsikuopti

Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 6:06 PM | Žinutė # 229

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
aš sulaukiau saviškio,varysim iki ermitažo reikia dažų mašinai,biški tvarkom nes 1madienį technikinis varomas bus,reikia aptvarkyti :) :)

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:01 PM | Žinutė # 230

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
dabar dove susitiko su savo meile Auguste tai isgastroliavo visi kazkur iki Augustes namu

o tai išleidi vieną geda nors netoli ji ten gyvena bet vistiek geda

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:03 PM | Žinutė # 231

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Mūsų kinderis neseniai tik iš šiaulių grįžo, sakė labai patiko po muziejus vaikščiot liuks ryt paskutinė stovyklos diena mirkt mirkt prasidės atostogos liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:24 PM | Žinutė # 232

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o tai išleidi vieną nors netoli ji ten gyvena bet vistiek

nu cia dadabar ne pampersinis jau vaikas puikiai orentuojasi savo rajone, tai kaip i mokykla eis, nematau tame bedos :)

Atsijungęs
noeleData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:41 PM | Žinutė # 233

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
Romeniukas, biski nesigaudau kur tu gyveni galvoju ar kaune ar panevezy...mano ir vieno laksto ir nematau tame bedos..reikia ugdyti savarankiskuma.ne sjei pradesiu dirbti teks po to buti vienai namie ir eiti i mokykla....

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:43 PM | Žinutė # 234

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
Romeniukas, biski nesigaudau kur tu gyveni ar kaune ar panevezy...mano ir vieno laksto ir nematau tame bedos..reikia ugdyti savarankiskuma.ne sjei pradesiu dirbti teks po to buti vienai namie ir eiti i mokykla....

Nematau ir as tame bedos, didelis jau bernas ir broliu jau paskutiniu metu puikiai rupinasi liuks Siuo metu gyvenu Pnv del dovydo, reikia ruosti mokyklai, del dantuku visokiu reikalu, del sirdeles zodziu reikalai reikaliukai ir bet kokiu atveju kai dovei mokykla jau as turiu buti salia vaiko tokiu metu liuks tetis isvykes tai viskuo rupinuosi dabar as viena. geda

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:44 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:44 PM | Žinutė # 235

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
nu cia dadabar ne pampersinis jau vaikas puikiai orentuojasi savo rajone, tai kaip i mokykla eis, nematau tame bedos :)

na tai aišku kad nepampersinis mirkt mirkt tai orentuotis manau visi vaikai savo rajone orentuojasi liuks liuks bet perėjos ir visa kita, man kažkaip iki šiol baisu kai grįžta ar važiuoja į mokyklą kai per perėjas eiti reikia, jug kai tokie vairuotojai, va neseniai nutrenkkė vaiką per perėją einantį nepatinka nepatinka o šeip tai aišku kad į mokyklą eis, bet visai kitaip vaikas elgiasi kai vienas eina ir kai su draugais, tada nei perėjų nereikia nei nieko, geda geda
bet kai vaikas laikosi taisyklių eismo tikrai nebaisu liuks liuks liuks liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:45 PM | Žinutė # 236

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
mano ir vieno laksto ir nematau tame bedos..reikia ugdyti savarankiskuma.ne sjei pradesiu dirbti teks po to buti vienai namie ir eiti i mokykla....

tai mano irgi pareina namo o nuo mokyklos apie 2km tai tikrai, ir iki darbo atvažiuoja, aišku vaikam reikia savarankiškumo, va žinokit pas mus iki šiol kelis vaikus į mokyklą atlydi ir pasiema mamos atveda iki klasės juokas juokas juokas juokas juokas o gyvena kitoje gatvėje nuo mokyklos juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:46 PM | Žinutė # 237

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Ai visi vaikai ejo i pirma klase visi teveliai tas baimes pragyveno ir vaikai po truputi po truputi puikiai keliauja vieni i mokyla, tik atsargumo reikia labai mokinti.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:47 PM | Žinutė # 238

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nematau ir as tame bedos, didelis jau bernas ir broliu jau paskutiniu metu puikiai rupinasi liuks Siuo metu gyvenu Pnv del dovydo, reikia ruosti mokyklai, del dantuku visokiu reikalu, del sirdeles zodziu reikalai reikaliukai ir bet kokiu atveju kai dovei mokykla jau as turiu buti salia vaiko tokiu metu liuks tetis isvykes tai viskuo rupinuosi dabar as viena. geda

tai aišku, kai tėčio nėra mama rūpintis turi mirkt tik va vaikučiai jaučiu tėčio pasiilgsta anwei anwei

Atsijungęs
noeleData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:48 PM | Žinutė # 239

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
gyvena kitoje gatvėje nuo mokyklos

juokas man cia jau katastrofa artrodo kad nenukirta bambagysle...nes va viena mamyte irgi nesuranta kip galima viena 6m vaika paleisti i lauka.mes plius kaime cia gyvenam visi visus pazista man tai nebaisu..o tai mamytei baisu. galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-06-07, 9:49 PM | Žinutė # 240

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Bliam reikia organizuoti mergvakari net nezinau nuo ko pradeti galvoju na jaunoji nenori ten po miestus trankytis ir panasiai, kaip suprantu reikia kazka sugalvoti namie ar i koki kluba ja nusitepti , bet nezinau galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024