|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
|
|
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 3:50 PM | Žinutė # 752 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na tikrai oras pasakiškas saulutė šviečia super buvom su kolegėm babilone, vaikus nuvedėm į filmą šiandien pigūs bilietai tai pasisedėjom, pasivaikščiojom po miestą sakom pasidegint reikia važiuot kai taip gražu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 3:51 PM | Žinutė # 753 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) važevau iki pašto pasijėmiau siuntimuką facebooke laimėlau body shopo vašką kūnui o kaip faina aš vakar pasiemiau nemokamus iš Euro vaistinės kur buvau užsisakius, tai pasirodo ir vitaminų visą pakuotę įdėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 4:08 PM | Žinutė # 754 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip faina liuks liuks liuks liuks aš vakar pasiemiau nemokamus iš Euro vaistinės kur buvau užsisakius, tai pasirodo ir vitaminų visą pakuotę įdėjo liuks liuks liuks kur čia taip dalino?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 5:29 PM | Žinutė # 755 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labuka mergikės oras fantastiškas,važevau iki pašto pasijėmiau siuntimuką facebooke laimėlau body shopo vašką kūnui atsiuntė jau fainas nerealiai ačiū palaikiusioms mažius jau sveiksta,atsikosija,nosytė valosi padariau pietus lauksiu brangiausiojo gryštančio iš darbo Sveikute Sveikinu laimejus saunu priza Saunu,kad Airidukas sveiksta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 5:30 PM | Žinutė # 756 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur čia taip dalino? Cia kazkas ligtaqi fb buvo, maciau ir as tik kazko nepildziau
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-08-30, 5:30 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 5:37 PM | Žinutė # 757 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oj kaip persivalgiau tai ne tas zodis dabar galvoju kaip issiridenti i kiema
|
Atsijungęs |
| |
| Sandriuke0422 | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 5:45 PM | Žinutė # 758 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano irgi dazna beda persivalgymas...
|
|
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 6:06 PM | Žinutė # 759 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur čia taip dalino? galvoju facebooke tai gavau kremo dieninio, pedoms kremo, vitaminų pakelį prevental, įklotėlių, naktinio kremo ir virškinimui kažką ten, šeip galimėjo išsirinkti
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 8:52 PM | Žinutė # 760 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikinu laimejus saunu priza liuks liuks liuks Saunu,kad Airidukas sveiksta mua ačiū Quote (snieguoliuke) facebooke mirkt mirkt tai gavau kremo dieninio, pedoms kremo, vitaminų pakelį prevental, įklotėlių, naktinio kremo ir virškinimui kažką ten, šeip galimėjo išsirinkti mirkt o tai ir dabar dar duoda?ar ten laimėti galima buvo?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 9:05 PM | Žinutė # 761 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sandriuke0422) Mano irgi dazna beda persivalgymas... Oj daznai ir pas mane nemoku palikti vietos kemsu iki galo
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 9:08 PM | Žinutė # 762 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ka veikinejate Mes katik is kiemo gryzome. Jetau rytoj jau penktadienis,reiks ruostis i mokykla, pirmadieni jau i darzeli
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 9:11 PM | Žinutė # 763 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tai ir dabar dar duoda?ar ten laimėti galima buvo? galvoju kad dabar nebeduoda, nes kiekis buvo, aš kai pildžiau tai dar davė, va draugę norėjau priregistruot nebedavė, sakė nebėra mėginukų
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 9:13 PM | Žinutė # 764 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ka veikinejate  Mes katik is kiemo gryzome. Jetau rytoj jau penktadienis,reiks ruostis i mokykla, pirmadieni jau i darzeli gerai šparagus tvarkiau užsiknisimas, ir net nemarinavau o apvyriau ataušinau ir į šaldiklį dar į darbą ryt maišelį nunečiau užsiprašė na šiandien oras tai fantastiškas tik va bėda kad greitai tempti pradeda mes jau pairuošę į mokyklėlę pasibaigs vaikam katino dienos
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-08-31, 7:44 AM | Žinutė # 765 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, Labuka rašiau vakar tau į fb gavai?nes prisijungusi čia buvai,tai ir ten buvai jaučiu,ko neatrašai?aš atrašiau tau dėl to džemperiuko
|
Atsijungęs |
| |