|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 3:25 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, Sveika sugryzusi namo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 3:28 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar keliavom i mokykla su gelemis, rytoj vel keliausim i darzeli Oj kaip mums cia, kitais metais vel laukia isleistuves, vel i mokykla vesime kita broli Vakar tai viskas gerai praejo, po mokyklos nuvaziavome i babilona, vaikai pasiduko ant batutu,pasisedejome picerijoje ir viskias, toliau vaikinukai davesi kieme,sakau atsidziaukite paskutinemis dienomis kieme nuo ryto iki vakaro
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 6:40 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, romeniuk tai kur tu randies.ar kaune ar panevezy?jau nieko nebesuprantu.tai tu ir laukies ane....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 7:53 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, romeniuk tai kur tu randies.ar kaune ar panevezy?jau nieko nebesuprantu.tai tu ir laukies ane.... jau seniau rasiau,kad panevezi. Taip laukiuosi tiksliau laukiames
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:00 PM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske sveika sugrįžusi labukas visoms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:02 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pasibuvom vakar šventėje paskui buvusi auklėtoja pasikvietė į svečius pasisedėjom pas ją, nuvažiavom picerijoje pasibūti, o kiek žmonių, geras pelnas jaučiu buvo visose picerijose bet va po pietų pradėjo lyti, tai nebeišėjo į sodą važiuoti pasikepti mėsytes, tai su draugais pasibuvom namuose , o šiandien lėkėm kepti mėsytes, nes dienelė super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:03 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj kaip mums cia, kitais metais vel laukia isleistuves, vel i mokykla vesime kita broli gerai Vakar tai viskas gerai praejo, po mokyklos nuvaziavome i babilona, vaikai pasiduko ant batutu,pasisedejome picerijoje ir viskias, toliau vaikinukai davesi kieme,sakau atsidziaukite paskutinemis dienomis kieme nuo ryto iki vakaro juokas juokas juokas matėm vakar tave einančia, mes kaip tik pravažiavom, lyg ir su uošviene ėjai gražiai Dovydukas atrodė
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:12 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gražiai Dovydukas atrodė Aciukas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:20 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaikinukai jau issimaude, rytoj vienas i mokykla, kitas i darzeli. Rytoj tik labai trumpai kazkur iki 10.30 tik bus pamokos Dargalvoju leisti i prailginta klase ar ne Daug kas sako,kad leisti, gal ir geriau net nezinau.
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:47 PM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) rasiau,kad panevezi. nezinu atsilikus.nu tai smagu matai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:50 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vaikinukai jau issimaude, rytoj vienas i mokykla, kitas i darzeli. gerai Rytoj tik labai trumpai kazkur iki 10.30 tik bus pamokos  Dargalvoju leisti i prailginta klase ar ne galvoju Daug kas sako,kad leisti, gal ir geriau net nezinau. na ta prailginta grupė yra pagrindinai tiems vaikams kurių tėveliai dirba ir niekas negali pasiimti is mokyklos ar nieko nėra namuose, raba šeip kad vaikai nesimaišytų namuose mes irgi buvom užrašę į prailgintą grupę, bet nei karto nebuvo, nes paprasčiausiai nuvažiuodavom pasiimti o paskui pas grįždavo ir grįžęs lėkdavo žaisti su draugais nes šeip sedėti beveik visą dieną manau vaikui nelabai malonu būtų tuo labaiu kad pamokos baigsis iki 12, o prailginta berods iki 17 Romeniukai kadagi šiuo metu nedirbi, tai kažkaip manau kad neverta, dėl pačio vaiko, o kai bus kūdikis tada jau manau galės pasilikti mokykloj ilgėliau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 8:51 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, laukia tavo princesė rytojaus labai gražiai atrodė per šventę tavo gražuolė
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 9:24 PM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nezinu atsilikus.nu tai smagu matai Nieko gal neperskiatei, nes tu seniau jau klausei,as atrasiau
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 9:27 PM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai kadagi šiuo metu nedirbi, tai kažkaip manau kad neverta, dėl pačio vaiko, o kai bus kūdikis tada jau manau galės pasilikti mokykloj ilgėliau Nezinau gal jau geriau mokykloje, kad nedirbu dar nereiskia kad neturiu reikalu, be to teises man prasides, reiks zet kas gudro su bureliais, gal i koki bureli uzrasyt reiks, bet kad vaikinukas sako nieko nenori lankyti, bet manau reikia pabandyti ir gal patiks
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Sekmadienis, 2012-09-02, 9:41 PM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) noele, laukia tavo princesė rytojaus nu laukia laukia.labai nori eiti.ir flamasterius iabandyti siaip jai niekad nebuvo didele katastrofa eiti.su mielu noru eidavo..ir jei neklausydavo sakau viskas rytoj neisi tai kaip verkdavo.sakydavo kad eis ir viskas aciu aciu, nu norejo but grazi
|
Atsijungęs |
| |